- 6 Kasım 2007
- 2.995
- 23
-
- Konu Sahibi sedosbilal
aslında bende kötü sayılmam...30 a yeni girdim 3 çocuğum var.... ........ama o bendende hızlıymış.............
aslında bende kötü sayılmam...30 a yeni girdim 3 çocuğum var.... ........ama o bendende hızlıymış.............
benım gıyım tarzım bıraz farklı benım gorusum daha dogrusu esımde oyle dıyor :d hanım hanımcık zor gıyerım taytlar vazgecılmeszım yaz kıs bıde bu sene kutuplardan gelmsı gıbı tuylu cızmelerımle gezdım esım dalga gecıyordu hadı kuttuplara gıdıcek yolcu kalmasın dıye
bakıorumda baskanın sozune uymusun 3 lemısın cocukları masallah sanada erken evlenmenın verdıgı gayretmı sansmı ne dım bılmıorum yasım 23 kızım 4 yasında ıkımzı oyuncaklar ıle oynaya oynaya buyuduk kızımı oyuncak bebk gıbı gıydır cıkart yapardım hergun dogdugunda 3 gunluk bebege bayramda elbıse gıydırmıs bı anneyım haha
Çok beğendim maaşallahbu arada IKEA' da buluşma yaptınız öyle mi.. bir dahakine ben de geleyim Biz de Cevahir KAhve Dünyası'n da bi buluşma yapmıştık çok keyifliydi
ikizcim zaten seni görünce ben kendimden utanıyorum3 senelik evliyim, 24 yaşındayım ve daha bebiş yok
bence oldukça hoş görünüyorsun tatlım, kendi tarzını oluşturmuşsun ne güzelbu arada tayt giymeyi ben de istiyorum çok mesela kışın tayt giyip üzerine çizme giymeyi düşündüm ama uygulamaya geçirmedim bir türlü yazın taytları nasıl kullanıyorsun canım peki?
canım guznun ustune yuzune surdun talk pudradan surerısen kaymaz bıde yaglı uclu kalemlerden kullanma sert olanlarından kullan ben flormarın beyaz vucutlu olan kalemını kullanıorum rahat oluyor elımde alısdı artıkevet 4 yasında bı kızım var yasımda 23 oldum
sağol canım benim, sahiden evet adaş çıktık ne güzelaramıza girip dilek tutabilirsiniz
ikizcim zaten seni görünce ben kendimden utanıyorum3 senelik evliyim, 24 yaşındayım ve daha bebiş yok
bence oldukça hoş görünüyorsun tatlım, kendi tarzını oluşturmuşsun ne güzelbu arada tayt giymeyi ben de istiyorum çok mesela kışın tayt giyip üzerine çizme giymeyi düşündüm ama uygulamaya geçirmedim bir türlü yazın taytları nasıl kullanıyorsun canım peki?
benim ikizlerim var.7 nin içindeler,ee bir daha yapınca 3 oldu.............
30 yenimi? girdin 3 çocuğun mu var?gözlerime inanamadım bu ne acele.. hepsi istiyerek mi? oldu ACABA....kızlar hemen atladım ama bende kapalıyım ve 4 senelik evliyim henüz bebeişim yok ama inş bu sene istiyorum ...istdanım..sizler nasılsınız? ne güzel topik böyle...bide bişi sorcam şu şallardan almak istiyorum ama nasıl sıkıcı değilmi? yazın...bide nasıl bağlıyorsunuz ...? ben bi türlü cesaret edip alamadım..bu arada 5 senelik olan arkadaşa sevgiler hemen bebeiş yapmış en güzeli o ama bize nasip olmadı maddi sıkıntılardan düşünmedik...2007 evlendim..
yazın tunık gıyorum ustune altımada babetustuende sal takıyorum rahat oluyor pantolonu gıyemıorum yazın rahat olucak gıydım sevmıorum sıkıntılı kıyafetlerı
30 yenimi? girdin 3 çocuğun mu var?gözlerime inanamadım bu ne acele.. hepsi istiyerek mi? oldu ACABA....kızlar hemen atladım ama bende kapalıyım ve 4 senelik evliyim henüz bebeişim yok ama inş bu sene istiyorum ...istdanım..sizler nasılsınız? ne güzel topik böyle...bide bişi sorcam şu şallardan almak istiyorum ama nasıl sıkıcı değilmi? yazın...bide nasıl bağlıyorsunuz ...? ben bi türlü cesaret edip alamadım..bu arada 5 senelik olan arkadaşa sevgiler hemen bebeiş yapmış en güzeli o ama bize nasip olmadı maddi sıkıntılardan düşünmedik...2007 evlendim..
maşallah valla ikizlere rağmen büyük cesaret..
evet canım 2 gün önce girdim..daha öncede dediğim gibi ilkim ikizdi..sonra birdaha yapınca 3 oldu...benimde evlenince hemen olmadı...9 yılllık evliyim....hayırlısı allah sanada nasip eder inşaallah...........
off masallah masallah biz evde kaldık desene kızında cok tatlı masallah sende oylesın
adın ceyda galıba ceydacım bende güneş gül memnun oldum tansıdıma merak etme kısmetın her nerdeyse gelrı sneı bulur bı bakmsıın gozunu acıp kapayıncaya kadar hersey omus bıtmıs ben bıle hıc bısye anlamdım
canım acele etme once durumunu duzelt sonra sen ıstedeıkden sonra bebık olur cocugu ıstedıkden sonr aıkı ayda yaparsın ama onun gelecegını duzgun ayarlamadıkdna sonra on tane dogurmsuuz ne analamı var
bitlicim bişey soracam tunik nerene kadar geliyor altına tayt giyindiğin zaman?
o gecensenekı resım canım bu sene daha hatunalrdan ses soluk yok bulusalı dıye ama genelde bız fetıh pasa korusunda bulusuyoruz kızlar ılehavalar ısınsın ıyıcene bı bulsma yapalım vallaha olmadı sızı calım ben bana gelın bebıklerde rahat rahat bahcede oynarlar
neyse kız eve taşın..kocişinde gelsin... patlat bitane...........
dız kapagımın ustunde duruyor canım kalcalrım kapanıyor yanı