Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

hadi koş al da gel elbiseyi de ekle tamam mı bekliyorum:KK52:
az kaldı az her an haber gelebilir:18::KK35:

sedoooşş ben cıkıyorum simdi elbisemi orda giydigimde de cekerim resmimi onuda eklerimm askıda da eklerim. ben telefondan giricem buraya ama acıklanınca bana özel mesaj at
canım nişan elbiseni de eklermisin tesettürlüyse
bana fikir olur

canım eklerim ama tesettürlü degilim ama belki o da fikir olur bakarsın :))) balık modeli aksam eklerim resmini

sedoş evlendikten sonra çalışıcakmısın canım
haberi bende merak ediyorum yaa şimdi nereye atanırsa ordan ev tutulcak dimi
kızma yaa çok sordum:KK50:

sedoooşş ben cıkıyorum simdi elbisemi orda giydigimde de cekerim resmimi onuda eklerimm askıda da eklerim. ben telefondan giricem buraya ama acıklanınca bana özel mesaj at

canım eklerim ama tesettürlü degilim ama belki o da fikir olur bakarsın :))) balık modeli aksam eklerim resmini

canım açıklanmış ama pc de sistem kitlenmiş yaaa bakamıyo offfffffffffffffffffffffffffff:KK53::KK53::KK53::KK53:

sedoş evlendikten sonra çalışıcakmısın canım
haberi bende merak ediyorum yaa şimdi nereye atanırsa ordan ev tutulcak dimi
kızma yaa çok sordum:KK50:
ewt aynen öyle:KK1:

ee siz ozaman yerleştirilmemiş eve mi gideceniz :KK37:
yatak odası yerleşmiş olsunda gerisi önemli değil:KK60: perdonnn
eewt sadece eşyaları getirip kuracaklar nişanlım çıkıp düğüne gelecek düğünden sonra 3 gün içinde evimize gidecez ve bi kaç gün yerleştirip 18inde balayına gidecez kalanları da dönüşte yerleştirecez yetişmeyenleri:KK64:

bekleriz canım:nazar:

ewt aynen öyle:KK1:

eewt sadece eşyaları getirip kuracaklar nişanlım çıkıp düğüne gelecek düğünden sonra 3 gün içinde evimize gidecez ve bi kaç gün yerleştirip 18inde balayına gidecez kalanları da dönüşte yerleştirecez yetişmeyenleri:KK64:

3 gün heralde nişanlının annesinin evinde kalıcaksınız sanırım
kazasız belasız inşalah atlatırsınız inşallah rabbim her konuda kolaylık verir
darısı başıma

sedacım gözün aydın canım çok sevindim yaşadıgın şehir sanırım istanbul..Rabbim yüzüne gülmüş valla.
artık eşyaların hepsini yerleştirirsiniz balayından sonra bişey kalmaz zahmet olmaz sizede oh ne güzel sevindim senin adına çok çok :KK70: nişanlın ne iş yapıyo bu arada öğretmenmi?

sedacım gözün aydın canım çok sevindim yaşadıgın şehir sanırım istanbul..Rabbim yüzüne gülmüş valla.
artık eşyaların hepsini yerleştirirsiniz balayından sonra bişey kalmaz zahmet olmaz sizede oh ne güzel sevindim senin adına çok çok :KK70: nişanlın ne iş yapıyo bu arada öğretmenmi?

yok canım polis memuru ben şu an memleketteyim annemde burada benim evim ist da olacak
teşekkür edeerim iyi dileklerin için de çok sağol

hadi 1 tane daha gelsin
$IMG0360A.jpg

süper bi kombin daha maşalah canım
buarada sedoşbilalin işini bende çok merak ettim yaa
peki 26 gün sonra düğünü var ev düzülmedimi eşinin atanacağı memlekete gidilecekse nasıl olucak ev konusu

sağol canımcım :KK70:
slm kızlar allah muhabbetınızı arttırsın ben arada bakınıp cıkıyorum hemen bugun resım koyan arkadaslar hepınız ayrı ayrı guzel cıkmışsınız maşallah hepınıze ayrıca hepınız cok şıksınız tesetturde şıklık yarışı olmuş :)) paylaşıma devammm :KK70:

sağolasın tatlım.. senden de paylaşım bekliyoruz :KK34:

hoşgeldin canım ceyda gerekeni söylemiş zaten başka söze ne hacet:KK34:
ceyda bu senin için:KK71:

oy oy oyyy çook teşekkür ederimm tatlım :KK1: :KK69: :KK54:
ceyda kız muhteşemsin...... :KK16:

o senin muhteşemliğin ikizcimm :KK52: :KK60: yerüm :KK70: :KK54: ikizcim burası gündüz topiği +18e geçiş yapasım geliyo bazen hani eski günlerdeki gibi biliyosun ama zor tutuyorum kendimi :KK23: :KK52: :KK60::KK60::KK60:
kızlarrrrrrrr yerimiz belli olduuuuuuuuuuuu istanbulda kalıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuz

:KK64::KK64::KK64: süpper kız ben de istanbul' dayım heee.. hayırlı uğurlu olsun canım :KK76: ikizcim en kısa zamanda seni de alırık istanbul'a beybii gezeriz beraber :KK66::KK66::KK66:

X