- 30 Eylül 2011
- 7.271
- 9
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #5.621
teşekkur ederim canımkalıplarla boğuşuyorum işin içinden ancak çıktım yıllar oldu kalıp çıkarmayalı ya ama bu çıkardığım tunik 44 beden olsun dedim iç paylarıyla keser dikerim anacımmmm 100 kiloluya denk gelecek nerdeyse
valla ben o işlerden anlamam sen daha ii bilirsin
dik giy çek görelim
olsun mevalan gibi gezersin ortalardainş. diyeceğim şimdi küçük beden arıorum bunlar çok buyuk oldu ya
ya önce bi kendi resmini ekle buraya tipii boyunu görelim ..
hem tarzın nasıl onu bilelim ona göre yorum yapalım ..
ya 160 cm 46 kilo bişeyim işte tarzımda dümdüz siyah abartısız uzun pardüse siyah eşarp siyah çanta siyah ayakkabı topuksuzundan
iyi de sen her şeyi belirlemişsin zaten yol göstermemize gerek yokkiya önce bi kendi resmini ekle buraya tipii boyunu görelim ..
hem tarzın nasıl onu bilelim ona göre yorum yapalım ..
ya 160 cm 46 kilo bişeyim işte tarzımda dümdüz siyah abartısız uzun pardüse siyah eşarp siyah çanta siyah ayakkabı topuksuzundan
herşey siyah istiyorsun feracelere bakmalısın ozaman onlar daha şık olur bence
olsun mevalan gibi gezersin ortalarda
sen dalganı geç bakalım
markafoniden gelen ürünlerin yanında bir de tek kullanımlık sıvı deterjan gönderiyorlar yanında çok hoş yaa ,içinden beleş bişey çıkınca insan bi tuhaf oluyor
yok onu day buy dayden almıştım ..valla çok şükür ben çok alıyorum başıma birşey gelmedi inş. gelmez de ..o çantayı markafoniden mi almıştın:26: ben dediğim gibi cesaret edip almıyorumkapıda ödesen bile kart okuyucularda sahtekarlıklar yapıolar başım belaya girmesin die uzak duruyorum
yok onu day buy dayden almıştım ..valla çok şükür ben çok alıyorum başıma birşey gelmedi inş. gelmez de ..
ne meraklı çıktın ula yükleyeceğim sabretakşam oldu evdesin hadi yükle resimleri
ne meraklı çıktın ula yükleyeceğim sabret
iyi de sen her şeyi belirlemişsin zaten yol göstermemize gerek yokki
herşey siyah istiyorsun feracelere bakmalısın ozaman onlar daha şık olur bence
yok yok isteme değil belirlemede değil sitilim bu devamlı siyah kullanıyorum renkli kullanmıyorum ondan
gerçekten çok beğendim ceketine bayıldımetekde sanırım 15 tl ye aldıklarından güzelmiş....REsimlerde ayrı bir güzel çekilmiş
ay misafir geldi çıkıyorum grşrz
bi an beğenmezsin diye korktum
ceketimi eteğin üzerine harala gürele bişey ararken bi anda aniden buldum
bu konularda gerçektn çok şanslıyım mutlaka bişey bulurum aniden
lekeden aldım ceketimi fiyatı da 20 tl:))
bu arada kardeşim bana gün boyu hürrem gibi olmuşsun diye takıldı
çok mu antika görünüyorum acaba anlamadım
teşekkür ederim
poz verdimya işte pek beceriri o işleri
görünmüyorsun bugunbende avm ye gittim bir bakındım şöle şu senin sarı eteğin gibi etekler ykm de 150 tl şok oldum içimden diorum delikız bunları 15 e almıştı valla bizi pazarlar paklar
evet sabah kahvaltıdan sonra yürüyüşe çıktı eşimle ,göl kenarında çekirdek çitledik oturduk uzun süre ,sonra beraber cağ kebabı yedik derken akşam oldu
herifim yarn danimarkaya gidiyor 5 gün yok ,çok özleyeceğim onu yaa
evet markalarda çok pahalı ama pazarlarda ne kadar uygun ..
hem de hiç pazardan alındığı belli değil dimi
valla ben gidip bi eteğe 150 tl veremem
bu eteğin saks mavisini de aladım ,en kısa zamanda onu da eklerim