- 20 Eylül 2011
- 4.480
- 1.844
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #5.941
xxs mi
kaç kilosunki sen çok mu zayıfsın
evet sen güllü dallı seviyorsun farkettim
benim hiç güllü eşarbım yoktur mesela
bence böyle bağlama daha şık olmuş
gömlek çok güzel hem rengi hem modeli ,anneler her daim işe yarıyor işte
bizim evi de atlantsii yapan firma yapıyor ,atlantisten sonraki proje bizimki de ,optimuma gelmeden ist.yolu üzernde ..
gimsaya gerek yok bizim sitenin ticaret merkezi var ..
önüne de optimumun üç katı büyüklükte acm yapılıyor
karşısı yüzme havuzu
herşey ayağımın dibinde olacak inş.
atlantiste arkadaşım var geldim oraya ama atlantsi sevemedim ben pek yeşil alanı yok sadece bina
o zaman yandın
ikisi de güzel güle güle giy
kot eteğin rengi çok hoş özellkle
sanki bizde o işler yok hayret bişey ,bi de çalışanların işi daha zor bi haftasonumuz var onu da evv işleriyle geçiriyoruz kendimize vakit kalmıyor valla
çok güzelmiş güle güle giy
Tsk ederim canim.
Yesilli olan elbise camide hicretle ilgili program icindi,
Gunluk giyilebilcek bir tip degildi ama baya rahatmis kiz oyle elbiseler.
Bugun butun gun onunla gezdimde, normal gunluk kullanabilcegim bitane
duz siyah bitane almaya heveslendim, rahat olur.
Istedigin her renk sali tak uzerine.
Oh miss..
Not: Delikiz postakutun dolmus canim :))
Bu resimde gecen arkadasimin kinasindan.
Esarbimi pek begenmedim, sonradan resimlerde gorunce amaaa
gomlek annemin nisanlilik zamanindan kalmaa
Eki Görüntüle 414959
işte bu da e tesettürden sipariş ettiğim elbise,kayınvalidem aldı: ) 119 tl
Eki Görüntüle 414913 Eki Görüntüle 414912
Hepbahar olsa çok güzel olmuş gömlek etek kombinin. kot etekli olan resimde çok kilolu çıkmşısın kilonu duyunca bende sasırdım :) çıtıpıtıymışsın halbuki
Eki Görüntüle 415660 bunuda pazardan 10 tl ye aldım çok beğenerek giyiyorum
resim eklemiyorsunuz dienlere kapak olsun bu son eklediklerimacil gidiorummm eşim yemek yicekkk resimler çok kötü çıktı ama
Bu da benim bugün aldığım hayalimdeki şal.. nihayet buldum onuve aldım .bir hafta içinde 2 tane ipek şal aldım kotayı aştım uzun bi süre almamam lazım.
evet çok beğeniyorum rahattır birde convers lerimle giyiyorum çok spor oluyorBerrak amma sey almışsın baya kapak oldu valla
güzel günlerde giyin uzun jilen çok rahata benziyro bende istiyorum öle bişi
güle güle kullan güzelmiş rengiBu da benim bugün aldığım hayalimdeki şal.. nihayet buldum onuve aldım .bir hafta içinde 2 tane ipek şal aldım kotayı aştım uzun bi süre almamam lazım.
Bu cok hosmus yaa, yazin cok rahat olur
güle güle kullan ama öyle yerde olmazBu da benim bugün aldığım hayalimdeki şal.. nihayet buldum onuve aldım .bir hafta içinde 2 tane ipek şal aldım kotayı aştım uzun bi süre almamam lazım.
o kadar zayıf durmuyorsun ama 55-60 gibsin :44:51 kiloyum boyumda 160.
Elbiselerin modeli zaten bol olmasi lazim.
Ben biraz otursun istiyorum o yuzden en kucugunu aldim ama nafile.
çok uygun fiyatmıEki Görüntüle 415642 bahsettiğim jilem bubunu giyemiyordum hırka uyduramamıştım nihayet aldım 2 tane pembe tonlarında değişik değişik giyerim
Eki Görüntüle 415650 Eki Görüntüle 415652 işte bu hırkalaruzun olan hırkayı çok iyi fiyata aldım 19.9
1 numeronun renk tonu çok hoşmuş ..Eki Görüntüle 415654 3.5 tl aldığım tunik elbise
Eki Görüntüle 415655 LCW dan aldığım tunik çok beğendim bunun üstüne narçiçeği şal bağlamayı düşünüyorum...
Eki Görüntüle 415657 buda yine LCW dan aldığım tunik 13 Tl mi neydi
canımmm göremiyordum seni uzun zamandır buralarda ,, dügüne de az kalmış .stress heyecan zirvededir şimdi sende ..
Elbisenin aynisindan bende var laciverti ama Hennin markası da :) Güle güle giyin eminim sana da cok yakıışr üstüne lacivert şal yakışır diye düsünüyorum:)
erzuruma gitim geldim dersler yoğunlaştı derken pek giremez oldum buralara: )
evet canım düğüne çok az kaldı ve çok stresliyim heyecandan sivilce doldu alnım: (
elbisem bugün geldi,kombinimi paylaşacağım birazdan: )
bu ellbiseyle koyu renkler değilde,su yeşili tonlarını yakıştırıyorum,bakalım beğenecek misin: )
hepsi güzel ama çanta yazdan kalma gibi olmuş,deri ceketle değilde efil efil bi tunikle güzel giderdi: )
bu arada deri cekete bayıldım: )
etekmi elbise değilmi bu :26:işte kızlar e tesettürden gelen eteğim ilk kombinim: )
Eki Görüntüle 415862 Eki Görüntüle 415863 Eki Görüntüle 415864 Eki Görüntüle 415865
eşarp annemin: )
nasıl duracak diye merak edip örttüm hoşumada gitti,
şal kayınvalidemle alışverişte aldığımız.çantada aynı şekilde: )