- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #6.221
beyaz pantolon altında çok açık kalır die düşünüyorum.sizce vizon rengi normal paça ve vizon rengi şal eşarp nasıl olur.
beyaz pantolon altında çok açık kalır die düşünüyorum.sizce vizon rengi normal paça ve vizon rengi şal eşarp nasıl olur.
beyazda olur vizonda olur, kremde olur. esarbinla uydurdugun vakit hardal sarisi bile olur.
gule gule kullan canimhardal sarısı şal çok güzel gidiyor indigonun üzerine ben kullanıyorum
arkadaşlar ben indigo mavisi kap pardüso aldım ama altına hangi renk pantolon alsam die düşünüyorum.aynı renk platform topuk ayakkabım var.yardımcı olun lütfeeen..
ya şimdi uğraşmaya gözüm almıo:))bebeğimde var onunla uğraşıyorum..siz internetten baksanız.
kombinler güzel eline sağlık ama renkler çok göz a lıcı bana göre daha sade renkleri tercih ediyorum ben
bi de o platform topukları hoş bulmuyorum çok abartı geliyor bana ama sandalet harika
emeğine sağlık
hah işte tam benim renklerim pantolon da bol olsa çok süper olacak
hah işte tam benim renklerim pantolon da bol olsa çok süper olacak
canım bende hazırlamıştım kombini yemeğe çıkmadan önce ama pastel tonlarında olduğu için çok silik mi kalır diye düşünüyordum beğenilmesine sevindim
hayır bence tesettürlü bayanların bu tonları kullanması bana daha doğru geliyor
çok şaşalı dikkat çeken renkleri uygun görmüyorum ben
bi de aksesuarlar da renkli filan çok cafcaflı oluyor
sade ve pastel tonlar hem tesettüre daha uygun hem daha az dikkat çekiyor hem de daha çok yakışıyor
vitrinlik gibi durmamak lazım
kesinlikle öyle katılıyorum sana
ben mesela açık bir bayanım ama ölçülüdür hep kıyafetlerim renk tonlarım hep pasteldir
arkadaşlarım söyler hep sende giyinsene fuşyalar falan yok diyorum cesaret edemiyorum ben
ama ben hep düşünüyorum kapalı olsam nasıl giyerdim diye çünkü bigün bunu Allah ın izniyle gerçekleştirmek istiyorum
o yüzden seçtiklerimi sizinlede paylaşmak istedim
tabi burda paylaşırken diğer arkadaşlarında zevkine hitap etmek istediğimden daha canlı tonları göz önünde bulundurdum
ben de giyemiyorum fuşyalar ,su yeşili filan
çok dikkat çekiyor bana göre rahat edemiyorum herkes bana bakıyor gibi geliyor
ben de ekleyecektim tam bir kombin ama eklemiyor niyeyse
Eki Görüntüle 448956
mesela bunu beğendim ama bu kadar topuklu olmaz altına beyaz sandaletle hoş olur
bi de o kadar takıya filan gerek yok
etek ceket sandalaet çanta yeterli benim için