Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

öncelikle hayırlı olsun ALLAH mesut etsin inş.
ANKARA kıyafet konusunda cennet yaaa ,bi de kapalılara göre de çok şey olan bir il ,herşeyi bulabilirsin araştırırsan ..
önce şu linkte spor kombin eklemiştim ona bi bak

alt tarafta da etekler var

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...-arkadaslarin-paylasim-sohbet-topigi-551.html

o bakılma olayını ben de çok yaşıyorum ,bişey varmış gibi bakıyorlar uzun uzun ama rahatsız oluyorum ben o durumdan yaa..
bana da çok kıyafet soran oluyor

erzurum zaten kapalı bir toplum yapısına sahip o yüzden hereksin standart olması normal ..
ama ANAKRADA normal gelirsin herkese ,küçük iller hep öyle..
Eşimin memleketi de mesela ANTALYA ya yakın , rahat bir memleket olmasına rağmen orda da tuhaf tuhaf bakıyorlar bana çarşıda pazarda
küçük yerler öyle oluyor yani

Bu nasıl alıntıdır Allah'ım
İdare ediverin kızlar

hoşbulduk aşknihan: )))
seni gördüğüme sevindim: )
buyur her zaman beklerim: ))
bol bol gezeriz: )
eteğini bi daha paylaşırmısın benim için?göremedimde
neyle kombinleyecğini az çok söylerim,elimden geldiğince: ))
bu arada hayırlı olsun yeni eteğin: )

bu eteği dedin sanırım değil mi
eteğin yüksek bel olması çok iyi olmuş ama keşke krem renk bölmeseydi üstünü.yani hepsi turuncu olsaydı,hem boyun olduğundan daha uzun dururdu hemde kombinlerken sıkıntı çıkmazdı.
çünkü turuncu ve kremin kombin olacağı renkler farklı,sen şimdi rengede ortak kombin olacak rengi bulmalısın.
şöyle yapabilirsin,;
eteğin renginden bi bluz alıp(gömlekte olabilir,ya da 2 yazdır moda olan şu hafif bol bluzar varya,krep?onlarda olabilir),eteğinin içine sokarak giyebilirsin.
böylelikleturuncu,krem(bel kısmı yani),üstünte turuncu olur,şalıda krem rengi,zümrüt yeşili,bordo,kahverengi olarak kullanabilirsin: )
eğer şalı krem takacaksan çok boğmamak adına takılarını biraz renklendir,mesela uzun zümrüt yeşili bi kolye tak...
bide,bordo demişken,aldığın bordo bluz güzel ama biraz abiye tarzı olduğu için bu etekle kombinleme,çünkü etek gayet spor,böyle bir eteğe,spor gömlek veya dedğim o bol bluzlar hoş olur.
bu bluzuda eğer varsa,klasik yüksek bel düz(taşsız,desensiz)siyah veya krem etekle kombinlersen harika olur

bu arada aşknihan etek turuncu mu koyu hardal mı tam anlayamadım :26:
ben turuncuya göre yorumladım: )

bu arada o seninde beğendiğin kırmızı krem çizgili bluz gerçekten harika bayıldım: )
turuncu bluzda gayet hoş tam yazlık,güzel şeyler beğenmişsin: )
güle güle eskit ki daha iyilerinide al

bayagdır resım eklemedıgımı fark ettım son zmanlarda bıraz yok yok bayagg bı domusuk oldum ıcın buda cok yakın bı arkadasımızn kardesının nısanı

Hayırlı uğurlu olsun canım....

Sen nerelerdesin arkadaşım yoktun bayağıdır

Kıyafetine gelince tunik güzel pantolonda öyle ama eşarbınla çantan olmamış:44:

ya sorma ben sal takıorum 3 senedır evde hem ıyı esarplarım vardı hepsını dagıtım sal takıorum dıye gorumcemden aldım tabı bagladım ıkı saate el alsımsı sala sal da denedım amam olmadı duz renk olunca canlılık katsın dedım

Eteğim turuncu evet...Aldım ama ne yalan söyliyim biraz tedirgin oldum.
Yani dediğin gibi kombinlemesi zor. Dediğin tarzda bluzlar vardı eteği aldığım yerde. Turuncu üstüne yeşil minik fiyonklar vardı.
Ama 60 liraydı almadım. Malesef burda bir şey bulmak çok zor. Nasıl alışveriş yapasım var ama ya çok pahalı ya da güzel değil burdakiler.
Fikirlerin çok güzel uygulayabilmem şu ara zor ama umarım yapabilirim. Dolapta durcak gibi bu etek

Yüksek bel olmasa da düz, hafif kloş siyah bir eteğim var aslında. Onunla deneyeyim gömleği de.
Teşekkür ederiiim

Bir gün kapını çalarım belli mi olur
Gerçekten, tanışmayı çok isterim seninle

Son düzenleme:

keşke benim alıp alıp sana yollama imkanım olsa,hem ucuz hem güzel şeylerden yollardım
etek için sıkma canını çokta zor değil kombinlemek,yeterki sen eteği sev: )gör bak o kombinleneceği bluzları bulur: )

bende seninle tanışmayı çok isterim: )
kapım sana her zaman açık

ya ben niye beceremiyorum fikrimetreye üye oldum anket felan gellmedi yapamadım daybuyday a üye oldum eşimin adresine davet gönderdim
çek kazanayım diye davet msjı felan gelmemiş bi türlü kazanamadım gitti çek yaa niye olmuyo

selam hanımlar hayırlı geceler ben örtülüyüm ama pardesü giymiyorum kap almaya karar verdim eyer bana yardım ederseniz çok sevinirim varsa beyendikleriniz fotoğraf eklermisiniz

YA DAVET ETTİĞİN KİŞİNİN İLK alışverişinden çek kazanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…