Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

bu sene herşey iyi gidiyor çok şükür çalışıyorum şuanda zaten inş bu sene olur kısmet...:KK31:

ınsallah canım ama acele etme annesı once bı toparlan az rahatla nefes al oyle yap bana sorsan bazen soyle bı bakıorum ıyıkı dogurmsuum dıorum sonra keske az dursaydım yaz daha 23 planlarım vardı sozde onalrı yaparım oyle cocuk yaparım dedım bakdım evde ıkı kısı ben bıd ekalabalık olmayı sevıorum deıdm benımkıde ben cocuk ıstıorum :KK70: daha 5 aylık evlıydım sozde nısanlı ıken 4 sene ıstemıordum

bu sene herşey iyi gidiyor çok şükür çalışıyorum şuanda zaten inş bu sene olur kısmet...:KK31:

ınsallah canım ama acele etme annesı once bı toparlan az rahatla nefes al oyle yap bana sorsan bazen soyle bı bakıorum ıyıkı dogurmsuum dıorum sonra keske az dursaydım yaz daha 23 planlarım vardı sozde onalrı yaparım oyle cocuk yaparım dedım bakdım evde ıkı kısı ben bıd ekalabalık olmayı sevıorum deıdm benımkıde ben cocuk ıstıorum :KK70: daha 5 aylık evlıydım sozde nısanlı ıken 4 sene ıstemıordum

kapıcının bitli kızını ben daha önceden tanıyorum kapalı olduğunu bilmiyordum ama eskiden sohbet vardı burda hatırlarsan yukardan bire bir konuşma yeri vardı..ordan tanıyorum..rumuzu unutmadım hiç...:KK1:

:KK70: dogrudur canım sohbet panelı kapandı ben hıc kımseyı dogru durust bulamıorum sadece bellı kısıelr ıel sık sık gorusuorum msnden camdan telden yuz yuze:KK70:

adın ceyda galıba ceydacım bende güneş gül memnun oldum tansıdıma merak etme kısmetın her nerdeyse gelrı sneı bulur bı bakmsıın gozunu acıp kapayıncaya kadar hersey omus bıtmıs ben bıle hıc bısye anlamdım

bende memnun oldum canım.. benım kısmet hazırda evlilik uzakta bıraz :KK9::KK9: bıgun bende senın gıbıııı gozz acıp kapayıncaya kadar oldu ben bıle anlamadım dıyebılcekmıyım acaba gelecek nesıllere :KK60::KK60:

$z.jpg

çok korkunç oldu yaa :KK70: ben bidaa resim falan koymiim

zynbche canım şalının rengi çok hoşmuş gerçekten.. bir de şu şal bağlamayı biri anlatsa tam süper olacak :KK31:

zynbche canım şalının rengi çok hoşmuş gerçekten.. bir de şu şal bağlamayı biri anlatsa tam süper olacak :KK31:

gel anlatım kuzum ben sana :KK70: uzunnn bı sal alıyorsun sonra guzelce ucunu ıce dogru katlıyorsun basıan ortuyordun :KK70: onun yuvarlak oldun dıye sonr basortu gıbı ıgnelıyorsun ben yukarı sıvrı yapmayı sevıorum ıgnelıorum sonrada doluorum boynuma

X