Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

gelmişsinnnn:KK3: haklısın valla bende vermem :KK53: çalışarak , ezilerek para kazandım neyin ne olduğunu biliorum o yuzden içime sinmedikce asla para harcamam:KK9:

bende pazara gidince alıcam bunlardan üst ceketler ayarlıcam artık bu aralarda çok yoğunum aslında :KK53: salı günü anneme gidiorum küçük kız kardeşim 26 sında doğumu var:KK16: orda 1 hafta kalınca mayısın ilk haftası yazlığa gidicez Bodruma:KK55: kıyafetlerimi ayarlamam çok zor olacak çarşı pazar gezmelerimde öle:KK53: bakalım birşeyler yapıcam:KK1:

Allah kavuştursun canım..İş nedeniyle mi gidio?

evet arada bakıyorum yazan olursa cevap yazıyorum:KK1:
çalışan hanımlar daha iyi biliyorlar bu konuları ..
paranın nasıl kazanıldığını bildikleri için kıyamıyorlar .
aa gözünüz aydın .ALLAH sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş.
desene büyük sevinç ve telaş var sizde ..
darısı başımıza inş.:KK19:
oh oh gez bakalım ,eşin olmadan mı gideceksin yazlığa ,free takılıyorsun bakıyorum da :KK1:
pazarlara dadan zamnla uzmanı olur güzel şeyler bulursun:KK1:
şimdi bu eklediğim kıyafeti biçok kişi sordu sanırım çok pahalı sanıyorlar:KK1:
halbuki 35 tlye mal ettim:KK1:
sağolasn:KK16:
ev iş nedeniyle gidiyor ..
hayırlısıyla gider gelir inş..
ya aslında ben böyle kadınsı giyinmiyorum pek :KK1:
yani spor bana çok iyi gidiyor ama bazen de böyle takılasım geliyor :KK1:
sence çok mu kadınsı olmuşum böyle :KK17:

evet arada bakıyorum yazan olursa cevap yazıyorum:KK1:
çalışan hanımlar daha iyi biliyorlar bu konuları ..
paranın nasıl kazanıldığını bildikleri için kıyamıyorlar .
aa gözünüz aydın .ALLAH sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş.
desene büyük sevinç ve telaş var sizde ..
darısı başımıza inş.:KK19:
oh oh gez bakalım ,eşin olmadan mı gideceksin yazlığa ,free takılıyorsun bakıyorum da :KK1:
pazarlara dadan zamnla uzmanı olur güzel şeyler bulursun:KK1:
şimdi bu eklediğim kıyafeti biçok kişi sordu sanırım çok pahalı sanıyorlar:KK1:
halbuki 35 tlye mal ettim:KK1:
sağolasn:KK16:
ev iş nedeniyle gidiyor ..
hayırlısıyla gider gelir inş..
ya aslında ben böyle kadınsı giyinmiyorum pek :KK1:
yani spor bana çok iyi gidiyor ama bazen de böyle takılasım geliyor :KK1:
sence çok mu kadınsı olmuşum böyle :KK17:

Teşekkurler canım..Allahım bizede en kısa zamanda nasip etsin inş..

Eşim babası ben gidicez:KK9: Eşimin iş serbest o yuzden rahatız tek nereye gitcemmm:KK53:

hayır hayır ne kadınsısı çok hoş olmuşsun şalla daha da hoş olmuş ben beğendim valla:KK16:

Ha bu arada bende pazar mudivimiyimdir :KK1:bir giderim saatlerce gezerim:KK53: bu aldığın eteklerden görmüştüm ama cesaret edip almamıştım bazen böle aptallığım olur:KK1::KK1:

Teşekkurler canım..Allahım bizede en kısa zamanda nasip etsin inş..

