Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

zidaya ya üye oldum akşam Allahdan ordan gelmiş elli lira ama ordada tesettürlü pek bişey yok yada ben bulamıyorum internette kotalı olduğundan çokda bakamıyorum herşeye

keşke benim alıp alıp sana yollama imkanım olsa,hem ucuz hem güzel şeylerden yollardım :KK9:
etek için sıkma canını çokta zor değil kombinlemek,yeterki sen eteği sev: )gör bak o kombinleneceği bluzları bulur: )

bende seninle tanışmayı çok isterim: )
kapım sana her zaman açık :KK34:

Ah ne güzel olurduuu... :KK1:
Ablamla da böyle diyoruz ama gerçekleştiremiyoruz pek :KK1:
Teşekkür ederim, benim de kapım her zaman açık..
Hem erzurum aşırı uzak değil buraya :KK34:

millet day buy dayden aldığım dantelli çantam geldi demiştim ..
işte çantamın gelmiş hali:KK1:
ekrandan daha güzel çıktı çok beğendim ben valla:KK1:
Eki Görüntüle 395939

ya delikız1982 sen hep kombinler ekliyorsun herhalde ben kendime göre pek bişey bulamıyorum işte böyle elbise siyah pardesü siyah ayakkabı topuksuz siyah çanta felan bana göre pek seçenek yok sen bulurmusun bişeyler

$IMG-20120409-00066.jpg şimdi bu kumaşı geçenlerde almıştım bu kumaş biraz tok kumaş düşündüğüm 2 şey var bu sene model olan kalçadan lastikli tulumlar var ya onun elbise biçimi ama kumaş biraz tok olduğundan büzgüler kabarır die düşünüorum üstünede hırka giyeceğim için çekingen kaldım doğrusu karar vermekte:26: Daha düz çan etekli bir elbise düşündüm onunda resmini koyuyorum... şu modelllerden biri olabilir mi:26:

$20042012327.jpg bu kalçadan lastikli model...

$20042012328.jpg bu daha düz kesim...

Birde incecik yeşil bir kumaşım var rahmetli kayınvalidemden kalma onuda tunik yaparak değerlendirmek istiyorum..yakasını sıfır yaka yapayım ki boynum göründü görüncek derdim olmasın die düşünüorum:KK1:

$20042012326.jpg tunik de bu...

inş. net seçebilirsiniz resimleri :KK53:kızlar sizlerde yorum yapın...:26::26::26:

ya delikız1982 sen hep kombinler ekliyorsun herhalde ben kendime göre pek bişey bulamıyorum işte böyle elbise siyah pardesü siyah ayakkabı topuksuz siyah çanta felan bana göre pek seçenek yok sen bulurmusun bişeyler

neden kendine göre bişey bulamıyorsun onu anlamadım canım:26: bulunduğun şehirden mi kaynaklanıyor:KK53:

Son düzenleme:
neden kendine göre bişey bulamıyorsun onu anlamadım canım:26: bulunduğun şehirden mi kaynaklanıyor:KK53:

yok yok istanbulda yaşıyorum burda bulabilirimde internetten daha uygun fiyat daha çok çeşit oluyo diye ama ben pek bulamıyorum
internet kullnmaya başlayalı çok olmadı daha çok bulamıyorum herşeyi

yok yok istanbulda yaşıyorum burda bulabilirimde internetten daha uygun fiyat daha çok çeşit oluyo diye ama ben pek bulamıyorum
internet kullnmaya başlayalı çok olmadı daha çok bulamıyorum herşeyi

anladımm netten ben cesaret edemem almaya:KK53: gerçekten nette çok model var çeşit çok:KK53:

ya önce bi kendi resmini ekle buraya tipii boyunu görelim ..
hem tarzın nasıl onu bilelim ona göre yorum yapalım ..

güle güle kullan hakikaten çok güzel miş:KK1: canım şimdi bir kaç şey eklicem fikir istiyorum yardımcı olursan sevinirim sabah beri model bakıorum:KK53:

Eki Görüntüle 395958 şimdi bu kumaşı geçenlerde almıştım bu kumaş biraz tok kumaş düşündüğüm 2 şey var bu sene model olan kalçadan lastikli tulumlar var ya onun elbise biçimi ama kumaş biraz tok olduğundan büzgüler kabarır die düşünüorum üstünede hırka giyeceğim için çekingen kaldım doğrusu karar vermekte:26: Daha düz çan etekli bir elbise düşündüm onunda resmini koyuyorum... şu modelllerden biri olabilir mi:26:

Eki Görüntüle 395962 bu kalçadan lastikli model...

