Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

ben bunu çok beğendim canım bide pembe şalla olanı
çok güzel çıkmışın bide gözlerini kapkara boyamışın he çok severim kalemle mi boyadan far lamı

kalem canım bazende eyeliner ıle cekıorum kuzu far kullanmıyorum gecen sene cok kullanmısdım parlement mavısıne ve koyu mora takmısıdm D:

evet canım akşam iyi kaynattık valla güzel de oldu hani

kalem canım bazende eyeliner ıle cekıorum kuzu far kullanmıyorum gecen sene cok kullanmısdım parlement mavısıne ve koyu mora takmısıdm D:

ya nasıl cekıyosun gozunun ustune ben hıc beceremıyorum kayıyo mayıyo bişey oluyo sil baştan ugrasmıyorum sonrada
ay bide kızın varmıs senin çok genç görünüyosun yaşın kaçki

cyd86 sen şal bağlıyomusun canım bağlıyosun çek görelim bende buara bi heves ediom becerebilirsm takarım belkim

tatlım ben şu yeni trend olan şallardan bağlamayı çok istiyorum ama nedense bir türlü yakıştıramıyorum kendime 1 tane var dur onu bulayım da eklerim

Evet canım inş. kısmet olursa evim dşendikten sonra tüm odaları vs fotoğraflayacağım, artık o zaman yaaprsınız daha detaylı bir yorum teşekkür ederim

ceydam hoşgeldin..................

Hoşbuldum canım

Eee kızlar nasılsınız bakalım bugün? Ben sabah erken kalktım, eşim uyanır uyanmaz dışarı çıktı bugün nüfus müdürlüğüne gidip kimliğini yenileyecek, oradan kredi çektiğimiz bankaya uğrayıp exper çağıracak ve pasaport için başvurmaya gidecek ben de evdeyim, son eşyaları toparladım, yeni evin bitmesini bekliyorum artık temizlik yapmaya başlamak için Eşimin gidişinin haberinden sonra hiçbirşeye hevesim kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…