- 5 Nisan 2012
- 1.745
- 0
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #5.581
slm nasılsınız arkadaşlar ben yeni üye oldum
maltepedekinide biliyorum dur orayada gideyim: ))
ay ankaraya döndüm ya,gözüm dönmüş gibi saldırıyorum etrafa
cuma günü abime kız istemeye gideceğiz,pazarda söz olacak,giydiklerimi ayarladım,kombinlerimi çekip paylaşacağım inşallah: )
bi daha paylaşsana canım o etekleri,adreside ver tabiki: ))
o çantayı kaçırdığıma üzüldüm,çok güzelmiş,güle güle kullan cnm
bende sandalet var bi tane geçen yazdan kalma,severek kullanıyorum şimdilik.malum soğuk memlekete gelin gideceğim orda sandalet abes kaçabilir: ))
parmakları gözükmeyen açık ayakkabılar kullanacağım o yüzden: )
bu arada erzurumda eşimle her gezişimizde bana uzaylu gibi baktılar yaaa
orda kapalı bayan o kadar çok ki,bi o kadarda çarşaflı.
hepsinin giyim tarzı aynı,klasik pardesü,eşarp,babet.
ben orda hep farklı giyindim,özellikle pelerinim çok ilgi çekti: )))
tam 4 defa yanıma gelip sordular nerden aldınız acaba diye
bi kayınvalidemle gezerken sordular,bi tek başıma eşimi işten almaya giderken,2sinde de eşimle gezerken.eşimde dedi:''sen buranın moda ikonu olacaksın kız,baksana herkes sana bakıyormeşhur olunca beni unutmazsın umarım :86: ''
diye dalga geçti
erzurumda da çok hoş kıyafetler var ama çok pahalı ya...ankarada gezerde satılan 15 20 tl lik etekler orda 30 dan aşağı değil.
o yüzden alışverişten mahrum kaldım 2 hafta,bi yerim şişecek diye korktum yaw :111:
ankara gibisi yok
evet hasır çanta turuncu olanteşekkür ederim
Güle güle kullan, Turuncu bu yıl pek moda, uyduk biz de modaya desene.
Çantan hasır gibi, örgü gibi duruyor, öyle mi?
:
hiç hasır kullanmadım ilk olacak ama modeli hoşuma gitti de aldım
ben de yarın yiğenimin 23 nisanında nasıldım onu eklerim
bu ara kombin kombn üstüne olacak anlaşılan
öncelikle hayırlı olsun ALLAH mesut etsin inş.
ANKARA kıyafet konusunda cennet yaaa ,bi de kapalılara göre de çok şey olan bir il ,herşeyi bulabilirsin araştırırsan ..
önce şu linkte spor kombin eklemiştim ona bi bak
alt tarafta da etekler var
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...-arkadaslarin-paylasim-sohbet-topigi-551.html
o bakılma olayını ben de çok yaşıyorum ,bişey varmış gibi bakıyorlar uzun uzun ama rahatsız oluyorum ben o durumdan yaa..
bana da çok kıyafet soran oluyor
erzurum zaten kapalı bir toplum yapısına sahip o yüzden hereksin standart olması normal ..
ama ANAKRADA normal gelirsin herkese ,küçük iller hep öyle..
Eşimin memleketi de mesela ANTALYA ya yakın , rahat bir memleket olmasına rağmen orda da tuhaf tuhaf bakıyorlar bana çarşıda pazarda
küçük yerler öyle oluyor yani
evet hasır çanta turuncu olan
hiç hasır kullanmadım ilk olacak ama modeli hoşuma gitti de aldım
ben de yarın yiğenimin 23 nisanında nasıldım onu eklerim
bu ara kombin kombn üstüne olacak anlaşılan
sağol delikız,Allah razı olsun,Rabbim herkese hayırlı yuvalar kurmayı nasip etsin
spor kombinlerden özellikle 2. si çok güzel,yakışmışta: )
etekleri beğenmedim,daha doğruusu bu tip etekleri kendime yakıştıramıyorum nedense: (
bende hafif popo var,iyice kocaman gösteriyor
kamufle etmek için genelde düz ve yüksek bel etek giyiyorum: )
küçük il olduğundan muhtemelen,erzuruma gittiğimde sanki ankaranın 3 4 yıl öncesine gitmiş gibi hissettim.bi ara ankarada modaydıya hani,kot etek,pardesi,açık kahve babet,klasik eşarp?
aynı öyle...
ankara nimet yaaa: ))
Bu nasıl alıntıdır Allah'ım
İdare ediverin kızlar
Selam kızlaaaar..
Görmeyeli naptınız, ben alışveriş yaptım biraz.
Birkaç parça şeye dünyanın parasını ödeyerek geldim evime.
İçim hala sızlamakta.