Eki Görüntüle 395963 bu daha düz kesim...

Birde incecik yeşil bir kumaşım var rahmetli kayınvalidemden kalma onuda tunik yaparak değerlendirmek istiyorum..yakasını sıfır yaka yapayım ki boynum göründü görüncek derdim olmasın die düşünüorum:KK1:

Eki Görüntüle 395967 tunik de bu...

inş. net seçebilirsiniz resimleri :KK53:kızlar sizlerde yorum yapın...:26::26::26:

teşekkür ederim :KK16:
ay bugün avmye gittim rahat gezemedim herkes bana bakıyordu kıyafetime:KK1:
dün yiğeninim 23 nisanında giydiğim kıyafet çok dikkat çekici sanırım:KK1:
bence baştaki siyahlı kumaşı 2.modeldeki düz elbise yap ,en risksiz ve sana yakışanı o olacaktır seni daha zayıf da gösterir.
büzgülü yaparsan vucudunda hoş durmayabilir çünkü büzgülü modeller ince insanlarda daha ii duruyor :KK34:
tuniğe gelince gayet güzel bence ..boynunu kapatacak şekilde de yaka yaparsan süper olur yalnız kolları kısa olmasın uzun olsun süper olur :KK34:

bence baştaki siyahlı kumaşı 2.modeldeki düz elbise yap ,en risksiz ve sana yakışanı o olacaktır seni daha zayıf da gösterir.
büzgülü yaparsan vucudunda hoş durmayabilir çünkü büzgülü modeller ince insanlarda daha ii duruyor :KK34:
tuniğe gelince gayet güzel bence ..boynunu kapatacak şekilde de yaka yaparsan süper olur yalnız kolları kısa olmasın uzun olsun süper olur :KK34:

ben de öyle düşündüm düz elbise daha içime sindi:KK53::KK53: yaka tarafında oynama yapıcam yine de:KK53: tuniğinde kollarını daha salaş yaparım kısa yapmam :KK1:

kıyafetin güzel olmuştur sen giyersinde olmaz mı:KK16: resim haniii bekliorum namaz kılcammm hadiii:KK17:

Adadannn dünyayayaaaaaaa dönnnnnnsennnnn:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

ben de öyle düşündüm düz elbise daha içime sindi:KK53::KK53: yaka tarafında oynama yapıcam yine de:KK53: tuniğinde kollarını daha salaş yaparım kısa yapmam :KK1:

kıyafetin güzel olmuştur sen giyersinde olmaz mı:KK16: resim haniii bekliorum namaz kılcammm hadiii:KK17:
yani salaş şeyler kilolu insan için çok ideal bence ..
ula o kombin yarın eklerim ancak ya da akşam eklerim akşam

Adadannn dünyayayaaaaaaa dönnnnnnsennnnn:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

olmaz sen gel adaya :KK60:
markafoniden aldığım boydan elbisem geldi şuan çok güzel valla tam yazlık içi de astarlı kemerli çok beğendim evde denemek için sabırsızlanıyorum :KK1:

yani salaş şeyler kilolu insan için çok ideal bence ..
ula o kombin yarın eklerim ancak ya da akşam eklerim akşam

olmaz sen gel adaya :KK60:
markafoniden aldığım boydan elbisem geldi şuan çok güzel valla tam yazlık içi de astarlı kemerli çok beğendim evde denemek için sabırsızlanıyorum :KK1:

bu akşam her iki kombinide eklersin:KK1: bende tuniğin kalıbını çıkarıyorum şimdi masaya serdim:KK53:

elbise bak şu
Eki Görüntüle 396142
bunu hemen kmbin yapamam da diğerini yüklerim inş.:KK1:
bak sen becerikli hatuna kendi de dikermiş:KK60:

teşekkur ederim canım:KK16: kalıplarla boğuşuyorum işin içinden ancak çıktım :KK53:yıllar oldu kalıp çıkarmayalı ya:KK37: ama bu çıkardığım tunik 44 beden olsun dedim iç paylarıyla keser dikerim anacımmmm 100 kiloluya denk gelecek nerdeyse:KK53::KK53::KK53:

X