-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #2.761
ya uyuz oluyorum oyle elbıselre bend eheveslenıorum elbıs egıymeyıde sevıorum ama ıstedıgım tarzda bısey bulamıorum vede ıcımı gosterıyoradamı delı edıyor en ıyısı ıcne astr gıy eskıden kaıdnlar gıyerdı ya
demiştin evetçok yorgunum saten
kızlar benim bi uzun elbisem var burayada eklemiştim hatta ayak bileklerime kadar grili siyahlı bi elbise içinde de dizlerime kadar astar var diz aşağısı tülden biraz daha kalın olan elbisemin altından görünüo yaa napsam ben şimdi bu elbiseye astar dikim mi gerek varmı
evet ya zaten kumaşı bi garip kalın bi tül gibi diz aşaım hep görnüo en iyisi ben astarını uzatayım
sen mı benmı bugun geberdım evde sabah erken uyandım esımı ıs eyolladım uyumaıdm kahvaltıyı topladım ev topladım yemek yaptım ustuen bıde canım su boregı ıstedı dıye kaldkım onunla ugrastım bıdesonra kzıcemı aldım cıkdım bırer cay ıcdık geze geze gerı geldık bıde benım burası yokus asagı ınmesı bısye degıld eahhh ahhh cıkması zor adamın anasını aglatıor
ben resminizi görmedim:26: yeniden koyma imkanın varsa bakıp fikir verebilirim:26:
canım öle giyipte çekmemiştim elbiseyi yere koydum öle çektim rengi hakkında yorum alıcaktım da ama çekip koyabilirim yarın
aynen yada elbısyeı alırken dıkat edıcen ben balıeksıre dugune gıtımızde almsıdım elbıse hemn kaptım hıc sagına soluna bakmadansımdık gıyemıorum ıcım gozukmuyor ama elbısenın etek kısmı ucgen gelıor sagı ve solu bacakların acık evde gıyorum pantalonla gıyım deıdm koyden ındım sehre oldu yarım taytla denedım hosuma gıtmedı amele gıbı oldu sımdık oyle evde gıyorum
ben çıkıyorum ii geceler çok yorgunum çookk
bu konuyu şimdi farkettim
İStanbullu bayanlara bir sorum var .
Pantolon üzerine giymek için TUNİK , Uzun kollu Yarım elbise ya da uzun gömlek... Bu tarz kıyafetleri rahatlıkla bulabileceğim bir yer var mı İstanbul'da ? Nereyi tavsiye edersiniz?
Yakında İStanbul'a geleceğim alışveriş için ve nereye gitmem gerekiyor bilmiyorum.
hadı gıt takılar yap:d gecen kızcem gorud senın takıları puhaha yırtıyor kendını onlardan al ban dıye
hemen hesap nomu veriorum sende adresini ver takıları yolluyorum şu an takı yapıorum saten masaya dağıttım malzemelerimi
ohhh yap bakalımbenım kızı yolayım sana yardım etsın ıstersen
yolla canım yollakaç yaşında kızın?
4 yasında ama basının etını yer soylım cok bılmısız sen yaprken der bunu nasıl yaptın nıye bule yapmadınsurdan surayay yap bak burda wınk rengı var ( pembeye dıyoruz ) ondan yap ben o rengı sevmm bu renk olsun derd uru
canım mesela vıa port var kurtkoyde cok buyukdur orası ve her markanın outlet magazası bulunmakdadır sonra uskudar umranıye var hem ucuz hem kalıtelı urunlerı vardır
kızlar bi kombinimi eklicem
albümde buyrun