Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Eki Görüntüle 428573 bu elbiseyi yeni aldm kızlar sizce güzelmi yorumlarınızı bekliyorum:KK34:

arkadaşım elbisenin rengi güzel ama üstündeki ceket düğmeli elbise düğmeli karın kısmında zincirler birde boynuna zincir takmışsın orada bir karmaşa olmuş bence elbiseni ceketsiz giyme imkanın varsa ceketsiz giy ve eşarp rengide sarı lameli ve yeşilli olabilir benceeeeeeeeeeeeee ama kırılma lütfen fikrim için:KK34::KK34::KK34:

rengi çok güzelmi canım beğendim sağlıkla kullan inş. ama ceketin biraz spor kaçmış elbisene göre bi de biraz daha kısa olsa ceket daha güzel olabilir sanki yine de şık görünüyosun

bu elbiseyi tarçın ya da kiremit rengiyle kombinlersen daha da güzel durur

$27052012352.jpg

$27052012353.jpg

Pazardan aldıklarım:) Bluzun özellikle kollarını çok beğendim bittim ve aldım :)

Etek ise kiremit rengi ama burda farklı renk te çıkmış :KK43:
resimler çok kötü çıkıyor malesef tel iyi çekmiyor kızlar idare edin :KK43:(birde resimleri çeviremedim başınızı çevirerek bakarsınız :KK60:

Son düzenleme:
kızlar ya bu topiği gördüğüm çok iyi oldu bnde yeni kapandım sayılır hep şal takıyorum ama hani şöle önünü üçgen gibi nasıl yapıyosunuz bnm kafam küçük ve yuvarlak her model olmuyor böyle sade ve şık giyinmekten hoşlanıyorum ama henüz uygun kıyafetlerde alamadım farklı modellerle şal nasıl bağlanır bilmiyorum ki:108:

Berrak'cım güle güle giy yeni cicilerini:KK34:
Gömleğin birçok şeyle kombinlenebilir, kolları lastikli mi yandan çok anlayamadım.
Bir de sorması ayıp kaça aldın:44:
Eteğin kremit mi gerçekten, burda resmen pembe çıkmış.

Merve47 elbisen güzelmiş, rengini çok beğendim, başka bir ceketle kombinlersen daha güzel olur sanki. Kısa mı kolları, tesettürlüler için günlük şık elbise bulmak neden imkansız yaa:KK50:

Son düzenleme:
kızlar bnde artık bu topicteyim çok beğendim 1 saattir bakınıyorum bazı sorularım var şal seçerken neye dikkat ediyorsunuz kumaşıyla ilgili,bide bnm kapalı ilk yazım olucak hep görüyorum şalların boyun kısmını çok sarıyolar çokta güzel görünüyor ama sıkmıyor mu sıcakta terletmiyor mu?(hoş o şekilde bağlamayı bile bilmiyorum:44:

kızlar bnde artık bu topicteyim çok beğendim 1 saattir bakınıyorum bazı sorularım var şal seçerken neye dikkat ediyorsunuz kumaşıyla ilgili,bide bnm kapalı ilk yazım olucak hep görüyorum şalların boyun kısmını çok sarıyolar çokta güzel görünüyor ama sıkmıyor mu sıcakta terletmiyor mu?(hoş o şekilde bağlamayı bile bilmiyorum:44:

Alıştıktan sonra hissetmiyorsun bile...

Yeni kapandığın için sana öyle geliyor, benim arkadaşlarım da hep der yaz geldi napıcaksın falan diye.
Ama benim için sorun bile değil...
Yazın gelmesi ile ilgili tek sorun kıyafet bulmak zorlaşıyor. :KK53:

Eki Görüntüle 429198

Eki Görüntüle 429199

Pazardan aldıklarım:) Bluzun özellikle kollarını çok beğendim bittim ve aldım :)

resimler çok kötü çıkıyor malesef tel iyi çekmiyor kızlar idare edin :KK43:(birde resimleri çeviremedim başınızı çevirerek bakarsınız :KK60:

Güle güle kullan canım, gömleğe ben de bayıldım ya çok iyi denk gelmiş. :KK34:

arkadaşım elbisenin rengi güzel ama üstündeki ceket düğmeli elbise düğmeli karın kısmında zincirler birde boynuna zincir takmışsın orada bir karmaşa olmuş bence elbiseni ceketsiz giyme imkanın varsa ceketsiz giy ve eşarp rengide sarı lameli ve yeşilli olabilir benceeeeeeeeeeeeee ama kırılma lütfen fikrim için:KK34::KK34::KK34:

hayır canım ya kırılmadım elbette çok haklısın yorum için koydum zaten elbisenin içi askılı sence içine badi giysem kitümü durur dersin

Eki Görüntüle 429198

Eki Görüntüle 429199

GÖMLEĞİN in aynısından bu model gömlekler arıyorum ben de ,eteğin üzerine salaş giymek için..
çok şık oluyor etekle bunlar hem bir yerin belli olmuyor hem de şık duruyor:KK34:
eteğin rengini çözemedim o yüzden yorumsuz:KK1:
güle güle kullan :KK16:

kızlar bunlarda benim yeni aldığım şallarım mavili olan iki taraflı kullanılabiliyor Eki Görüntüle 428205 Eki Görüntüle 428206 Eki Görüntüle 428207
kiremit rengi olan çok hoş diğerleri tarzım değil .
güle güle kullan

