- 6 Kasım 2007
- 2.995
- 23
-
- Konu Sahibi sedosbilal
ya nasıl cekıyosun gozunun ustune ben hıc beceremıyorum kayıyo mayıyo bişey oluyo sil baştan ugrasmıyorum sonrada
ay bide kızın varmıs senin çok genç görünüyosun yaşın kaçki
Kızlar hepiniz çok güzel görünüyosunuz maaşallah..
Ben de kapanmak istiyorum bazı kapalıları görüyorum çok şık çok güzel oluyolar özeniyorum açıkçası..
İnşallah hayırlısıyla nasip olur..
canım guznun ustune yuzune surdun talk pudradan surerısen kaymaz bıde yaglı uclu kalemlerden kullanma sert olanlarından kullan ben flormarın beyaz vucutlu olan kalemını kullanıorum rahat oluyor elımde alısdı artıkevet 4 yasında bı kızım var yasımda 23 oldum
canım guznun ustune yuzune surdun talk pudradan surerısen kaymaz bıde yaglı uclu kalemlerden kullanma sert olanlarından kullan ben flormarın beyaz vucutlu olan kalemını kullanıorum rahat oluyor elımde alısdı artıkevet 4 yasında bı kızım var yasımda 23 oldum
aa sen evlimisin....maşaallah çocukta var.....
nıye sasırdın kız 5 senelık evlıyım kuzum 4 yasındada kızım var
hepiniz çok tatlısınız canım ben nasıl eklicem resim buraya
evli olman normalde 4 yaşında çocuğa şaşırdım...............
valla benim paşa gönlüm öyle istedi sor bakalım seninki nasıl istiyo
Hoşbuldum canım
Eee kızlar nasılsınız bakalım bugün? Ben sabah erken kalktım, eşim uyanır uyanmaz dışarı çıktı bugün nüfus müdürlüğüne gidip kimliğini yenileyecek, oradan kredi çektiğimiz bankaya uğrayıp exper çağıracak ve pasaport için başvurmaya gidecekben de evdeyim, son eşyaları toparladım, yeni evin bitmesini bekliyorum artık temizlik yapmaya başlamak için Eşimin gidişinin haberinden sonra hiçbirşeye hevesim kalmadı
off ne soğuk gündü öyle üşüdüm bi an
maaşallah canım, çok genç bir annesin. Allah bağışlasın evladını..
Canım ben de göz kalemini ya da eye liner'ı göümün üzerine çekiyorum artık göz kalemi - eye liner - rimel benim vazgeçilmezimFlormar'ın bahsettiğin kalemi sert uçlu mu ve hangi renk acaba? Nmarasını verebilir misin ? BEnim kullandığım kalem de flormarın ve aynısı mı acaba diye merak ettim Çok çeşitli markaların kalemlerini denedim en çok bundan memnun kaldım
bitli hızlı şekerim herkes biz mi
hımm berişi sarıp sarmalayıp yengemlere gitmiştik ağlamıştı yolda üşür diye açmamıştık yüzünü bırrrrr
Çok hoş, moda fotoğrafını andırır tarzda olmuş :82:
dur ben bi toplantı yapim paşa gönlümle
Allah sabır versin adaşım ne güzel bi adaşım çıktı yahuuu
aslında bende kötü sayılmam...30 a yeni girdim 3 çocuğum var.... ........ama o bendende hızlıymış.............