- 30 Eylül 2011
- 7.271
- 9
- Konu Sahibi sedosbilal
- #6.361
yolladım bakkkkk
gördüm cevap da yazdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yolladım bakkkkk
ben burcu kova olacak die seviniorum doktorumla konuşuyoruz bana dior ki ya 15 gun önce alırsak nolcak ozaman
bu arada 10 dk da bir msg atabiliyormuşum burdan yazdım
burç mu burca mı takıyorsun yani
ne farkeder sağlıklı olsun da hem burçlara bu kadar inanma
güle güle giy hpsi de çok güzel
sana ceket yakışıyor farkettim ilk resminde
ama son resminde öyle badi giymeni beğenmedim
çok daracık
ama maş. rengarenksin kendin gibi
Tsk ederim canim. Kiz turkiyebin sicagina aliskin degilim ne giyecegimi sasiriyorum. Badide en rahati valla
yemek yicem moladayımmmmsen oruç tutuyormusunn:26:
Tsk ederim canim. Kiz turkiyebin sicagina aliskin degilim ne giyecegimi sasiriyorum. Badide en rahati valla
bu gömlek lcw da vardı içini gösteriyormu:26::26:
içine kısa kollu badi giyiyorum yok göstermiyor
niye eşin olmadan gidemiyor musun:))eşime yarın hastane çıkışında avm ye götür dicem lcw ya bir bakayım diorum
niye eşin olmadan gidemiyor musun:))
nerdesin sen ula dağ başında mıgidemiyorum tabiiiuzak avm ler evimizehep arabayla gidiliyor her yere markete camiye bile
nerdesin sen ula dağ başında mı
hee ordayımmmmsg atıorumm
nihayet Turkiyeye geldin demeksıcaklar nasıl iyimialışveriş yapabildin mi bu arada
oruç tutmuyrum
en rahatı ince gömlek ya da tunikler
badi hem çok terletiyor hem de daracık her yerin belli oluyor ben badi giymiyorum hep tunik ve gömlekten yanayım
Evet cicekleri bocekleri
Cok seviyorum fazla boydan resmim yok bundan sonra boydan cekinmeye dikkat ederim insallah
Bu resimde bugunluk sonEki Görüntüle 483544
Evet sonunda geldim, geleli nerdeyse bir ay oldu, oruca kadar biraz alisveris ettim. Simide bayram sonrasini bekliyorum. Sicaklarda acaipti yaa valla. Nerdeyse klima aliyodum eve. Allaha sukur serinledi ankarada gerek kalmadi..
Bende dar bisey giymeden rahat edemiyorum. Fazla terleme sorunum olmadigi icin badi daha ideal. Birde gomleklerin coguda ici gosteriyor o zaman yine altina badi giymek zorunda kaliyoruz. Ay ne zormus kadin olmak