Ömrümün en pahalı alışverişini yapmanın hüznünü yaşıyorum
Allah başka keder vermesin
Delikızın korkusundan fiyatlarını yazmıyorum.
Ama siz her şeyin iki üç katı fiyatına alındığını bilin:26:
Malesef burası çok pahalı
Gelelim aldıklarıma bakalım beğenecek misiniz?
Eki Görüntüle 392162
Resmen satan kişinin gazına geldim..
Modeli beğendim evet ama rengi hala aklımı kurcalamakta, alıştım siyahlara pembeyi bünyem kabul etmiyor
Eki Görüntüle 392163
Bunu pek sevdim, içine badiyle kolları çok hoş duruyor.
Eki Görüntüle 392165
Rengi burda tuhaf çıkmış ama çok tatlı bir tonu var...
Eki Görüntüle 392166
Yüksek bel modasına uyayım dedim, yaz da gelmişken cıvıl cıvıl olayım dedim ve gittim turuncu bir etek aldım.
Bu fiyata 2-3 etek alırdım orası ayrı
İyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum...
ve sizlerden yorum bekliyorum eteğimi, gömleğimi nelerle kombinleyebilirim?
Pembe gömleğimi lacivert, siyah eteklerle düşünebiliyorum daha çok.
Açık gri etekle de hoş olur mu sizce?
hoşbulduk aşknihan: )))
seni gördüğüme sevindim: )
buyur her zaman beklerim: ))
bol bol gezeriz: )
eteğini bi daha paylaşırmısın benim için?göremedimde
neyle kombinleyecğini az çok söylerim,elimden geldiğince: ))
bu arada hayırlı olsun yeni eteğin: )
Eki Görüntüle 394838 bayagdır resım eklemedıgımı fark ettım son zmanlarda bıraz yok yok bayagg bı domusuk oldum ıcınbuda cok yakın bı arkadasımızn kardesının nısanı
Hayırlı uğurlu olsun canım....
Sen nerelerdesin arkadaşım yoktun bayağıdır
Kıyafetine gelince tunik güzel pantolonda öyle ama eşarbınla çantan olmamış:44:
bu eteği dedin sanırım değil mi
eteğin yüksek bel olması çok iyi olmuş ama keşke krem renk bölmeseydi üstünü.yani hepsi turuncu olsaydı,hem boyun olduğundan daha uzun dururdu hemde kombinlerken sıkıntı çıkmazdı.
çünkü turuncu ve kremin kombin olacağı renkler farklı,sen şimdi rengede ortak kombin olacak rengi bulmalısın.
şöyle yapabilirsin,;
eteğin renginden bi bluz alıp(gömlekte olabilir,ya da 2 yazdır moda olan şu hafif bol bluzar varya,krep?onlarda olabilir),eteğinin içine sokarak giyebilirsin.
böylelikleturuncu,krem(bel kısmı yani),üstünte turuncu olur,şalıda krem rengi,zümrüt yeşili,bordo,kahverengi olarak kullanabilirsin: )
eğer şalı krem takacaksan çok boğmamak adına takılarını biraz renklendir,mesela uzun zümrüt yeşili bi kolye tak...
bide,bordo demişken,aldığın bordo bluz güzel ama biraz abiye tarzı olduğu için bu etekle kombinleme,çünkü etek gayet spor,böyle bir eteğe,spor gömlek veya dedğim o bol bluzlar hoş olur.
bu bluzuda eğer varsa,klasik yüksek bel düz(taşsız,desensiz)siyah veya krem etekle kombinlersen harika olur
hoşbulduk aşknihan: )))
seni gördüğüme sevindim: )
buyur her zaman beklerim: ))
bol bol gezeriz: )
eteğini bi daha paylaşırmısın benim için?göremedimde
neyle kombinleyecğini az çok söylerim,elimden geldiğince: ))
bu arada hayırlı olsun yeni eteğin: )
Eteğim turuncu evet...Aldım ama ne yalan söyliyim biraz tedirgin oldum.
Yani dediğin gibi kombinlemesi zor. Dediğin tarzda bluzlar vardı eteği aldığım yerde. Turuncu üstüne yeşil minik fiyonklar vardı.
Ama 60 liraydı almadım. Malesef burda bir şey bulmak çok zor. Nasıl alışveriş yapasım varama ya çok pahalı ya da güzel değil burdakiler.
Fikirlerin çok güzel uygulayabilmem şu ara zor ama umarım yapabilirim. Dolapta durcak gibi bu etek
Yüksek bel olmasa da düz, hafif kloş siyah bir eteğim var aslında. Onunla deneyeyim gömleği de. Teşekkür ederiiim
Bir gün kapını çalarım belli mi olur
Gerçekten, tanışmayı çok isterim seninle
ya bak şimdi sana bir tüyo vereyim ..
alışveriş stelerine üye oluyorsun ..
sonra bir kaç farklı hesap alıyorsun .
oralardan kendini davet ettiriyorsun ..
her davetinde sana çek veriyor onları kullanabiliyorsun
onun dışında mesela day buy day de bugün kargo bedava idi ..
fikirmetre diye bi site var anket cevaplıyorsun sana 10 tl çek veriyor
ordan çek almıştım ..
mesela ayakkabı 18,90 dı fiyatı ..
kargo bedavaydı..
