- 9 Ocak 2012
- 2.495
- 23
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #5.961
ayyy çok teşekkür ederimmmm o senin güzelliğinmaşallah ne giysen yakışıyo sana da şekerim :)
etekmi elbise değilmi bu :26:
bi de sen niye hep resimleri yamuk çekiyorsun başaşağı gibi hissediyorum bakarken kendimi
düz çeksene şunları ula
bence bu elbise ,elbise olarak harika bir renk ama ben nedense bu kadar ikisi de dikkat çeken rengi bir arada kullanmayı sevmiyorum ..
biri dikkat çekiyorsa diğeri daha arkada kalan bir renk olmalı gibi geliyor bana ..
hem al hem elbise ikisi de çok dikkat çeken renkler karşıdan on bin kişi içinde farkedilirsin
bu benim fikrim ama nacizane:18:bi de sen bu kadar cafcaflı renkler seçmiyordun önceden sanki bana mı öyle geldi :18:
çok hoş durmuş giydiklerin.. bende istiyorum ama yeni kapandığım için nasıl giyineceğimi neyi ne ile kombine edeceğimi bilemiyorum açıkcasıbanada yardımcı olurmusunuz kızlar fikirlere ihtiyacım var..
Amin canim, gercekten cogu arkadaslarin tarzi cok hoss. Sende tarzini bizlerle paylasirsan, fikirlerini ve onerilerini belirtirsen cok daha guzel oluurrmaşallahınız var kızlar bi çoğunuzun tarzları çok güzel
etek mi dedim,klavyem sürştü: )
elbise evet: )
bu fotoları annem çekiyor on sormak lazım
ben bu tonları seviyorum ve gözüme batmıyor açıkçası,çok hoşuma gidiyor...biri su yeşili,diğeri somon.yani ikiside çok canlı değil.
ben çok severim bu tonları,kombinlediğimde çok olmuştur ama buraya koymadım sanırm hiç :44:
eee zevkler,renkler tartışılmaz
bide ben pardesü niyetine devamlı pelerin giydiğim için,yani sokağa bu şekilde çıkmadığım için rahatım
o kadar zayıf durmuyorsun ama 55-60 gibsin :44:
hele o kot etekle 60 ı da geçkin sandım madem bu kadar zayıfsın o kot etek tarzı tercih etme çok kilolu gösteriyor
:
teşekkür ederizmaşallahınız var kızlar bi çoğunuzun tarzları çok güzel
etek mi dedim,klavyem sürştü: )
elbise evet: )
bu fotoları annem çekiyor on sormak lazım
ben bu tonları seviyorum ve gözüme batmıyor açıkçası,çok hoşuma gidiyor...biri su yeşili,diğeri somon.yani ikiside çok canlı değil.
ben çok severim bu tonları,kombinlediğimde çok olmuştur ama buraya koymadım sanırm hiç :44:
eee zevkler,renkler tartışılmaz
bide ben pardesü niyetine devamlı pelerin giydiğim için,yani sokağa bu şekilde çıkmadığım için rahatım
Canim benim, bence her sekilde deneyebilirsin,
sahsen benim en cok rahat ettigim pantalon ve tunikle olan kombinler.
Ama genelde camide gorevde ve islam okulunda calistigim icin uzun etek giymeyi tercih ediyorum..
Amin canim, gercekten cogu arkadaslarin tarzi cok hoss. Sende tarzini bizlerle paylasirsan, fikirlerini ve onerilerini belirtirsen cok daha guzel oluurr
Kiz resimleri pcye aktardikten sonra buraya yuklemeden cevirebilirsin.
Bu arada elbisen super tam ihtiyacim olan model. Islam okulunda calistigim icin cok rahat olur o tip elbiselr.
Denk gelirse bende alacagim insallah..
Kombinin cok hos canim. Ben bir turlu kahve tonlari giyemedim neden bilmiyorum.
Sana cok guzel yakismis, biraz cesaretlendim giymeyede mevsim bahar olunca ben cok daha renkli giymeyi tercih ediyorum farkinda olmadan galiba. Tuhafim ben yaa, Insan hic kahverengi giymezmi
Birde bugunki halimi ekleyim.
