- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #6.021
şallar güzel gerçekten ama ben genelde iğnesiz kullananlara karşıyım boyun filan hep görünüyor
Hepbahar olsa kapın güzelmiş bunun farklı renkleri de çok hoş olur sanki
Armine gecen sezondan almıştım birde bunun laciverti vardi o da hoştu :)
kızlar yakınlarda kuzenimin dügünü var ben abiye almak istiyoprum bu modeli çok begendim parlement rengide var
ama ben bu pudrayı begendim fiyatı 287 civarında sizce bunu ankarada bulabilecegim bi yer yok mu internetten sipariş etmek zor ve zahmetli
ankarada bulabilir miyim gören varmı bu modellden Eki Görüntüle 420950 [ATTACH
kızlar yakınlarda kuzenimin dügünü var ben abiye almak istiyoprum bu modeli çok begendim parlement rengide var
ama ben bu pudrayı begendim fiyatı 287 civarında sizce bunu ankarada bulabilecegim bi yer yok mu internetten sipariş etmek zor ve zahmetli
ankarada bulabilir miyim gören varmı bu modellden Eki Görüntüle 420950 [ATTACH
Eki Görüntüle 421019 Eki Görüntüle 421020 bencede canım banada çok cafcaslı geldi daha sade modelleri seçebilirsin mesela iki örnek ekliyim sana
Eki Görüntüle 421019 Eki Görüntüle 421020 bencede canım banada çok cafcaslı geldi daha sade modelleri seçebilirsin mesela iki örnek ekliyim sana
fiyatları neler bende begendim pudra olanı ?* nerden bulabilirim bunları?? teşekür ederim bu arada
kızlar yanlış anlamazsanız bişi sorucam kapanmaya nasıl karar verdiniz ?? tesettür benimde hoşuma gidiyor ama bir türlü ceserat edemiyorum
kızlar yanlış anlamazsanız bişi sorucam kapanmaya nasıl karar verdiniz ?? tesettür benimde hoşuma gidiyor ama bir türlü ceserat edemiyorum
18 yasina kadar aciktim canim. hatta sulalede tek aciktim. herkes ilkokul bitince tesetture girmisdi. ama beni tesetture sokmaya kimsenin gucu yetmemisdi. artik devlet meseledi olmusdu' herkes yorm yapip' ailemi sikistiriyordu.. ailem hic baski uygulamadi' sadece mahalle baskisi vardi..
ortulu arkadaslara bakip ozenirdim' ne guzel oluyorlar diye... ama bana yakismadigini dusunuyordum. hatta evde yalniz kalinca tesettur denemeleri falan yapardim:) sonra bir gun ciddi ciddi taktim. oturdum dusundum' ne icin ortunuyorum diye..bir gun resti cektim kendime.. savsaklarsam olmayacak dedim. dun ya aleme kapanacagim diye duyurdum..( sonra pes etmeyeyim diye) sonra baska sehire ablama geziye gittim. alisveris yapip kapandim elhamdulillah. butun cevreme supriz yaptim' hepsi dortgozle beni beklemis kapilarda:) hatta annem dedi ki" seni dogurdugum gun gibi heyecanliydim meraktan dedi
canimizin gitmek istedigi yere gidip geziyorsak' canimizin istedigini giyiyorsak' canimizin istedigini pisirip yiyorsak.. bunu da istedigin de niye yapamayasin ki...bu allahin emri.. gormezden gelip' kulaklar kapaninca yok olmuyor ki bu gercek...
canım işte benim çevrem etrafım annem açık baba tarafım hep açık anne tarafım kapalı anneannem dedem falan hacı ama yurtdışındalar anne tarafından kimse yok hatta dedemde anneme kızar kapan falan diye ama bütün kuzenler falan hep açık benim aklımda böyle birşey var ama nasıl ne zaman Yaradan nasip eder bilmiyorum .. üzüm üzüme baka baka kararır dedikleri çok doğru annem falanda dinine çok düşkündür tek başı açıktır o yüzden çevre birazcık etkiliyor
canim sana ozel mesaj yazamiyormusum===
tabii insan cevreden ortamdan etkileniyor muhakkak.. o konuda destek yada yoldas bulabilmekde onemli...o zaman oncelik dini vecibelerini yerine getirmeye calisirsin..
onları elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum o konularda hassasım zaten ... bakalım Allah inş bir şeyi vesile kılar nasip eder ...
Merhaba hatunlar. Gece gece şöyle bir ürüne takıldım. Tesetturlu hatunlar bunu nasıl kullanabılırız nerelerde ne ıle gıyebılırız. Teşekkurler
RESİMLER ALINTIDIR
Eki Görüntüle 422793
Eki Görüntüle 422794
Eki Görüntüle 422795