Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

önemli olanda kaynaşmak demi canım..az olsun öz olsun..fotolar varse eklede görek ayoll..(tabi diğer kızların da izni olursa)

canım benım foto makınem bozuldugundan goturmedım telınde kamerasının begenmıorum bulanık cekıyor dıye cekmedım arkadaslar cekdı ama onlarda yarın eklıcekler buyuk ıhtımal ozman eklerım gorursunuz

arkadaşlar bi kaç gün sonra bi izmir gezim olacak.izmirde alışveriş yapabileceğim tesettür ve eşarp mağazaları hakkında izmirli arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba...

selam nasılsın........
negüzel toplanıyorduk..kimseler uğramaz oldu...

iyiyim canım sen nasılsın..evet kimseler yokk.ben bu ara para biriktirmeye karar verdim o yüzden -ayda 1 çeyrek alıyoruz- topiğine takılıyorum bu aralar....

arkadaşlar bi kaç gün sonra bi izmir gezim olacak.izmirde alışveriş yapabileceğim tesettür ve eşarp mağazaları hakkında izmirli arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba...

izmirin meşhur kemeraltı çarşısı var, gezinde mutlaka oraya da götürler. kemeraltında sayısını sayamayacağın kadar mağazalar ve dükkanlar var orada mutlaka bulursun bişeyler..

kızlar toipiğimiz niye durdu yaaaaaaaa
kimse bişe eklemiı sedoşbilal girmeyeli bide durduk valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…