Yesil gomlegimi once etegimin icine vermistim ama etegin arkasinda pile yok duz olunca potluklar oldu,
Bende etegin kemerini bluzun ustune bagladim. Cokmu kotu durmus acebaaa:18:
Eki Görüntüle 416045
basen kısmın kemikli sanırım ,görümcem gibisin , o da zyıftır mesela ama basen kısmı kemikli o yüzden benden büyük beden giyer altta ve geniş bişey giyince daha klolu durur ,gözüme ondan öyle gelmiş olabilir ,eğer sende de öyle bir durum varsa basen kısmı geniş modelleri seçme daha dar kalıpları tercih et derim ben sana nacizaneIlk defa senden diyorum kilomun o kadar gosterdigini,
Hala bazi arkadaslarim zayifsin diyip duruyolar.
Piskolojimi bozdular arkadas benim yaa
teşekkür ederiz
hee doğruya sen bunu dışarda giymiyorsun onu unuttum alt kıyafetti bu dimi
ozaman sorun yok ben dışarda giyeceksin gibi şeyettim
teşekkür ederim
ben tam bir kahve hastasıyım ..
eskiden siyaha takıntılıydım şimdi de ne görsem hep kahve alasım geliyor
başak burcuyumya toprak çekiyor
ya ben her mevsimde toprak tonları giyerim valla
bi de bu aralar burası yağmurlu o yüzden cıvıl cıvıl giynemiyorsu mecburen yine kapalı tonları tercih ediyorsun ..
daha tam yaz gelmedi
ben de var mesela öyle bazı renleri giyememe ..
mesela mint yeşili hiç denemedim
çok göz alıcı geliyor ben daha pastel tonları seviyorum
eşarbın yine güllü dallı dikkatimi çekti hemen
kemeri belden değil de basenden ,eteğe yakın yerden takarsan daha hoş durur gibi geldi ..
yoo ben de bazen bluzun üzerine çekerim kemeri .
mesela pantolon etek kombinimde öyleydi dikkat etmemişsin
yakışıyorsa neden olmasın snde de sırıtmamış bence..
basen kısmın kemikli sanırım ,görümcem gibisin , o da zyıftır mesela ama basen kısmı kemikli o yüzden benden büyük beden giyer altta ve geniş bişey giyince daha klolu durur ,gözüme ondan öyle gelmiş olabilir ,eğer sende de öyle bir durum varsa basen kısmı geniş modelleri seçme daha dar kalıpları tercih et derim ben sana nacizane
kiloKiz, ben oldugumdan kilolu gozukmek icin ugrasiyorum.
Piskolojimi o derece bozmuslar artik sen hesap et.
Bu arada mint yesili en son 4 yil once giymistim,
nasil durdugunu unuttum,gecen bi arkadasim takmis o renk sal cok yakismis.
bendemi denesem napsam
Bu arada postakutun yine dolmus
işte kızlar e tesettürden gelen eteğim ilk kombinim: )
Eki Görüntüle 415862 Eki Görüntüle 415863 Eki Görüntüle 415864 Eki Görüntüle 415865
eşarp annemin: )
nasıl duracak diye merak edip örttüm hoşumada gitti,
şal kayınvalidemle alışverişte aldığımız.çantada aynı şekilde: )
kilo
kilolu gözük ama basenden olmasın öyle tuhaf duruyor ,orantılı bir kilo olsun nu demek istiyorum ,basenlerin çıkınca hoş olmuyor
nasıl bir kutum varsa hemen doluyor arkdaş
hemen boşaltıyorum
kilo
kilolu gözük ama basenden olmasın öyle tuhaf duruyor ,orantılı bir kilo olsun nu demek istiyorum ,basenlerin çıkınca hoş olmuyor
nasıl bir kutum varsa hemen doluyor arkdaş
hemen boşaltıyorum
merhaba uzun zamandır topiğin takipçisiyim bir konuda acillll yardımınızı rica ediyorum bu haftasonu düğünde giyeceğim koyu gri abiye elbiseye ne renk şal takmam lazım etraftan çoğunluk fuşya pembe diyor fuşya pembe şal olurmu eğer olursa içine ne renk bone almalıyım grimi şalla aynı renkmi?