Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Evet fuşya bir şal çok yakışır , düsünebilirsin ...

gri nötr bir renk olduğu için hemen hemen her renkle kombinleyebilirsin senin ten rengine hangi ton daha çok yakışıyorsa onu seç derim...siyah mor kahve rengi pembe turuncu yeşil bütün renklerle uyum sağlar .. ten renginide göz önünde tut derim

aynen ben de katılıyorum

Delikız eteğini çok beğendim belin ince olduğu için de çok yakışmış kemer detayı .

civcivvv elbise yakışmış ama şal uyumunu pek beğenmedim canım
teşekkür ederim

orantili giydigim zaman hic hosuma gitmiyor yaa,
Uzun etek giydigim icin bacak boyum genelde daha uzun duruyor,
buda hosuma gitmedigi icin basenden bol olmaya baslayini tercih ediyorum genelde..
Gerci calismasam hep tunik giyerdim galiba
neden ula herkes boyu uzun göstermek iser sen ise kısa istiyorsun
sen bilirsin amsadece basen çıkıntısı güzel durmuyr bence

ben çamaşırı asla pazardan almam .
paraya tek kıydığım çamaşırdır ,iyi alırım çamaşırı ..şeffaf çamaşır arkasında şeffaf askı ile kullanıyorsun hiç bi iz belli olmuyor arkadan ,çok rahat ,dar bile giysen sütyen yokmuş gibi duruyor..
ben nbb den almıştım 20 tlye ..
20-30 civarı fiyatı da ..
bi de sütyen atletler var büstiyer gibi onlar da çok rahat .
önü bildiğin sütyen arkası atlegibi duruyor eşarpla örtünce sütyen izi filan olmuyor

ben de bekarken hep siyahdım rockçılar gibi
evlenince renklendim ben de
evet çanta uzun ama dedimya içini doldurmam gerektiğinde kullanıyorum , gün hastaneye gittim mesela ilaçlarım vardı içinde ,e elimde ilaç poşetiyel gezmektense hepsini atıverdim çok rahat oldu ..
bazen ben de postacı çantasıyla çıkyorum ,içinde sadce cüzdan oluyor ama yerine göre büyük çantalar da gerekiyor malesef
evet saten bone ,seviyorum ben saten boneyi ama altına kısa çember bağlıyorum yoksa satenler kayıyor güzel durmuyor

delikiz1982 çantan pek tarzım değil ama güzel uyum sağlamışsın eteğin ve mini hırkanın uyumu harika olmuş iyi günlerde kullan

bu sene moda bir renk üstündeki elbise sanırım bence eşarpla daha güzel durmuş kendi fikrim şalları çok begenmiyorum artık herkeste var ondan belkide iyi günlerde kullan

pudra rengi nasıl olur???ben çok seviyorum pudra rengi bir şalım var herkes çok beğeniyor

babetmi ayakkabımı gydiğin bilemedim ama spor bi kombin ,rahat da ...güle güle giy.

delikiz1982 çantan pek tarzım değil ama güzel uyum sağlamışsın eteğin ve mini hırkanın uyumu harika olmuş iyi günlerde kullan
çantam benim de tarzım değil pek aslında ama beleşe almıştım işimi d egörüyor ondan kullanıyorum
teşekkür ederim

bugün ne giydime çevirdim burayı ama olsun
Bu gün de böyleydim işyerinde aynı çanta farklı versiyon
Eki Görüntüle 417077
Eki Görüntüle 417078

Eki Görüntüle 417076

Guzel kombin olmus,
ay valla hic giymedigim renklerle kombinler gorunce cok hos oldugunu anladim ya.
Bende denerim yazdan sonra artik yeni elbiseleri trden almaya hedefliyorum.
Maksat turk ekonomisini canlandirmaak

** Kizlar Cuma gunu Maher Zain geliyor calistigim okulaa, ne giysem yaa.
Aldigim saks mavisi etegimi giysem icine siyah gomlek ve saks mavisi sal..:44:

Son düzenleme:
teşekkür ederim
vala ben de bekarken giymezdim evlenince alıştım
dene tabi farklı renkleri hatta her rengi dene
tabi canım gel burdan al dimi ama
evet saks mavisi gayet hoş ve dikkat çekici
herifin dikkatini çek belki alıp kaçırır seni

Kızlaaaarrr
Baya birikmiş sayfalar alıntılayamıyorum tek tek sayfaya sığmaz.
Hepiciğiniz harikasınız.

Delikız iki kombinini de çok beğendim. Ceketine bayıldım, eteklerin de çok hoş, Gömleğinde Konyalardanmış. Gidince bulup alasam mı ki
Turuncu etekli halini daha bir sevdim gibi ama diğerinde de eteğin pek hoş, uymuş da.
ay bilemedim ikisi de güzel gerçekten.
Tek gözüme batan çantan doğrusu, çok uzunmuş. Onda da gerekçelerini söylemişsin okudum

Civcivv nerelerdesin, kayıplardaydın merak ettik
Elbisen çok hoşmuş güle güle giy.
Ben de eşarplı halini daha çok beğendim sanki:26:

Kristaltane kapın güzlemiş,beğendim.

Şu an biraz daha uzun yazarsam klavyede uyuklayacağım.
Hepinizi öpüyorum.
Unuttuklarım olmuşsa affola

ALLAH seni emi
ula sayemde ilerliyor dua edin bana
her gün bişey ekliyorum valla alışkanlık oldu
evet çantaya herkes takık ,aslında ben takacağınızı yüzde yüz tahmin etmiştim ben de takmıştım başta zzaten
evet kiremit tonları bana gerçekten iyi gidiyor ben de farkediyorum
önceden tuğla rengi gibi o ne öyle derdim büyük konuşmuşum şimdi kendim giyiyorum iimi
yorumların için çok teşekkür ederim
heryerde var bu gömleklerden ankarada aslında ama ben istediğimi konyada buldum

maili ekle unutma tamammı hadi git de uyu ben de uyuyacağım zaten birazdan

mailin msn olarak ekleniyomu canim?
Valla bu soruyu sormadan ekledim seni,
Bu arada kalp kalbe karsiymis bende tam sana ozel mesaj yaziyodum
Simdide tekrar yazmak icin 10 dk beklemem laziiim

Evet fuşya bir şal çok yakışır , düsünebilirsin ...

pudra rengi nasıl olur???ben çok seviyorum pudra rengi bir şalım var herkes çok beğeniyor

pembe çok güzel gider griye en yakışan renk diyebilirim bence gri bone tak

yardımlarınıza çok teşekkür ederim kızlar...sanırım pembe ve fuşyaya bakacağım tenime pembe tonlar ve mor çok yakışıyor mor hiç düşünmemiştim aslında olabilirrrr sağolunnnnn düğünden sonra resim eklerimmm...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…