Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

ya nasıl cekıyosun gozunun ustune ben hıc beceremıyorum kayıyo mayıyo bişey oluyo sil baştan ugrasmıyorum sonrada :KK9:
ay bide kızın varmıs senin çok genç görünüyosun yaşın kaçki:KK52:

canım guznun ustune yuzune surdun talk pudradan surerısen kaymaz bıde yaglı uclu kalemlerden kullanma sert olanlarından kullan ben flormarın beyaz vucutlu olan kalemını kullanıorum rahat oluyor elımde alısdı artık :KK70: evet 4 yasında bı kızım var yasımda 23 oldum:KK70:

Kızlar hepiniz çok güzel görünüyosunuz maaşallah..

Ben de kapanmak istiyorum bazı kapalıları görüyorum çok şık çok güzel oluyolar özeniyorum açıkçası..

İnşallah hayırlısıyla nasip olur..

Canım benim, Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inş. karar alma süreci biraz sancılı olsa da emin ol sonradan yaşadığın duygu yoğunluğu, hissettiğin huzur paha biçilemez :KK16:

canım guznun ustune yuzune surdun talk pudradan surerısen kaymaz bıde yaglı uclu kalemlerden kullanma sert olanlarından kullan ben flormarın beyaz vucutlu olan kalemını kullanıorum rahat oluyor elımde alısdı artık :KK70: evet 4 yasında bı kızım var yasımda 23 oldum:KK70:

aa sen evlimisin..:KK53:..maşaallah çocukta var.....:nazar::emir_bebek:

maaşallah canım, çok genç bir annesin. Allah bağışlasın evladını.. :KK70:
Canım ben de göz kalemini ya da eye liner'ı göümün üzerine çekiyorum artık göz kalemi - eye liner - rimel benim vazgeçilmezim :KK1: Flormar'ın bahsettiğin kalemi sert uçlu mu ve hangi renk acaba? Nmarasını verebilir misin ? BEnim kullandığım kalem de flormarın ve aynısı mı acaba diye merak ettim :KK31: Çok çeşitli markaların kalemlerini denedim en çok bundan memnun kaldım :KK61:

hepiniz çok tatlısınız canım ben nasıl eklicem resim buraya

Sağolasın :KK69:

imageshack.us diye bir site var oraya gir canım, 'browse' yazan yere tıklayıp bilgisayarından eklemek istediğin fotoğrafı seç ve 'şimdi yükle' butonuna bas. ekrana gelen sayfadan 'forum kodu' yazan yerdeki linki kopyalayıp buraya yapıştır :KK34:

valla benim paşa gönlüm öyle istedi sor bakalım seninki nasıl istiyo:KK1:

dur ben bi toplantı yapim paşa gönlümle :KK1::KK1:

Hoşbuldum canım :KK70:

Eee kızlar nasılsınız bakalım bugün? Ben sabah erken kalktım, eşim uyanır uyanmaz dışarı çıktı bugün nüfus müdürlüğüne gidip kimliğini yenileyecek, oradan kredi çektiğimiz bankaya uğrayıp exper çağıracak ve pasaport için başvurmaya gidecek :KK14::KK14::KK14: ben de evdeyim, son eşyaları toparladım, yeni evin bitmesini bekliyorum artık temizlik yapmaya başlamak için :KK31: Eşimin gidişinin haberinden sonra hiçbirşeye hevesim kalmadı :KK43:

Allah sabır versin adaşım ne güzel bi adaşım çıktı yahuuu :KK9:

maaşallah canım, çok genç bir annesin. Allah bağışlasın evladını.. :KK70:
Canım ben de göz kalemini ya da eye liner'ı göümün üzerine çekiyorum artık göz kalemi - eye liner - rimel benim vazgeçilmezim :KK1: Flormar'ın bahsettiğin kalemi sert uçlu mu ve hangi renk acaba? Nmarasını verebilir misin ? BEnim kullandığım kalem de flormarın ve aynısı mı acaba diye merak ettim :KK31: Çok çeşitli markaların kalemlerini denedim en çok bundan memnun kaldım :KK61:

evet canım sert uclu bu canım benım kullandım kalem:KK70:

Çok hoş, moda fotoğrafını andırır tarzda olmuş :82:

:KK70: benım gıyım tarzım bıraz farklı benım gorusum daha dogrusu esımde oyle dıyor :d hanım hanımcık zor gıyerım taytlar vazgecılmeszım yaz kıs :KK70: bıde bu sene kutuplardan gelmsı gıbı tuylu cızmelerımle gezdım esım dalga gecıyordu hadı kuttuplara gıdıcek yolcu kalmasın dıye:KK70:

X