Eşim babası ben gidicez:KK9: Eşimin iş serbest o yuzden rahatız tek nereye gitcemmm:KK53:

hayır hayır ne kadınsısı çok hoş olmuşsun şalla daha da hoş olmuş ben beğendim valla:KK16:
amin:KK16:
eşin ne iş yapıyor:KK34:
oh ne güzel serbest mesleğin rahatlığı da bu işte valla
ay teşekkür ederim ne bileyim pek böyle kıyafetler giymiyorum da kadınsı mı dedim kendi kendime:KK1:

Ha bu arada bende pazar mudivimiyimdir :KK1:bir giderim saatlerce gezerim:KK53: bu aldığın eteklerden görmüştüm ama cesaret edip almamıştım bazen böle aptallığım olur:KK1::KK1:

desene aynıyız saatlerce gez toz sonra da karar veremeden dön :KK60:
üzerimde gördün işte alabilirsin artık :KK1:

amin:KK16:
eşin ne iş yapıyor:KK34:
oh ne güzel serbest mesleğin rahatlığı da bu işte valla
ay teşekkür ederim ne bileyim pek böyle kıyafetler giymiyorum da kadınsı mı dedim kendi kendime:KK1:

desene aynıyız saatlerce gez toz sonra da karar veremeden dön :KK60:
üzerimde gördün işte alabilirsin artık :KK1:

eşim emlakcı ama geçen sene rahatsızlanınca boşladı iş çıkınca ilgileniyor emekli de sayılır:KK9:

tek başına dolaşınca öle oluyor pazarda kararsız kalıorum bazen yanımda başka şeye bakan bayana bile soruyorum sizce die :)))))

evet rahatım alcam eşim genelde pantolon giymemi istiyor üstüne tunik spor tarzı:KK53:jileyide kabul edio sayılır şirin hale getiriyorum:KK9::KK9::KK9: bakalım bu eteğide ii kombinlersem buna bişey demez sanırım:KK53: ayakkabıları ii ayarlamak lazım:26: ben kahverengi sandalet peşindeyim ama henuz vitrinlerde göremedim:KK53:ondanda alsam ii olacak terlik bazen herşeyle uygun olmuyor yerine göre sandalet daha şık duruyor:KK6:

eşim emlakcı ama geçen sene rahatsızlanınca boşladı iş çıkınca ilgileniyor emekli de sayılır:KK9:

tek başına dolaşınca öle oluyor pazarda kararsız kalıorum bazen yanımda başka şeye bakan bayana bile soruyorum sizce die :)))))

evet rahatım alcam eşim genelde pantolon giymemi istiyor üstüne tunik spor tarzı:KK53:jileyide kabul edio sayılır şirin hale getiriyorum:KK9::KK9::KK9: bakalım bu eteğide ii kombinlersem buna bişey demez sanırım:KK53: ayakkabıları ii ayarlamak lazım:26: ben kahverengi sandalet peşindeyim ama henuz vitrinlerde göremedim:KK53:ondanda alsam ii olacak terlik bazen herşeyle uygun olmuyor yerine göre sandalet daha şık duruyor:KK6:

GEÇMİŞ OLSUN ciddi bir rahatsızlık değldir inş.:18:
ben kimseye sormam sadece kendime güvenirim:KK60:
evet ben de hep pantolon tunik giyiyordum ama bu sene feci şekilde eteğe dadandım :KK1:
daha pazardan 5 tlye aldığım etekler duruyor ,havalar iyice ısınsın onları da çeker gösteririm size :KK1:

bence de bu etekler çok şirin cici bici :KK34:
sana da yakışır eminim buna :KK19:
pazarda bileği bağcıklı kurdelalı babetler var 10 tlye ,her rengi var valla ,saksından tut pudrasına ,hem çok rahat hem de çok şık ben de onlardan almak stiyorum ..
sandalete daha var yaa ,iyice sıcak olması lazım onun için ,bi de bende sandalet çok var o yüzden ben dediğim babetlerden alacağım ..
terlik zaten hiç almıyorum ben şık bulmuyorum :21:
yenimodada ki picolo eşarpları gördünmü çok güzel ya ,alsammı diye düşünüyorum şuan :KK1:

sen benim sayfama baktın mı hiç bu aralar fazla bişey koymuyorum ama bir bak:1http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/435360-seckin-taki-16.html#post24229976

