- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
-
- Konu Sahibi sedosbilal
ikizciiim senden de bekliyoruzz örnekler :)) vallahi teşvik ediyosunuz zaten benimdee bi süürrüü eşarbım var :))) amaa annem çevrem arkadaşlarım okulum off bilmiyorum bunlarrla baş edebilmem için cok güçlü olmam gerekirr
2 ucu alıp arkadanmı bağladın canım
Çok hoş olmuşsunuz kızlar.....
Arkadaş yazmış...
Uçları arkada birleştiriyorsun canım...
ikizciiim senden de bekliyoruzz örnekler :)) vallahi teşvik ediyosunuz zaten benimdee bi süürrüü eşarbım var :))) amaa annem çevrem arkadaşlarım okulum off bilmiyorum bunlarrla baş edebilmem için cok güçlü olmam gerekirr
canım doğumdan sonra hiç fotom yok..belki inanmazsın.. .eski fotolarımda pcde kayıtlı değil.cdlerde..pcde vardı,çocuklar sağolsun pc yi çöktürünce fotolar gitti....:84:.şimdi aramam lazım.....ama en kısa zamanda çekip koyacağım tatlım..............
rabbim sanada nasip edr inşaallah....
kapıcınınbitli kızı evlimi vede çocuğumu varrrçok şaşırdım ya 4 çocukmu yanlışmı okudum 17 yaşında bi kız gibi duruyon çok şaştım...kaç yaşında evlendin ve şuan kaç yaşındasın canım
kapıcınınbitli kızı evlimi vede çocuğumu varrrçok şaşırdım ya 4 çocukmu yanlışmı okudum 17 yaşında bi kız gibi duruyon çok şaştım...kaç yaşında evlendin ve şuan kaç yaşındasın canım
canım 4 çocuk değil..4 yaşında çocuk...............
Eki Görüntüle 209217 bu da bir düğünden
Eki Görüntüle 209217 bu da bir düğünden
kız deli ikiz 81in 3 çocuğu var bitlinin değil hatlar karoşmış sende kısa devre yapmışsın
ederim tabi canım hayırlısıyla bi açıklansa bende de duygu patlaması var neden acaba:18: :97:
noluyo ne açıklanıo yaa
konuyu bilmiom ama bende heyecanlandım
çok yakışmş yüzüne canım
gerdanlık da yakıyor