- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #5.981
merhaba uzun zamandır topiğin takipçisiyim bir konuda acillll yardımınızı rica ediyorum bu haftasonu düğünde giyeceğim koyu gri abiye elbiseye ne renk şal takmam lazım etraftan çoğunluk fuşya pembe diyor fuşya pembe şal olurmu eğer olursa içine ne renk bone almalıyım grimi şalla aynı renkmi?
merhaba uzun zamandır topiğin takipçisiyim bir konuda acillll yardımınızı rica ediyorum bu haftasonu düğünde giyeceğim koyu gri abiye elbiseye ne renk şal takmam lazım etraftan çoğunluk fuşya pembe diyor fuşya pembe şal olurmu eğer olursa içine ne renk bone almalıyım grimi şalla aynı renkmi?
aynen ben de katılıyorumgüle güle kullan canım ama ben narçiçeği rengini gold ve bej renklerle daha çok yakıştırıyorum su yeşili ve narçiçeğide gösterişli renk olduğu için iki renk patlaması olmuş sadece nar çiçeği rengini öne çıkarmak için bej ve goldu tercih ederim
teşekkür ederimDelikız eteğini çok beğendim belin ince olduğu için de çok yakışmış kemer detayı .
civcivvv elbise yakışmış ama şal uyumunu pek beğenmedim canım
neden ula herkes boyu uzun göstermek iser sen ise kısa istiyorsunorantili giydigim zaman hic hosuma gitmiyor yaa,
Uzun etek giydigim icin bacak boyum genelde daha uzun duruyor,
buda hosuma gitmedigi icin basenden bol olmaya baslayini tercih ediyorum genelde..
Gerci calismasam hep tunik giyerdim galiba
ben çamaşırı asla pazardan almam .offf yazdığımı görmemişsin şeffaf iç çamaşırı nasıl oluyor söleseneeeeeebirde ben pazardan felan iç çamaşırı almam üst olarak sölüorum satensi gibi tene dokunan yeri yakıcı gibi oluyor o yüzden tercih etmiorum bildiğim bir marka var devamlı ondan alırım senin şu bahsettiğine de bir bakayım sölersen eğer
ben de bekarken hep siyahdım rockçılar gibibende kahverengi hastasıydım eşimle tanıştıkdan sonra renklere büründümkıyafet güzel olmuş ama çanta benim tarzım değil pek beğenmedim bide çok uzun artık ben çanta kullanmıyorum sadece boynumdan küçücük çanta geçiriorum ondada kimliğimle cuzdanım oluyor ama artık onuda taşımıcam bu gidişle çünki trikolarımı tüylendiriyor çantanın kordonu birde içindeki bonen saten mi? benimkiler hep penye bazen şık durmuyor iyi aklıma geldi bone de alayım
işte kızlar e tesettürden gelen eteğim ilk kombinim: )
Eki Görüntüle 415862 Eki Görüntüle 415863 Eki Görüntüle 415864 Eki Görüntüle 415865
eşarp annemin: )
nasıl duracak diye merak edip örttüm hoşumada gitti,
şal kayınvalidemle alışverişte aldığımız.çantada aynı şekilde: )
babetmi ayakkabımı gydiğin bilemedim ama spor bi kombin ,rahat da ...güle güle giy.
çantam benim de tarzım değil pek aslında ama beleşe almıştım işimi d egörüyor ondan kullanıyorumdelikiz1982 çantan pek tarzım değil ama güzel uyum sağlamışsın eteğin ve mini hırkanın uyumu harika olmuş iyi günlerde kullan
bugün ne giydime çevirdim burayı ama olsun
Bu gün de böyleydim işyerinde aynı çanta farklı versiyon
Eki Görüntüle 417077
Eki Görüntüle 417078
Eki Görüntüle 417076
bugün ne giydime çevirdim burayı ama olsun
Bu gün de böyleydim işyerinde aynı çanta farklı versiyon
Eki Görüntüle 417077
Eki Görüntüle 417078
Eki Görüntüle 417076
teşekkür ederimGuzel kombin olmus,
ay valla hic giymedigim renklerle kombinler gorunce cok hos oldugunu anladim ya.
Bende denerim yazdan sonra artik yeni elbiseleri trden almaya hedefliyorum.
Maksat turk ekonomisini canlandirmaak
** Kizlar Cuma gunu Maher Zain geliyor calistigim okulaa, ne giysem yaa.
Aldigim saks mavisi etegimi giysem icine siyah gomlek ve saks mavisi sal..:44:
ALLAH seni emiKızlaaaarrr
Baya birikmiş sayfalar alıntılayamıyorum tek tek sayfaya sığmaz.
Hepiciğiniz harikasınız.
Delikız iki kombinini de çok beğendim. Ceketine bayıldım, eteklerin de çok hoş, Gömleğinde Konyalardanmış. Gidince bulup alasam mı ki
Turuncu etekli halini daha bir sevdim gibi ama diğerinde de eteğin pek hoş, uymuş da.
ay bilemedim ikisi de güzel gerçekten.
Tek gözüme batan çantan doğrusu, çok uzunmuş. Onda da gerekçelerini söylemişsin okudum
Civcivv nerelerdesin, kayıplardaydın merak ettik
Elbisen çok hoşmuş güle güle giy.
Ben de eşarplı halini daha çok beğendim sanki:26:
Kristaltane kapın güzlemiş,beğendim.
Şu an biraz daha uzun yazarsam klavyede uyuklayacağım.
Hepinizi öpüyorum.
Unuttuklarım olmuşsa affola
ALLAH seni emi
ula sayemde ilerliyor dua edin bana
her gün bişey ekliyorum valla alışkanlık oldu
evet çantaya herkes takık ,aslında ben takacağınızı yüzde yüz tahmin etmiştim ben de takmıştım başta zzaten
evet kiremit tonları bana gerçekten iyi gidiyor ben de farkediyorum
önceden tuğla rengi gibi o ne öyle derdim büyük konuşmuşum şimdi kendim giyiyorum iimi
yorumların için çok teşekkür ederim
heryerde var bu gömleklerden ankarada aslında ama ben istediğimi konyada buldum
maili ekle unutma tamammı hadi git de uyu ben de uyuyacağım zaten birazdan
Evet fuşya bir şal çok yakışır , düsünebilirsin ...
gri nötr bir renk olduğu için hemen hemen her renkle kombinleyebilirsin senin ten rengine hangi ton daha çok yakışıyorsa onu seç derim...siyah mor kahve rengi pembe turuncu yeşil bütün renklerle uyum sağlar .. ten renginide göz önünde tut derim
pudra rengi nasıl olur???ben çok seviyorum pudra rengi bir şalım var herkes çok beğeniyor
pembe çok güzel gider griye en yakışan renk diyebilirimbence gri bone tak