GEÇMİŞ OLSUN ciddi bir rahatsızlık değldir inş.:18:
ben kimseye sormam sadece kendime güvenirim:KK60:
evet ben de hep pantolon tunik giyiyordum ama bu sene feci şekilde eteğe dadandım :KK1:
daha pazardan 5 tlye aldığım etekler duruyor ,havalar iyice ısınsın onları da çeker gösteririm size :KK1:

bence de bu etekler çok şirin cici bici :KK34:
sana da yakışır eminim buna :KK19:
pazarda bileği bağcıklı kurdelalı babetler var 10 tlye ,her rengi var valla ,saksından tut pudrasına ,hem çok rahat hem de çok şık ben de onlardan almak stiyorum ..
sandalete daha var yaa ,iyice sıcak olması lazım onun için ,bi de bende sandalet çok var o yüzden ben dediğim babetlerden alacağım ..
terlik zaten hiç almıyorum ben şık bulmuyorum :21:
yenimodada ki picolo eşarpları gördünmü çok güzel ya ,alsammı diye düşünüyorum şuan :KK1:

Eşim zatureye yakalandı yoğun bakımda kaldı 8 gün:KK5: ADam grip die aile hekimi eve yolladı ne olduysa o zaman oldu 3 gun içinde ağırlaştı hastaneye yattığı gunde gitmeseymiş kaybediormuşuz meğerse:KK5:banada hayati tehlikesi olduğunu sölememişler gizlemişler çok kötü günler yaşadık Rabbim kurtardı:KK16:Düşünsene Ciğerlernden biri tamamen kapanmış diğeride az bişey kalmış kapanmasına bembeyaz dı rontgenleri:KK53:ciğer miğer ortada yoktu:KK53: birde benim eşim çok sağlıklı beslenir çok dikkat eder nasıl böle bişey oldu doktorlar bile akıl sır erdiremediler:KK53:

yenimodaya ben hiç bakmadım:KK53:birde ben şal takdığım için eşarplara bakmıorum artık:KK53:

Eşim zatureye yakalandı yoğun bakımda kaldı 8 gün:KK5: ADam grip die aile hekimi eve yolladı ne olduysa o zaman oldu 3 gun içinde ağırlaştı hastaneye yattığı gunde gitmeseymiş kaybediormuşuz meğerse:KK5:banada hayati tehlikesi olduğunu sölememişler gizlemişler çok kötü günler yaşadık Rabbim kurtardı:KK16:Düşünsene Ciğerlernden biri tamamen kapanmış diğeride az bişey kalmış kapanmasına bembeyaz dı rontgenleri:KK53:ciğer miğer ortada yoktu:KK53: birde benim eşim çok sağlıklı beslenir çok dikkat eder nasıl böle bişey oldu doktorlar bile akıl sır erdiremediler:KK53:

yenimodaya ben hiç bakmadım:KK53:birde ben şal takdığım için eşarplara bakmıorum artık:KK53:

ay çok geçmiş olsun valla ,RABBİM isteyince ölmüyor işte insan ,RABBİM hepimize sağlıklı yaşam hayırlı ölüm versin inş..
ya o yemeyle alakalı değil ,benim teyzem 50 yaşına kadar hep organik beslendi ,çok titizdi bu konuda ama on yıldır kanser hastası ..
O tmamen ALLAHIN TAKDİRİ ..tedbiri bırakmayacaksın ama ALLAHIN TAKDİRİ ise kaçış yok malesef..
takıların çogüzel maş.:nazar:
ben yerine göre eşarp da takıyorum belli olmuyor daha tam şala alışamadım :KK1:

ay çok geçmiş olsun valla ,RABBİM isteyince ölmüyor işte insan ,RABBİM hepimize sağlıklı yaşam hayırlı ölüm versin inş..
ya o yemeyle alakalı değil ,benim teyzem 50 yaşına kadar hep organik beslendi ,çok titizdi bu konuda ama on yıldır kanser hastası ..
O tmamen ALLAHIN TAKDİRİ ..tedbiri bırakmayacaksın ama ALLAHIN TAKDİRİ ise kaçış yok malesef..
takıların çogüzel maş.:nazar:
ben yerine göre eşarp da takıyorum belli olmuyor daha tam şala alışamadım :KK1:

Takılara baktın demek teşekkurler:KK1:2 senedir şal takıorum eşarplarım hep duruyor:KK5::KK5::KK5::KK5:

Cok gecmis olsun canim ya, Allah acil sifalar versiin.

Kizlar bu arada benim siparislerim geldi,
en yakinda giyip resim paylasirim insallah.

X