Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

evet ya zaten kumaşı bi garip kalın bi tül gibi diz aşaım hep görnüo en iyisi ben astarını uzatayım

demiştin evet çok yorgunum saten

sen mı benmı bugun geberdım evde sabah erken uyandım esımı ıs eyolladım uyumaıdm kahvaltıyı topladım ev topladım yemek yaptım ustuen bıde canım su boregı ıstedı dıye kaldkım onunla ugrastım bıde sonra kzıcemı aldım cıkdım bırer cay ıcdık geze geze gerı geldık bıde benım burası yokus asagı ınmesı bısye degıld eahhh ahhh cıkması zor adamın anasını aglatıor

ben resminizi görmedim:26: yeniden koyma imkanın varsa bakıp fikir verebilirim:26:

evet ya zaten kumaşı bi garip kalın bi tül gibi diz aşaım hep görnüo en iyisi ben astarını uzatayım

aynen yada elbısyeı alırken dıkat edıcen ben balıeksıre dugune gıtımızde almsıdım elbıse hemn kaptım hıc sagına soluna bakmadan sımdık gıyemıorum ıcım gozukmuyor ama elbısenın etek kısmı ucgen gelıor sagı ve solu bacakların acık evde gıyorum pantalonla gıyım deıdm koyden ındım sehre oldu yarım taytla denedım hosuma gıtmedı amele gıbı oldu sımdık oyle evde gıyorum

bugun bende inişleri uçarak iniorum çıkışları kağnı arabası gibi

elbiseyi göz önüme getirdim de gerçekten giyilcek gibi değildir keşke almasaydın bende düşünemiyorum işte öle şeyleri sonradan çıkıo ortaya kusurlar
ay ben bikaç yerde elbise gördüm öle iç gösteren kumaşta değil muhteşemdi yaaaa ama almadım pişmanım kesin bitmiştir

bu konuyu şimdi farkettim

İStanbullu bayanlara bir sorum var .

Pantolon üzerine giymek için TUNİK , Uzun kollu Yarım elbise ya da uzun gömlek... Bu tarz kıyafetleri rahatlıkla bulabileceğim bir yer var mı İstanbul'da ? Nereyi tavsiye edersiniz?
Yakında İStanbul'a geleceğim alışveriş için ve nereye gitmem gerekiyor bilmiyorum.

canım mesela vıa port var kurtkoyde cok buyukdur orası ve her markanın outlet magazası bulunmakdadır sonra uskudar umranıye var hem ucuz hem kalıtelı urunlerı vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…