Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

ya nasıl cekıyosun gozunun ustune ben hıc beceremıyorum kayıyo mayıyo bişey oluyo sil baştan ugrasmıyorum sonrada
ay bide kızın varmıs senin çok genç görünüyosun yaşın kaçki

canım guznun ustune yuzune surdun talk pudradan surerısen kaymaz bıde yaglı uclu kalemlerden kullanma sert olanlarından kullan ben flormarın beyaz vucutlu olan kalemını kullanıorum rahat oluyor elımde alısdı artık evet 4 yasında bı kızım var yasımda 23 oldum

Canım benim, Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inş. karar alma süreci biraz sancılı olsa da emin ol sonradan yaşadığın duygu yoğunluğu, hissettiğin huzur paha biçilemez

aa sen evlimisin....maşaallah çocukta var.....

maaşallah canım, çok genç bir annesin. Allah bağışlasın evladını..
Canım ben de göz kalemini ya da eye liner'ı göümün üzerine çekiyorum artık göz kalemi - eye liner - rimel benim vazgeçilmezim Flormar'ın bahsettiğin kalemi sert uçlu mu ve hangi renk acaba? Nmarasını verebilir misin ? BEnim kullandığım kalem de flormarın ve aynısı mı acaba diye merak ettim Çok çeşitli markaların kalemlerini denedim en çok bundan memnun kaldım

hepiniz çok tatlısınız canım ben nasıl eklicem resim buraya

Sağolasın

imageshack.us diye bir site var oraya gir canım, 'browse' yazan yere tıklayıp bilgisayarından eklemek istediğin fotoğrafı seç ve 'şimdi yükle' butonuna bas. ekrana gelen sayfadan 'forum kodu' yazan yerdeki linki kopyalayıp buraya yapıştır

valla benim paşa gönlüm öyle istedi sor bakalım seninki nasıl istiyo

dur ben bi toplantı yapim paşa gönlümle

Allah sabır versin adaşım ne güzel bi adaşım çıktı yahuuu

evet canım sert uclu
bu canım benım kullandım kalem

Çok hoş, moda fotoğrafını andırır tarzda olmuş :82:

benım gıyım tarzım bıraz farklı benım gorusum daha dogrusu esımde oyle dıyor :d hanım hanımcık zor gıyerım taytlar vazgecılmeszım yaz kıs bıde bu sene kutuplardan gelmsı gıbı tuylu cızmelerımle gezdım esım dalga gecıyordu hadı kuttuplara gıdıcek yolcu kalmasın dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…