Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

çok hoş bir bolero, at dolaba mutlaka kullanılacak zamanı olur öyle bir ürün :)

buyrun buda benim igrençççç elbisemmm igrenç gerçekten alışveriştee çok dalgındım sagolsun annemde vardı birazda ordaki bayanlar bide benim salaklıgımla budur :)))aglıcam resmen renge bakın yaa kolu falan daraldı altıda kesildi alcaklarını bilsem geri veririim ama almazlar hadi bana geçmiş olsun:///:2::2:

kızlar önümüzdeki hafta düğünümz var ve ben ne giycem belli değil besenli biriyimde basenlerimi ön plana çıkartmayacak bir elbise istiyorumama nasıl birşey

bana yardımcı olun
bu akşam hürremdeki mahidevranın giydiği kıyafete ve renge bayıldım keşke bulabilsem

Bence o kadarda kotu degil. Guzel bir elbise. Ozellikle rengini begendim canim

iğrenç denecek bi elbise değil bence.sadece gülünü sevmedim.çıkartma imkanı varsa bide öyle deneyin derim.rengi çok güzel.

iğrenç denecek bi elbise değil bence.sadece gülünü sevmedim.çıkartma imkanı varsa bide öyle deneyin derim.rengi çok güzel.

teşekür ederim moral oldu söyledikleriniz kızlar gülünü çıkarta biliriz heralde ama ben sallanan şeyleri çıkartmayı düşünüyodum

Son düzenleme:
Berrak çok uyguna almışsın. güle güle ve doya doya giy canım

48to38 hayırlı olsuuuunnnn

bluz cok güzelmiş canım hangi pazardan kaca aldın acaba?
48to38 canım hayırlı olsun ,inş. daim olur. kapalı olmak güzel br duygu bunu hiç unutma

selam arkadaşlar uzun zaman oldu topiğe girmeyeli. bi tunik var dışarda giyinmek için almayı düşünüyorum fikirlerinize ihtiyacım var . resimlerini yüklüyorum olumlu - olumsuz görüş bildirirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…