Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

kusura bakma canım cvp geç oldu mesela şöyle bi bolero kullansan hem yaza da uygun serin serin ama açık renk olsa mesela karamel tonları krem rengi bile çok güzel olur elbise koyu renk olduğu için açık renklerle kontrast yapmalısın umarım faydası olur
Eki Görüntüle 429867

çok hoş bir bolero, at dolaba mutlaka kullanılacak zamanı olur öyle bir ürün :)

$Fotoğraf0961-crop.jpg buyrun buda benim igrençççç elbisemmm igrenç gerçekten alışveriştee çok dalgındım sagolsun annemde vardı birazda ordaki bayanlar bide benim salaklıgımla budur :)))aglıcam resmen renge bakın yaa kolu falan daraldı altıda kesildi alcaklarını bilsem geri veririim ama almazlar hadi bana geçmiş olsun:///:KK5::KK5::KK5::KK5::KK43::KK43::KK43::2::2:

kızlar önümüzdeki hafta düğünümz var ve ben ne giycem belli değil besenli biriyimde basenlerimi ön plana çıkartmayacak bir elbise istiyorumama nasıl birşey

bana yardımcı olun
bu akşam hürremdeki mahidevranın giydiği kıyafete ve renge bayıldım keşke bulabilsem

Eki Görüntüle 432435 buyrun buda benim igrençççç elbisemmm igrenç gerçekten alışveriştee çok dalgındım sagolsun annemde vardı birazda ordaki bayanlar bide benim salaklıgımla budur :)))aglıcam resmen renge bakın yaa kolu falan daraldı altıda kesildi alcaklarını bilsem geri veririim ama almazlar hadi bana geçmiş olsun:///:KK5::KK5::KK5::KK5::KK43::KK43::KK43::2::2:

Bence o kadarda kotu degil. Guzel bir elbise. Ozellikle rengini begendim canim:KK16:

Eki Görüntüle 432435 buyrun buda benim igrençççç elbisemmm igrenç gerçekten alışveriştee çok dalgındım sagolsun annemde vardı birazda ordaki bayanlar bide benim salaklıgımla budur :)))aglıcam resmen renge bakın yaa kolu falan daraldı altıda kesildi alcaklarını bilsem geri veririim ama almazlar hadi bana geçmiş olsun:///:KK5::KK5::KK5::KK5::KK43::KK43::KK43::2::2:
iğrenç denecek bi elbise değil bence.sadece gülünü sevmedim.çıkartma imkanı varsa bide öyle deneyin derim.rengi çok güzel.

iğrenç denecek bi elbise değil bence.sadece gülünü sevmedim.çıkartma imkanı varsa bide öyle deneyin derim.rengi çok güzel.

teşekür ederim moral oldu söyledikleriniz kızlar gülünü çıkarta biliriz heralde ama ben sallanan şeyleri çıkartmayı düşünüyodum

Berrak'cım güle güle giy yeni cicilerini:KK34:
Gömleğin birçok şeyle kombinlenebilir, kolları lastikli mi yandan çok anlayamadım.
Bir de sorması ayıp kaça aldın:44:
Eteğin kremit mi gerçekten, burda resmen pembe çıkmış.

teşekkurler canım... bluzun kol ucu lastikli sıyrılması kolay o yüzden :) sadece üst taraftaki büzgü olan yerde lastik yok canım çok beğenerek aldım 1 kere giymedim daha :)))eteğin rengi cidden kiremit rengi ama tel iyi çekmiyor resim o yüzden böyle çıkıyor :KK43:(
ne demek sorabilirsin Fiyatlarını :) yeşilköy pazarından bluzu 10 tl eteği de 10 tl ye aldım...

Güle güle kullan canım, gömleğe ben de bayıldım ya çok iyi denk gelmiş. :KK34:
teşekur ederim ...evet hemde nasıl denk geldi:KK1:

GÖMLEĞİN in aynısından bu model gömlekler arıyorum ben de ,eteğin üzerine salaş giymek için..
çok şık oluyor etekle bunlar hem bir yerin belli olmuyor hem de şık duruyor:KK34:
eteğin rengini çözemedim o yüzden yorumsuz:KK1:
güle güle kullan :KK16:
saolasın canım..eteğin rengi bildiğin kiremit rengi:KK1:telefonun azizliği işte:KK1::KK1:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 429198

Eki Görüntüle 429199

Pazardan aldıklarım:) Bluzun özellikle kollarını çok beğendim bittim ve aldım :)

Etek ise kiremit rengi ama burda farklı renk te çıkmış :KK43:
resimler çok kötü çıkıyor malesef tel iyi çekmiyor kızlar idare edin :KK43:(birde resimleri çeviremedim başınızı çevirerek bakarsınız :KK60:

bluz cok güzelmiş canım hangi pazardan kaca aldın acaba?
48to38 canım hayırlı olsun ,inş. daim olur. kapalı olmak güzel br duygu bunu hiç unutma :KK9:

selam arkadaşlar uzun zaman oldu topiğe girmeyeli. bi tunik var dışarda giyinmek için almayı düşünüyorum fikirlerinize ihtiyacım var . resimlerini yüklüyorum olumlu - olumsuz görüş bildirirseniz sevinirim. $fj.jpg $f.jpg $ff.jpg

X