Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

ben burcu kova olacak die seviniorum doktorumla konuşuyoruz bana dior ki ya 15 gun önce alırsak nolcak ozaman

bu arada 10 dk da bir msg atabiliyormuşum burdan yazdım

yemek yicem moladayımmmmsen oruç tutuyormusunn:26:

oruç tutmuyrum
Tsk ederim canim. Kiz turkiyebin sicagina aliskin degilim ne giyecegimi sasiriyorum. Badide en rahati valla

en rahatı ince gömlek ya da tunikler
badi hem çok terletiyor hem de daracık her yerin belli oluyor ben badi giymiyorum hep tunik ve gömlekten yanayım

nihayet Turkiyeye geldin demeksıcaklar nasıl iyimialışveriş yapabildin mi bu arada

Evet sonunda geldim, geleli nerdeyse bir ay oldu, oruca kadar biraz alisveris ettim. Simide bayram sonrasini bekliyorum. Sicaklarda acaipti yaa valla. Nerdeyse klima aliyodum eve. Allaha sukur serinledi ankarada gerek kalmadi..
oruç tutmuyrum

en rahatı ince gömlek ya da tunikler
badi hem çok terletiyor hem de daracık her yerin belli oluyor ben badi giymiyorum hep tunik ve gömlekten yanayım

Bende dar bisey giymeden rahat edemiyorum. Fazla terleme sorunum olmadigi icin badi daha ideal. Birde gomleklerin coguda ici gosteriyor o zaman yine altina badi giymek zorunda kaliyoruz. Ay ne zormus kadin olmak

yoo gömlek arar bulursan içini göstermeyen gömlk çok var
mesela benim burda eklediğim tuniklerin altına kısa kollu badi giyiyorsun
tunikler de o kadar inceki ben gram terlemiyorum efil efil oluyor
sen bulamıyorsun anlaşılan

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…