- 9 Aralık 2010
- 2.001
- 10
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #6.101
zahmetin için çok sağol canım boleronun modelini çok beyendim böyle birşey nulsam hiç kaçırmam Allah razı olsun
kusura bakma canım cvp geç oldu mesela şöyle bi bolero kullansan hem yaza da uygun serin serin ama açık renk olsa mesela karamel tonları krem rengi bile çok güzel olur elbise koyu renk olduğu için açık renklerle kontrast yapmalısın umarım faydası olur
Eki Görüntüle 429867
çok hoş bir bolero, at dolaba mutlaka kullanılacak zamanı olur öyle bir ürün :)
Eki Görüntüle 428573 bu elbiseyi yeni aldm kızlar sizce güzelmi yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 429576 kızlar buda yeni pARDESÜM
harika görünüyorsun elbiseni çok beyendim çok yakışmış pardesünde çok güzel pembeilede konbin yapsan çok güzel olur öbür sitelerdende gördüm seni çok güzel kilo vermişsin helal olsun diyorum
Eki Görüntüle 432435 buyrun buda benim igrençççç elbisemmm igrenç gerçekten alışveriştee çok dalgındım sagolsun annemde vardı birazda ordaki bayanlar bide benim salaklıgımla budur :)))aglıcam resmen renge bakın yaa kolu falan daraldı altıda kesildi alcaklarını bilsem geri veririim ama almazlar hadi bana geçmiş olsun:///:2::2:
Bence o kadarda kotu degil. Guzel bir elbise. Ozellikle rengini begendim canim
sagol canım teşekür ederim:))ben de beğendim kend. Hayırlı günlerde giyinirsin inşallah. Rengi de çok hoş. :)
iğrenç denecek bi elbise değil bence.sadece gülünü sevmedim.çıkartma imkanı varsa bide öyle deneyin derim.rengi çok güzel.Eki Görüntüle 432435 buyrun buda benim igrençççç elbisemmm igrenç gerçekten alışveriştee çok dalgındım sagolsun annemde vardı birazda ordaki bayanlar bide benim salaklıgımla budur :)))aglıcam resmen renge bakın yaa kolu falan daraldı altıda kesildi alcaklarını bilsem geri veririim ama almazlar hadi bana geçmiş olsun:///:2::2:
iğrenç denecek bi elbise değil bence.sadece gülünü sevmedim.çıkartma imkanı varsa bide öyle deneyin derim.rengi çok güzel.
Berrak'cım güle güle giy yeni cicilerini
Gömleğin birçok şeyle kombinlenebilir, kolları lastikli mi yandan çok anlayamadım.
Bir de sorması ayıp kaça aldın:44:
Eteğin kremit mi gerçekten, burda resmen pembe çıkmış.
teşekkurler canım... bluzun kol ucu lastikli sıyrılması kolay o yüzden :) sadece üst taraftaki büzgü olan yerde lastik yok canım çok beğenerek aldım 1 kere giymedim daha :)))eteğin rengi cidden kiremit rengi ama tel iyi çekmiyor resim o yüzden böyle çıkıyor(
ne demek sorabilirsin Fiyatlarını :) yeşilköy pazarından bluzu 10 tl eteği de 10 tl ye aldım...
teşekur ederim ...evet hemde nasıl denk geldiGüle güle kullan canım, gömleğe ben de bayıldım ya çok iyi denk gelmiş.
GÖMLEĞİN in aynısından bu model gömlekler arıyorum ben de ,eteğin üzerine salaş giymek için..
çok şık oluyor etekle bunlar hem bir yerin belli olmuyor hem de şık duruyor
eteğin rengini çözemedim o yüzden yorumsuz
güle güle kullan
saolasın canım..eteğin rengi bildiğin kiremit rengitelefonun azizliği işte
Eki Görüntüle 429198
Eki Görüntüle 429199
Pazardan aldıklarım:) Bluzun özellikle kollarını çok beğendim bittim ve aldım :)
Etek ise kiremit rengi ama burda farklı renk te çıkmış
resimler çok kötü çıkıyor malesef tel iyi çekmiyor kızlar idare edin(birde resimleri çeviremedim başınızı çevirerek bakarsınız
selam arkadaşlar uzun zaman oldu topiğe girmeyeli. bi tunik var dışarda giyinmek için almayı düşünüyorum fikirlerinize ihtiyacım var . resimlerini yüklüyorum olumlu - olumsuz görüş bildirirseniz sevinirim.Eki Görüntüle 435264 Eki Görüntüle 435265 Eki Görüntüle 435266