Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

resmini bulamıyorumm:84: koyu renkte mi sürüyorsun oje?*abdest alırken napıyorsun peki??meraktan soruyorum yanlış anlama pls:26:

koyu renkde acık renkde canım ne renk ısterse catlıyan oje bı bakmısın tırnaklarım rengarenk abdeste gelınce namaz kılmıorum ne yalan soylım ama zaten aynı oje ılede 1 hafta gezmıorum sabah suruyor ısem aksma yatmadan makyajım ıle bırlıkde sılıyorum onuda tırnaklarım hava alsın dıye

selam kızlar nasılsınız?
ya kendime kap almaya karar verdim.bulamadım bir türlü gönlüme göre şık,sade ve kaliteli birşey..
küçük bir yerde çalışıyorum,burda herşey yok malesef.netten almak istedim ama nedense bedenler hep 38.den başlıyor,bana önerebileceğiniz birşeyler var mı?
3 kap beğendim şimdiye kadar.armine ve tuğba olanlar malesef en küçük 38 bedendi.aker olan da maşallah indirimli hali 214 tl..
of ya

benim kuaföre yeni bir marka oje gelmiş su geçiren oje diye

hosgeldın canım evet kap lar cok pahalı helekı 214 tl veremem ne o be altın al ıkı tane at bı ay sonra dortane alırsın

hosgeldın canım evet kap lar cok pahalı helekı 214 tl veremem ne o be altın al ıkı tane at bı ay sonra dortane alırsın

Kız Allah iyiliğini versin,haklısın,çok kaliteli bir trençkot almıştım ona bile daha az para verdim.bu kaplar yazlık zaten incecik,niye bu kadar pahalı anlamıyorum ki!
Burdan Tesettür firmalarına sesleniyorum:Sizi kınıyorun hüleeyyyyynn:)) ya insanları tesettüre özendirmeleri için daha uygun fiyatlı olmaları gerekmez mi,bu ne ya bu ne ya!
off..gene indidirm bekleyeceğiz desene..o zamana kadar dediğin gibi altın mı alsak?:90:

bılıorum canım merak etme bugunde dısarı cıkdım ojeler bana ben ojelere bakıorum kendı kendımı suruklıye surıklıye cıkardım ojelrın yanından

bu arada buldum resimlerini:) ben evde surerim oje genelde hasta olduğum zaman çünki namaz kılıyorum

bu kap dedğiniz şeyide sizlerden öğrendim netten baktım da ben hırka giyiyorum genelde uuzn tunik tarzı şeyler bugun mesela kadıköydeydim dayanamadım bir hırka aldım : 35 tl mor renkte tunik aldım o biraz tuzluydu indirime girmiş 50 tl idi tavsiye ederim ikiside çok kaliteli ve terletmeyen ciznsten miş eve gelince anladım şimdi onlara kombin yapmam lazım

kız yaprag sen ıstanbulun neresınde oturın bakem bu arda ben dedıgım gıbı oje ve makyajsız ekmek bıle almaya gıtmem oje gorunce gozum donuyor agzımın suları akıyor 30 tanemı ne ojem var ama tabı attıgımda oldu aralarından D: yenılıcem yenı renkler alıam bu aralar parlement mavısıne ustunede nazar boncugu resmı yapıorum guzel duruyor ve bıde nar cıcegı

ooyy oyyy maaşallah sana benim 4 tane ojem var doğru durust kullanmadım bile son kullanma tarihleri geçmiştir belkide

ben floryada yım ama bugun eşimle eminönüne geldik ordan kadıköye vapurla geçtik bogaz turu yaptık

bak bugun sahılden gecerken bı vapur gecdı el saldım senmıydın yoksa hehehe bende çengelkoydeyım

kızlar benim bi uzun elbisem var burayada eklemiştim hatta ayak bileklerime kadar grili siyahlı bi elbise içinde de dizlerime kadar astar var diz aşağısı tülden biraz daha kalın olan elbisemin altından görünüo yaa napsam ben şimdi bu elbiseye astar dikim mi gerek varmı

ya uyuz oluyorum oyle elbıselre bend eheveslenıorum elbıs egıymeyıde sevıorum ama ıstedıgım tarzda bısey bulamıorum vede ıcımı gosterıyor adamı delı edıyor en ıyısı ıcne astr gıy eskıden kaıdnlar gıyerdı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…