- 12 Ocak 2010
- 9.393
- 90
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #6.041
ya kızlar bende kapanmak istiyorum ama 2arada bi derede kalıyorum kendime diyorumki dünya için yaşıyosun sen diyorum yaa napıyosun sen diyorum bu dünya yalan diğer tarafta ne yapıcaksın diyorum tamam diyorum kapanıyım sonra eşim acaba beğenmezmi garip gelirmi ona diyorum aslında bi kez kapandım ve sadece 1 ay kapalı durabildim ya bana yardımcı olun lütfen karar veremiyorum
bence canım kendini eğer hazır hissediyorsan sonuna kadar devam ettiriceksen kapan eşim beğenmez diye de düşünme eminim ki seni öylede sevicektir çünkü sen gene aynı kişisin değişen birşey olmayacaktır eşinle bu durumu paylaş bence dahada hoşuna gidiceğini tahmin edebiliyorum[/
demiyomuyum sanıyosun canım yaa istikrarlı olursan kapan dio ama geri açılcaksan yapma dio bilmiyorum ya offf ama kapanıcam sanırım yaaa inşallah en kısa zamanda istikrarlı bi şekilde
ya kızlar bende kapanmak istiyorum ama 2arada bi derede kalıyorum kendime diyorumki dünya için yaşıyosun sen diyorum yaa napıyosun sen diyorum bu dünya yalan diğer tarafta ne yapıcaksın diyorum tamam diyorum kapanıyım sonra eşim acaba beğenmezmi garip gelirmi ona diyorum aslında bi kez kapandım ve sadece 1 ay kapalı durabildim ya bana yardımcı olun lütfen karar veremiyorum
Allah analı babalı büyütsün canım.Tatil sezonu açıldı mı ya...Benim önümde aylar var daha
Ben bu yaz ev okul arası tatil yapıcam ancak
Benim yerime de gezin tozun eğlenin....
Bu arada josephine şalının rengi çok tatlıymış, sana da yakışmış.
Güle güle ört.
Şal enli demişsin ama kıvrıldığında arkadan saç görünüyor mu?
Josephine; Canım foto eklediğin için teşekkür ederim gerçekten çok şık duruyormuş sana da çok yakışmış. :)
Delikız; Bayıldııım. Çok hoş görünüyorsun. :)
Renk uyumun da güzel olmuş.
E giydiklerin zaten yakışıyor maşallah fizik yerinde, kısacası harikasın. :)
Bu arada canın sıkkın gördüğüm kadarıyla, nedenini tam olarak anlamasam da az çok tahmin edebiliyorum.
Üzülme diyemiyorum insanın elinde değil üzülmemek, üstelik insana özgü bir şey tabii ki hepimiz üzüleceğiz.
Ama ne olur kendini yıpratma... İnsan o an anlamıyor çünkü vücuduna verdiği zararı, inan bütün stres sıkıntı sonradan öyle bir çıkıyor ki.
Moralin bozuk olduğu zamanlar bol bol dua et içini ferahlatacak şeyler yap. Her şeyde bir hayır var, hiçbir şey sebepsiz değil, değil mi?
İnşallah Rabbim gönlüne göre verir canım kendine çok dikkat et. :)
özellikle boyunları göstertiyorlar bence, aksesuar gibi kullanıyorlar resmen.
sahsen bende iğne kulanmıyorum ama boynum hiçç görünmüyor
katılıyorun canım ben de iğnesiz kullanıyorum ama boynum gözükmüyor...
nasıl yapıyosunuz iğnesiz bana da söyleyinnnnnnnnn lütfen :)
ben baya sıkıyorum cnm arkadan tüğümü de sıkı atıyorum hatta tepesine dahi iğne takmıyorum :)
o kadar sıkınca da boğazın kaşınmıyor mu? tepeye bende takmıyorum ama çene altına takmak zorunda kalıyorum çok açılıyor dağılıyor
Susuleta hoşgelmişsin canımmmm
Deryafcım ben hiç iğne kullanmıyorum şalda boynum görünmüyor arkamı sıkı bağlıyorum.
el alışkanlığı olmuş biras benimkisi tabi ilk defa yapacaksan belki zorlanıyorsundur.
şal takmaya bu yıl başladım gerçi ama 10 yıldır kapalıyım canım alıştım artık...hatta başımda bişi yoksa kafam üşür gece yorganın altına girer öyle uyurum o derece...:))
bi de serin bir şal alırsan sorun olmaz sanırım..ben ipek deniycem