Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

rica ederim canım ne demek gözle görüneni söyledim sadece. hevesin hiç sönmesin inş. bizlerin beğenmesi bitarafa önemli olan senin rahat edebilmen bence. benim önceliğim hep rahat olan kıyafetlerdir. şık olmak için giyinipde sürekli oramı buramı düzliceksem ne anlamı kalır ki rahat edemedikten sonra.

madem dantelli falan eşarbında kayar çıkar sürekli düzlemek zorunda kalırsın bence .. ısrarla mor kombin diyorum canımm. hem morun neresi iç karartıcı ayolll

yok canım kesinlikle kaymıyor zaten o danteller bayağa yukarda sıkıca sarıyo eşarbı sorun yo yani
mor aşığıyım ben ya şimdi sarının yanında mor olunca mor iç karartıcı geldi galiba
ısrarla mor diyon he ay öle mi yapsam ya

amin canım
bende spor giyinmeyi sevmiyorum canım topuklu falan olsun hep ayağımda klasik giyinirim hep ama dediğin gibi biraz zor oluyo ben alıştım gerçi canım ...buarada topuklu yuda malesef giyemiyorum kendimi dev gibi hissediyo yaa kızlar sizce boyum nasıl normal mi normlin altında mı üstünde mi?

benim tercihim mordan yana canım. ama sen içine hangisi sindiyse onu giy önemli olan içine sinmesi aklın kalmasın diğerinde. bu sefer birini giy başka sefer ötekini giy canım. herhalde bi daha buluşursunuz dimi ama :))

öle yapcam artık
yeni kapandığım içinçok inceler oldum onun yanına giderken

ya moru bende severim dun hatta mor hırka aldım ama resimde fazla net değil koyu çıkıyor diğer resme göre sanırım... o yuzden dedim çok kapalı renk diye

bu arada bende çok kasılırdım eşimle buluşacağım zamanlar her şeyimin dört dörtluk olmasını isterdim hatta ve hatta herbuluşmaya yeni bir eşarp alıp takardım demek kendimi iyi hissediyormuşum ama hepsi boş anın tadını çıkartmak lazım rahat olmak lazım

bende öle ya geçen buluşmada yesyeni şeyler aldım
ben rahatım yanında da beğensin istiyorum daha çok daha çokkk
canım o mor öle bi mor yaa eşarbım kadar belirgin bi mor değil soluk bi mor resimde neyse öle yani..ama olsun yaw farketmez artık 2sinden birine karar verip öle gitcem

ayyy ben de merak ettim kıyafetleri,kaldırdın mı able kıssss???

bence sarı olanı giy canım. çok şık durmuş. çok beğendim boleroyu da eşarbı da. mor ve siyah birbirini çok kapatmış. mor çok güzel bir renk ama ben siyahla kullanılmasına karşıyım. beyazla daha hoş duruyor güzelliği ortaya çıkıyor.

öle midersin tatlım
çok teşekkrü ederim beyazla da denicem sonra
bende o sarı eşarbı hiç beğenmiym boleroya uysun die taktım

o ooooo neler olmu$ neler
kizçeler $u bulu$ma resimlerinizi koysaniz bi baksek
ayol merak ettim ben $incik,
istanbul'da olsaydim kesin gelirdim bende..

kizçeler sizlere bu sabah aldigim elbisemi gosterecem
bi bakin bakem, begenecekmisiniz

nasil guzeller begendinizmi bakem

ve bu $ekilde kombinledim guzeller

yolculuk için giyecegim bu elbisemi in$aallah, daha rahat ederim elbise ile diye du$undum, ve yenilik olsun istedim bu sabah aldim.. altina babet giyecegim, açik kahve tonlarinda

güzel canım güle güle giyin.. ama yolculukta rahat olur mu bilmiyorum

kızlar neden kimseler uğramıyor artık.............

:26: herkes tatilde galiba ?!
bizde tatile çikiyoruz Allah nasip ederse bu hafta sonu, o yuzden pek ugrayamiyorum, hazirliklar, olsun gelen gidenler olsun, ev i$leri zaten bitmiyor..... varda var yani :82:

elbisen güzel de altına badi giyip üstünede onu giyince sıkıştırmasın seni ben birde öyle dışarıda dolaşmasını sevmiorum en guzeli bu elbisenin üzerine bel boyunda kısa hırka daha şık olur

millet ya tatilde yada tatil hazırlıklarında bende gideceğim de ameliyat gunumu bekliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…