10 tl de çekim vardı kullandım 8,90 a geldi bana
bu kadar basit
araştır bu konuları çok şey alırsın netten
YA DAVET ETTİĞİN KİŞİNİN İLK alışverişinden çek kazanıyorsunya ben niye beceremiyorum fikrimetreye üye oldum anket felan gellmedi yapamadım daybuyday a üye oldum eşimin adresine davet gönderdim
çek kazanayım diye davet msjı felan gelmemiş bi türlü kazanamadım gitti çek yaa niye olmuyo
teşekkür ederim civciv kombinler içimöncelikle hayırlı olsun ALLAH mesut etsin inş.
ANKARA kıyafet konusunda cennet yaaa ,bi de kapalılara göre de çok şey olan bir il ,herşeyi bulabilirsin araştırırsan ..
önce şu linkte spor kombin eklemiştim ona bi bak
alt tarafta da etekler var
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...-arkadaslarin-paylasim-sohbet-topigi-551.html
o bakılma olayını ben de çok yaşıyorum ,bişey varmış gibi bakıyorlar uzun uzun ama rahatsız oluyorum ben o durumdan yaa..
bana da çok kıyafet soran oluyor
erzurum zaten kapalı bir toplum yapısına sahip o yüzden hereksin standart olması normal ..
ama ANAKRADA normal gelirsin herkese ,küçük iller hep öyle..
Eşimin memleketi de mesela ANTALYA ya yakın , rahat bir memleket olmasına rağmen orda da tuhaf tuhaf bakıyorlar bana çarşıda pazarda
küçük yerler öyle oluyor yani
sağol delikız,Allah razı olsun,Rabbim herkese hayırlı yuvalar kurmayı nasip etsin
spor kombinlerden özellikle 2. si çok güzel,yakışmışta: )
etekleri beğenmedim,daha doğruusu bu tip etekleri kendime yakıştıramıyorum nedense: (
bende hafif popo var,iyice kocaman gösteriyor
kamufle etmek için genelde düz ve yüksek bel etek giyiyorum: )
küçük il olduğundan muhtemelen,erzuruma gittiğimde sanki ankaranın 3 4 yıl öncesine gitmiş gibi hissettim.bi ara ankarada modaydıya hani,kot etek,pardesi,açık kahve babet,klasik eşarp?
aynı öyle...
ankara nimet yaaa: ))
ben zayıf olduğum için bu tip etekler bende kötü durmuyor ..
çok seviyorum hiçbir yerin belli olmuyor valla efil efil rahatça giy..
valla kot etek hiç giymedim bugüne kadar ..
ama bi ara modaydı gerçekten ..
ben kotun eteğini değil pantolonunu seviyorum
Eki Görüntüle 394838 bayagdır resım eklemedıgımı fark ettım son zmanlarda bıraz yok yok bayagg bı domusuk oldum ıcınbuda cok yakın bı arkadasımızn kardesının nısanı
tunik hoş ama çanta ve eşarp olmamış bence
YA DAVET ETTİĞİN KİŞİNİN İLK alışverişinden çek kazanıyorsun
ya bende davet ettim eşimin adresini yazdım ama eşime davet msjı gelmediki
gelir bir kaç güne merak etme ...YA DAVET ETTİĞİN KİŞİNİN İLK alışverişinden çek kazanıyorsun
ya bende davet ettim eşimin adresini yazdım ama eşime davet msjı gelmediki
bazen hatlarda sorun olabiliyor.
şimdi eşin daveti kabul ederek yani davet mailinde davet i kabul etmek için tıkla diye bişey yazar oraya tıklayıp üye olacak ..
sen de üye olduktan sonra eşinin adresiyle alışveriş yaptınmı senin adresine hediye çeki yolluyorlar..
gelir bir kaç güne merak etme ...
bazen hatlarda sorun olabiliyor.
şimdi eşin daveti kabul ederek yani davet mailinde davet i kabul etmek için tıkla diye bişey yazar oraya tıklayıp üye olacak ..
sen de üye olduktan sonra eşinin adresiyle alışveriş yaptınmı senin adresine hediye çeki yolluyorlar..
he orayı anladımda eşimin mailine davet gelmedi ben iki kere davet yolladım yine gelmedi zaten fikrimetredende anket gelmedi her üye olana gelir dediler ben sordum mail gönderdim bana gelmedi