- 21 Haziran 2012
- 25
- 0
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #6.401
bennnde kapandımm ve ilk bayramım kapalı olarak kızlarrrr:))) foto eklicemm bayramlıklarımı
Eki Görüntüle 486884 Eki Görüntüle 486885 Eki Görüntüle 486886 Eki Görüntüle 486887 Eki Görüntüle 486889
elbisem 169dan 99a inmiş ben çatapat kavga dövüş 85e aldım
ayakkabım polaristen aldım onuda 49.90 indirim dediler gene savaş vererek 30 aaldım
çantamı 49dan 24.90 indirmişler tabi ben yermiyim gene bi pazarlık inanmassınız 17 yealdımmmmmm
şalımıda 25 dedi kız 25 aldımama bone aldım 2 tane maksat uyuzluk olsun beleşe aldım yani boneleri
işte böle benim cicilerim aslında burayada yazmıştım tulum ceket alcaktım spor bi gittim böyle hanım hanımcık bişiler aldım geldim kayınvaldem bayıldı bayram sonrası sünnetler varda iyi olur afferim dedi
Eki Görüntüle 492546 buda benden kızlar kardeşimin yılsonu gecesinden
Eki Görüntüle 492547 bu elbisemide çok severek giyiyorum
Oncelikle herkesin bayrami mubarek olsun. Canim bayramligin guzelmis gule gule giy. Ama benjm gozume mor elbisenin altin agiymis oldugun ayakkabilar takildi. Elbisen cok cici cok tatli ayakkabida spor. Baglantiyi kuramadim. Bence altina balerin giymek cok daha guzel bir butun olusturur. Tabi zevkler farklidir yinede kendin daha iyi bilirsin..
bayrama göre çok renkli ve iddialıbayramda giydiğim kıyafetim birz renkli oldu sanki bu kmbn:)
Eki Görüntüle 492558
ilk kombin tam tarzım pastel tonlardaEki Görüntüle 492546 buda benden kızlar kardeşimin yılsonu gecesinden
Eki Görüntüle 492547 bu elbisemide çok severek giyiyorum
Eki Görüntüle 494665 tuğbadan aldığım elbisem
ÇOk güzel rengi de hoşuma gittiKapalıların giyim tarzına bayılıyorumm imrendiriyorsunuz vallahii
ÇOk güzel rengi de hoşuma gittiKapalıların giyim tarzına bayılıyorumm imrendiriyorsunuz vallahii
bayrama göre çok renkli ve iddialı
bence özel bir güne daha ii gider
ilk kombin tam tarzım pastel tonlarda
ikinci kombini bğenmedim çünkü göğsü böyle ortaya çıkaran elbiseleri sevmiyorum
...........Eki Görüntüle 494704 ...................
Merhaba sn.merveb. Kap mı desem uzun tunık mı desem bu resımdekıne gule gule gıyın. Acaba nereden ve nezaman ne kadara aldıgınızı yazarmısınız ya ozelden yada buraya.Bende bu boylarda varsa farklı renklerı olan bısey arıyorum bayagıdır.
Teşekkürler
elbiseyi çook beğendim..güle güle kullan cnm..
bizimde önümüz nişan ve düğün dolu..
nereden aldın acaba istanbuldaysan eğer yada netten mi aldın..
söylersen sevinirim..
teşekkürler..