Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

bende kapla gecen sene cekilmiş bir resmimi ekliyorum , burada baya kilolu çıkmışım :) gercekte öyle değilim belirtiyim

Eklentiler

• $Fotoğraf1389.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 37
Sipariş verdiğim iki şalımda bgn geldi şimdi resim çektim .
Mavi olan tam resimdeki gibi ama vişne cürüğü olan resimdeki renk gibi gelmedi .birde burada yamuk yumuk bağladım ütüsüz olduğu için.
Ekliyorumşimdi alıntı yapmassanız kızlar sonra silebilirim:)

Eklentiler

• $2012-05-16 14 11 54.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 27
  • $2012-05-16 14 09 48.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 42
kızlar yanlış anlamazsanız bişi sorucam kapanmaya nasıl karar verdiniz ?? tesettür benimde hoşuma gidiyor ama bir türlü ceserat edemiyorum

white pearl şalların çok güzelmiş güle güle kullan vişne çürüğü rengi daha çok yakışmış =)

Son düzenleme:
kızlar yanlış anlamazsanız bişi sorucam kapanmaya nasıl karar verdiniz ?? tesettür benimde hoşuma gidiyor ama bir türlü ceserat edemiyorum

ortaokul son sınıfta kapanmıştım , karar vermedim açıkcası birden kapandım :)) okuduğum okulunda etkisi vardi tabiki ..
Allah sana sa nasip eder inş canım

Visne corugu rengini cok begendim yaa..

Evet gercekten cesaret isteyen bir sey,
Yeri geliyor en yakinlarin bile sana bu konuda destek olmak istemiyor.
Benimde cevremde kapali olan bir cok arkadasim vardi. lisedeyken kapandim.
Bence biraz vicdan meselesi..

bende kapla gecen sene cekilmiş bir resmimi ekliyorum , burada baya kilolu çıkmışım :) gercekte öyle değilim belirtiyim

kapına bayıldım tam tarzım çok da yakışmış ön düğmeleri harikaymş.
güle güle giy
sana şal çok yakışıyor bunu bilesin
ikisi de çok güzel ama ben para kıyıp alamıyorum malesef

tşk ederim canım :) o kapı bende cok seviyorum .ama beyaz olduğu için hemencicik leke oluyor

kızlar sefamervenin şalları çok güzel nette var sitesi bence bi bakın bayılırsınız ben hep ordan alıyorum son aldıklarım şunlar
Fesleğen Şal 03
Sultan Koleksiyonu 007

GÜLE GÜLE KULLAN CANIM ŞALLARINI .
SEFAMERVE'Yİ biliyorum fakat alışveriş etmedim oradan. çünkü sattıkları sallar normal mağazalarda daha uygun birde üstüne kargo parası eklenince ....
Ama İstanbul değil de tekstilin pek olmadığı biyerde oturanlar için iyi bir site tabiki .

şallar güzel gerçekten ama ben genelde iğnesiz kullananlara karşıyım boyun filan hep görünüyor

Son düzenleme:
Hepbahar olsa kapın güzelmiş bunun farklı renkleri de çok hoş olur sanki

WhitePearl güle güle kullan şallarını, ikisi de güzel de ilkini daha çok sevdim ben sanki.

Denizveg ben kapanmaya lise bitince karar vermiştim. Bir tedrginlik, eksiklik vardı sanki.
Çevremdeki, ailemdeki kapalılar çok ilgimi çekiyordu.Kıyafetleri, eşarpları...
ama çekincelerim de vardı, kötü bir şey diyen olu mu, okulda napacağım diye...
Ama böyle daha huzurlu olacağımı düşündüm, Allah'ın isteğini yerine getirerek mutlu olacağımı hissetim.
Sonra da kapandım....
İnşallah bir gün sen de içindeki sese kulak verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…