Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

evet arada bakıyorum yazan olursa cevap yazıyorum
çalışan hanımlar daha iyi biliyorlar bu konuları ..
paranın nasıl kazanıldığını bildikleri için kıyamıyorlar .
aa gözünüz aydın .ALLAH sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş.
desene büyük sevinç ve telaş var sizde ..
darısı başımıza inş.
oh oh gez bakalım ,eşin olmadan mı gideceksin yazlığa ,free takılıyorsun bakıyorum da
pazarlara dadan zamnla uzmanı olur güzel şeyler bulursun
şimdi bu eklediğim kıyafeti biçok kişi sordu sanırım çok pahalı sanıyorlar
halbuki 35 tlye mal ettim
sağolasn
ev iş nedeniyle gidiyor ..
hayırlısıyla gider gelir inş..
ya aslında ben böyle kadınsı giyinmiyorum pek
yani spor bana çok iyi gidiyor ama bazen de böyle takılasım geliyor
sence çok mu kadınsı olmuşum böyle

Teşekkurler canım..Allahım bizede en kısa zamanda nasip etsin inş..

Eşim babası ben gidicez Eşimin iş serbest o yuzden rahatız tek nereye gitcemmm

hayır hayır ne kadınsısı çok hoş olmuşsun şalla daha da hoş olmuş ben beğendim valla

Ha bu arada bende pazar mudivimiyimdir bir giderim saatlerce gezerim bu aldığın eteklerden görmüştüm ama cesaret edip almamıştım bazen böle aptallığım olur

amin
eşin ne iş yapıyor
oh ne güzel serbest mesleğin rahatlığı da bu işte valla
ay teşekkür ederim ne bileyim pek böyle kıyafetler giymiyorum da kadınsı mı dedim kendi kendime

Ha bu arada bende pazar mudivimiyimdir bir giderim saatlerce gezerim bu aldığın eteklerden görmüştüm ama cesaret edip almamıştım bazen böle aptallığım olur

desene aynıyız saatlerce gez toz sonra da karar veremeden dön
üzerimde gördün işte alabilirsin artık

eşim emlakcı ama geçen sene rahatsızlanınca boşladı iş çıkınca ilgileniyor emekli de sayılır

tek başına dolaşınca öle oluyor pazarda kararsız kalıorum bazen yanımda başka şeye bakan bayana bile soruyorum sizce die :)))))

evet rahatım alcam eşim genelde pantolon giymemi istiyor üstüne tunik spor tarzıjileyide kabul edio sayılır şirin hale getiriyorum bakalım bu eteğide ii kombinlersem buna bişey demez sanırım ayakkabıları ii ayarlamak lazım:26: ben kahverengi sandalet peşindeyim ama henuz vitrinlerde göremedimondanda alsam ii olacak terlik bazen herşeyle uygun olmuyor yerine göre sandalet daha şık duruyor

GEÇMİŞ OLSUN ciddi bir rahatsızlık değldir inş.:18:
ben kimseye sormam sadece kendime güvenirim
evet ben de hep pantolon tunik giyiyordum ama bu sene feci şekilde eteğe dadandım
daha pazardan 5 tlye aldığım etekler duruyor ,havalar iyice ısınsın onları da çeker gösteririm size

bence de bu etekler çok şirin cici bici
sana da yakışır eminim buna
pazarda bileği bağcıklı kurdelalı babetler var 10 tlye ,her rengi var valla ,saksından tut pudrasına ,hem çok rahat hem de çok şık ben de onlardan almak stiyorum ..
sandalete daha var yaa ,iyice sıcak olması lazım onun için ,bi de bende sandalet çok var o yüzden ben dediğim babetlerden alacağım ..
terlik zaten hiç almıyorum ben şık bulmuyorum
yenimodada ki picolo eşarpları gördünmü çok güzel ya ,alsammı diye düşünüyorum şuan

sen benim sayfama baktın mı hiç bu aralar fazla bişey koymuyorum ama bir bak:1http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/435360-seckin-taki-16.html#post24229976

Eşim zatureye yakalandı yoğun bakımda kaldı 8 gün ADam grip die aile hekimi eve yolladı ne olduysa o zaman oldu 3 gun içinde ağırlaştı hastaneye yattığı gunde gitmeseymiş kaybediormuşuz meğersebanada hayati tehlikesi olduğunu sölememişler gizlemişler çok kötü günler yaşadık Rabbim kurtardıDüşünsene Ciğerlernden biri tamamen kapanmış diğeride az bişey kalmış kapanmasına bembeyaz dı rontgenlericiğer miğer ortada yoktu birde benim eşim çok sağlıklı beslenir çok dikkat eder nasıl böle bişey oldu doktorlar bile akıl sır erdiremediler

yenimodaya ben hiç bakmadımbirde ben şal takdığım için eşarplara bakmıorum artık

ay çok geçmiş olsun valla ,RABBİM isteyince ölmüyor işte insan ,RABBİM hepimize sağlıklı yaşam hayırlı ölüm versin inş..
ya o yemeyle alakalı değil ,benim teyzem 50 yaşına kadar hep organik beslendi ,çok titizdi bu konuda ama on yıldır kanser hastası ..
O tmamen ALLAHIN TAKDİRİ ..tedbiri bırakmayacaksın ama ALLAHIN TAKDİRİ ise kaçış yok malesef..
takıların çogüzel maş.
ben yerine göre eşarp da takıyorum belli olmuyor daha tam şala alışamadım

evet bence de
ben bi kaç renginden alırım galiba
neyse ben gidiyorum çay faslı başlıyor
arkasından da survivor
arada bakabilirsem bakarım bakamazsam bakınca görüşürüz

tamam canım görüşürz benimkiler meyvelerini yediler şimdi uyumaya geçtiler

Takılara baktın demek teşekkurler2 senedir şal takıorum eşarplarım hep duruyor

Cok gecmis olsun canim ya, Allah acil sifalar versiin.

Kizlar bu arada benim siparislerim geldi,
en yakinda giyip resim paylasirim insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…