Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

buda benden kızlar kardeşimin yılsonu gecesinden
bu elbisemide çok severek giyiyorum

Son düzenleme:

elbiseyi çook beğendim..güle güle kullan cnm..
bizimde önümüz nişan ve düğün dolu..
nereden aldın acaba istanbuldaysan eğer yada netten mi aldın..
söylersen sevinirim..
teşekkürler..

tuniğine bayıldım güle güle giy..
nereden aldığını öğrenebilirmiyim?
teşekkürler

Eki Görüntüle 492546 buda benden kızlar kardeşimin yılsonu gecesinden
Eki Görüntüle 492547 bu elbisemide çok severek giyiyorum

Oncelikle herkesin bayrami mubarek olsun. Canim bayramligin guzelmis gule gule giy. Ama benjm gozume mor elbisenin altin agiymis oldugun ayakkabilar takildi. Elbisen cok cici cok tatli ayakkabida spor. Baglantiyi kuramadim. Bence altina balerin giymek cok daha guzel bir butun olusturur. Tabi zevkler farklidir yinede kendin daha iyi bilirsin..

sağol canım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun.evet babet daha şirin bir görüntü olultururdu orda tatildeydim canım yanıma 2 çift ayakkabı almıştım teşekür ederim yorumun için ayrıca:)

Son düzenleme:
bayramda giydiğim kıyafetim birz renkli oldu sanki bu kmbn:)
Eki Görüntüle 492558
bayrama göre çok renkli ve iddialı
bence özel bir güne daha ii gider

Eki Görüntüle 492546 buda benden kızlar kardeşimin yılsonu gecesinden
Eki Görüntüle 492547 bu elbisemide çok severek giyiyorum
ilk kombin tam tarzım pastel tonlarda
ikinci kombini bğenmedim çünkü göğsü böyle ortaya çıkaran elbiseleri sevmiyorum

bayrama göre çok renkli ve iddialı
bence özel bir güne daha ii gider

ilk kombin tam tarzım pastel tonlarda
ikinci kombini bğenmedim çünkü göğsü böyle ortaya çıkaran elbiseleri sevmiyorum

etek ve bluzu farklı şekilde giyiyordum aslında.böyle kombinlemek aklıma geldi birden banada başta biraz renkli geldi açıkcası ama dayanamadım giydim

Merhaba sn.merveb. Kap mı desem uzun tunık mı desem bu resımdekıne gule gule gıyın. Acaba nereden ve nezaman ne kadara aldıgınızı yazarmısınız ya ozelden yada buraya.Bende bu boylarda varsa farklı renklerı olan bısey arıyorum bayagıdır.

Teşekkürler

merhaba gülperi hanım çok teşekür ederim .şelale diye bi mağazadan aldım orda tüm markaların pardüse ve kapları vardı fiyatı 200tl mesaj sayım dolmadığı için özelden yazamıyorum.Farklı rengi vardı sanırım pembeliydi,ama ben alalı 1buçuk ay falan oldu:44:.
Ne demek ben teşekür ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…