Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Susuleta hoşgelmişsin canımmmm

Deryafcım ben hiç iğne kullanmıyorum şalda boynum görünmüyor arkamı sıkı bağlıyorum.
el alışkanlığı olmuş biras benimkisi tabi ilk defa yapacaksan belki zorlanıyorsundur.

ben bi kaç kere denedim sıkı bağlıyım dedim, bir arkadaşa gitmiştik eşimle, lavaboya gittim açtım bildiğin hatır hatır kaşındım valla :) ben ilk bi kaç ay eşarp kullandım sonra şal gözüme daha şık ve modern gözüktü ona geçtim artık hiç eşarp takamıyorum. aslında dışarıda görüyorum beğeniyorum ama kendimde beğenemiyorum eşarbı niyeyse.

ben de bunu aldım kızlar, nasılll? ama netten değil pazardan 20 tl ye :)

Eklentiler

• $sefamerve_sunway_gokkusagi_014_2-752x1152.jpg
    $sefamerve_sunway_gokkusagi_014_2-752x1152.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 47
çok beğendimm ben bunuuuuuu :KK52::KK52::KK52: yaaaa bnde pzara baktım bi kaç şey ama kendime uygun renk bulamadım. çok karışık renkler gördüm ama bu harikaymışş:KK31::KK31:

sağol canım :) görür görmez vuruldum zaten ben de :)

Cok hosmus canim,
gule gule kullan.

Benimde gecenlerde aldigim sal cantamla ayni renk cikti.
Nasil olmus kizlar?

Eki Görüntüle 427147

teşekkürler canım. ben çok seviyorum çanta şal aynı renk olunca çok bütün duruyor. sana da yakışmış :)

süpermiş yaaa.:44:

sağol canım :)

Son düzenleme:
Selam.. Kandiliniz mubarek olsun hanimlar..
Her topige ugrar oldum bu aralar:KK1:
Seyy sunu demek icin gelmistim :KK17:
Kapali bayanlari cok hos ve zarif buluyorumm. Cok guzel oluyorlar. Bende kapanmak istiyorum ilerde Allahin izniyle..:nazar:

Kapali bayanlari cok hos ve zarif buluyorumm. Cok guzel oluyorlar. Bende kapanmak istiyorum ilerde Allahin izniyle..:nazar:

aslm sana da hayırlı kandiller...inş. kapanırsın....

sağol canım :) görür görmez vuruldum zaten ben de :)

teşekkürler canım. ben çok seviyorum çanta şal aynı renk olunca çok bütün duruyor. sana da yakışmış :)

sağol canım :)
. Tsk ederim canim :KK16:

çanta ile şalın uyumu çok hoş olmuş canım...
Tsklerr caniim..
Seninde kandilin mubarek olsun. Rabbim sanada kapanmayi nasip etsin insallah :)

gittim dügün için elbise aldım ama sonra pişman oldum yaa hangi kafayla aldım :KK43::KK43:bilmiyorum:KK43:( :KK43:

rengi çok güzelmi canım beğendim sağlıkla kullan inş. ama ceketin biraz spor kaçmış elbisene göre bi de biraz daha kısa olsa ceket daha güzel olabilir sanki yine de şık görünüyosun

yorumun için teşekkürler bende aynı fikirdeyim renk olarakta çok uygun değiil ama elbise ile ceket takım olarak satılıyordu sence altına siyah badi giysem nasıl durur yada önereceğin başka renk varmı

X