Eki Görüntüle 428573 bu elbiseyi yeni aldm kızlar sizce güzelmi yorumlarınızı bekliyorum:KK34:
benim elbise ile ceket uyumu gözümü çok tırmalamadı ,sadece gzümü tırmalayan o zincir oldu onun dışında bence yakışmış ve hoş olmuş güle güle giy

rengi ve modeli çok güzel ama ben pardesülerde kemer olayına karşıyım ,bel ortaya çıktıktan sonra pardesü olmasının bir anlamı kalmıyor maksat hatları kapatmak değilmi nden kemer olsun ,kiloş ve bol modeller daha güzel duruyor aslında ..
senin için söylemedim sakın yanlış anlama :KK16:
bir de bana biraz dar geldi pardesün :26:
özellikle arka kısmı kalçadan dar gibi duruyor..
ama onun dışında rengi desene çok çok hoş ben zaten lacivert tonlarını çok seviyorum ..
güle güle giy:KK16:

yorumun için teşekkürler bende aynı fikirdeyim renk olarakta çok uygun değiil ama elbise ile ceket takım olarak satılıyordu sence altına siyah badi giysem nasıl durur yada önereceğin başka renk varmı

kusura bakma canım cvp geç oldu mesela şöyle bi bolero kullansan hem yaza da uygun serin serin ama açık renk olsa mesela karamel tonları krem rengi bile çok güzel olur elbise koyu renk olduğu için açık renklerle kontrast yapmalısın umarım faydası olur
$bolero-modelleri-yeni-9.jpg

GÖMLEĞİN in aynısından bu model gömlekler arıyorum ben de ,eteğin üzerine salaş giymek için..
çok şık oluyor etekle bunlar hem bir yerin belli olmuyor hem de şık duruyor:KK34:
eteğin rengini çözemedim o yüzden yorumsuz:KK1:
güle güle kullan :KK16:

kiremit rengi olan çok hoş diğerleri tarzım değil .
güle güle kullan

benim elbise ile ceket uyumu gözümü çok tırmalamadı ,sadece gzümü tırmalayan o zincir oldu onun dışında bence yakışmış ve hoş olmuş güle güle giy

rengi ve modeli çok güzel ama ben pardesülerde kemer olayına karşıyım ,bel ortaya çıktıktan sonra pardesü olmasının bir anlamı kalmıyor maksat hatları kapatmak değilmi nden kemer olsun ,kiloş ve bol modeller daha güzel duruyor aslında ..
senin için söylemedim sakın yanlış anlama :KK16:
bir de bana biraz dar geldi pardesün :26:
özellikle arka kısmı kalçadan dar gibi duruyor..
ama onun dışında rengi desene çok çok hoş ben zaten lacivert tonlarını çok seviyorum ..
güle güle giy:KK16:

haklısın canım maksadımız tesettür kemer beli ortaya çıkaıyor doğru söylüyorsun takmayabilirim ama darlığa gelince aslında dar değil aksine belden aşağısı çok bol orda rüzgar esti üzerime yapıştı yoksa baya bol yorumun için çok teşekkürederim:KK34:bu arada bak bunlarda öbür fotolar darmı sence $050520123599.jpg

Son düzenleme:
kusura bakma canım cvp geç oldu mesela şöyle bi bolero kullansan hem yaza da uygun serin serin ama açık renk olsa mesela karamel tonları krem rengi bile çok güzel olur elbise koyu renk olduğu için açık renklerle kontrast yapmalısın umarım faydası olur
Eki Görüntüle 429867

zahmetin için çok sağol canım boleronun modelini çok beyendim böyle birşey nulsam hiç kaçırmam Allah razı olsun

haklısın canım maksadımız tesettür kemer beli ortaya çıkaıyor doğru söylüyorsun takmayabilirim ama darlığa gelince aslında dar değil aksine belden aşağısı çok bol orda rüzgar esti üzerime yapıştı yoksa baya bol yorumun için çok teşekkürederim:KK34:bu arada bak bunlarda öbür fotolar darmı senceEki Görüntüle 430525
şimdi artık herşeyin cılkını çıkarıyor tesettür markaları..
artık pardesüler çok daha fazla dikkat çekiyor ,öyle modeller öyle renkler çıkarıyorlarki insanların gözü direk o pardesülüye gidiyor..
kendinden arkadan bağlamalı kemerli pardesüler çıktı şimdi modada
pardesünün mantığı bana göre bol olması göğüsten de belden de bol olmalı ..

burda da çok şıksın ama kemer daraltıyor pardesüyü ..
bence kemersiz daha şık ve bol olacaktır diye düşünüyorum:KK34:
bazı insanlara bazı kıyafetler
çok yakışır sana da bu pardesü acayip yakışmış ,sanki senin için dikilmiş ,renkler uyum sana çok gitmiş ben çok beğendim ...
güle güle giy :KK16:

şimdi artık herşeyin cılkını çıkarıyor tesettür markaları..
artık pardesüler çok daha fazla dikkat çekiyor ,öyle modeller öyle renkler çıkarıyorlarki insanların gözü direk o pardesülüye gidiyor..
kendinden arkadan bağlamalı kemerli pardesüler çıktı şimdi modada
pardesünün mantığı bana göre bol olması göğüsten de belden de bol olmalı ..

burda da çok şıksın ama kemer daraltıyor pardesüyü ..
bence kemersiz daha şık ve bol olacaktır diye düşünüyorum:KK34:
bazı insanlara bazı kıyafetler
çok yakışır sana da bu pardesü acayip yakışmış ,sanki senin için dikilmiş ,renkler uyum sana çok gitmiş ben çok beğendim ...
güle güle giy :KK16:

çok teşekkürederim canım çok doğru söylüyorsun önemli olan tesettürlü olmak dikkat çekmemek ama malesef dediğin gibi oluyor Allah bizi affetsin

X