- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #6.001
kızlar yanlış anlamazsanız bişi sorucam kapanmaya nasıl karar verdiniz ?? tesettür benimde hoşuma gidiyor ama bir türlü ceserat edemiyorum
Sipariş verdiğim iki şalımda bgn geldi şimdi resim çektim .
Mavi olan tam resimdeki gibi ama vişne cürüğü olan resimdeki renk gibi gelmedi .birde burada yamuk yumuk bağladım ütüsüz olduğu için.
Ekliyorumşimdi alıntı yapmassanız kızlar sonra silebilirim:)
kızlar yanlış anlamazsanız bişi sorucam kapanmaya nasıl karar verdiniz ?? tesettür benimde hoşuma gidiyor ama bir türlü ceserat edemiyorum
babetmi ayakkabımı gydiğin bilemedim ama spor bi kombin ,rahat da ...güle güle giy.
çantam benim de tarzım değil pek aslında ama beleşe almıştım işimi d egörüyor ondan kullanıyorum
teşekkür ederim
Bos zamanlarimda bu tarz giymeyi seviyorum
Bu arada kabin cok guzelmis canim gule gule giy insallah..
canım çok şık duruyor ve rahat bir seçim. bende genelde bu tarz giyiniyorum:)
bende kapla gecen sene cekilmiş bir resmimi ekliyorum , burada baya kilolu çıkmışım :) gercekte öyle değilim belirtiyim
bende kapla gecen sene cekilmiş bir resmimi ekliyorum , burada baya kilolu çıkmışım :) gercekte öyle değilim belirtiyim
sana şal çok yakışıyor bunu bilesinSipariş verdiğim iki şalımda bgn geldi şimdi resim çektim .
Mavi olan tam resimdeki gibi ama vişne cürüğü olan resimdeki renk gibi gelmedi .birde burada yamuk yumuk bağladım ütüsüz olduğu için.
Ekliyorumşimdi alıntı yapmassanız kızlar sonra silebilirim:)
kapına bayıldım tam tarzım çok da yakışmış ön düğmeleri harikaymş.
güle güle giy
sana şal çok yakışıyor bunu bilesin
ikisi de çok güzel ama ben para kıyıp alamıyorum malesef
kızlar sefamervenin şalları çok güzel nette var sitesi bence bi bakın bayılırsınız ben hep ordan alıyorum son aldıklarım şunlar
Fesleğen Şal 03
Sultan Koleksiyonu 007
şallar güzel gerçekten ama ben genelde iğnesiz kullananlara karşıyım boyun filan hep görünüyor