Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

gördüm canım :) iki kombinde güzel olmuş. nerde giycen bilmiyorum ama sarı gibi olan daha havalı geldi bana morlu biraz daha spor sanki

gördüm canım :) iki kombinde güzel olmuş. nerde giycen bilmiyorum ama sarı gibi olan daha havalı geldi bana morlu biraz daha spor sanki

canım benimkiyle buluşcam:KK70:
şimdi sölermisin hangisi daha uygun olur
çok teşekkrüler buarda
bide yeni kapandım ben bu 2. görüşü olucak beni kapalı olarak:KK9:

canım benimkiyle buluşcam:KK70:
şimdi sölermisin hangisi daha uygun olur
çok teşekkrüler buarda
bide yeni kapandım ben bu 2. görüşü olucak beni kapalı olarak:KK9:

maşaallah Allah daim etsin inş. yeni kapalı olmana göre çok güzel bağlamışsın başını :))
bu durumda ben olsam morlu olanı giyerdim daha rahat olur diye spor ve şık olarak.. tabi yine tercih senin :)

baktım ikincisi daha şık hemde cıvıl cıvıl duruyor birincisi iç karartıcı gibi:KK9: ikincinin içine giydiğin bolera mı badi mi?

sarılıyı beğendin yani canım
sarı boleronun içine giydiğim böle askılı bişey dantelli göğüsleri falan kapatsın diye canım gerçi dantelden yine görnüo ama ben eşarbımı içime sokcam ozaman eşarp görünüo sadece

maşaallah Allah daim etsin inş. yeni kapalı olmana göre çok güzel bağlamışsın başını :))
bu durumda ben olsam morlu olanı giyerdim daha rahat olur diye spor ve şık olarak.. tabi yine tercih senin :)

evet canım morlu daha rahattı yaa ama herkez sarıyı beğendi kafam karıştı he:KK70::KK70:
güzel mi bağlamışım saol tatlım
çünkü kapanmayıçok heves ediyodum yıllarca evde bağlıyodum nası oluyo diye
farketmeden elim alışmış
çokk teşekkürler tatlım

madem dantelli falan eşarbında kayar çıkar sürekli düzlemek zorunda kalırsın bence .. ısrarla mor kombin diyorum canımm. hem morun neresi iç karartıcı ayolll:KK53:

X