- 9 Ocak 2012
- 2.495
- 23
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #6.061
Susuleta hoşgelmişsin canımmmm
Deryafcım ben hiç iğne kullanmıyorum şalda boynum görünmüyor arkamı sıkı bağlıyorum.
el alışkanlığı olmuş biras benimkisi tabi ilk defa yapacaksan belki zorlanıyorsundur.
ben de bunu aldım kızlar, nasılll? ama netten değil pazardan 20 tl ye :)
süpermiş yaaa.:44:ben de bunu aldım kızlar, nasılll? ama netten değil pazardan 20 tl ye :)
çok beğendimm ben bunuuuuuuyaaaa bnde pzara baktım bi kaç şey ama kendime uygun renk bulamadım. çok karışık renkler gördüm ama bu harikaymışş
Cok hosmus canim,
gule gule kullan.
Benimde gecenlerde aldigim sal cantamla ayni renk cikti.
Nasil olmus kizlar?
Eki Görüntüle 427147
süpermiş yaaa.:44:
ben daha yeni sayılırım 1 sene oldu ondan belki de. ipek çok kayar bence iğnesiz olmaz :)
Cok hosmus canim,
gule gule kullan.
Nasil olmus kizlar?
Eki Görüntüle 427147
Selam.. Kandiliniz mubarek olsun hanimlar..
Her topige ugrar oldum bu aralar
Seyy sunu demek icin gelmistim
Kapali bayanlari cok hos ve zarif buluyorumm. Cok guzel oluyorlar. Bende kapanmak istiyorum ilerde Allahin izniyle..
ben de bunu aldım kızlar, nasılll? ama netten değil pazardan 20 tl ye :)
. Tsk ederim canimsağol canım :) görür görmez vuruldum zaten ben de :)
teşekkürler canım. ben çok seviyorum çanta şal aynı renk olunca çok bütün duruyor. sana da yakışmış :)
sağol canım :)
Tsklerr caniim..çanta ile şalın uyumu çok hoş olmuş canım...
Seninde kandilin mubarek olsun. Rabbim sanada kapanmayi nasip etsin insallah :)Selam.. Kandiliniz mubarek olsun hanimlar..
Her topige ugrar oldum bu aralar
Seyy sunu demek icin gelmistim
Kapali bayanlari cok hos ve zarif buluyorumm. Cok guzel oluyorlar. Bende kapanmak istiyorum ilerde Allahin izniyle..
Cok hosmus canim,
gule gule kullan.
Nasil olmus kizlar?
Eki Görüntüle 427147
şal çok hoş ve yüzüne çok iyi gitmiş canım güle güle kullan
Eki Görüntüle 428573 bu elbiseyi yeni aldm kızlar sizce güzelmi yorumlarınızı bekliyorum
rengi çok güzelmi canım beğendim sağlıkla kullan inş. ama ceketin biraz spor kaçmış elbisene göre bi de biraz daha kısa olsa ceket daha güzel olabilir sanki yine de şık görünüyosun