Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

merhaba hanımlar... ben geldimmmm. aslında burdaydım da fırınım bozuldu fırın bakıyordum netten... sizin tavsiyeleriniz var mı acaba.. hiç yüzüm gülmedi şu fırından yana :)

Son düzenleme:
hoşgeldın nasılsın gezdın alış veriş yaptın:)

he ballaha bı tunık aldım bıde şal aldım şalım ıcıme sındıde tunık ıde severek aldım eve geldım esım kucuk bebekler gıbı oldun dedı usenmesem gıdıcem degıscem ha uyuz oldum su yenı cıkan tulmu gpurmu nedır ondna bastan asagı elbıse dız kapagında altınada sıyah kot gıyerım dedım D:

bende bu hafta aldım ondan pantolon gıyıyorum altına cok hoş değişme bence:)

bence de güzeldir değişme derim bu sezon çok moda onlar... aman erkekler ne anlar canım sevdiysen kalsın derim..

merhaba kizçeler, bu babetlerimi az oncecik aldim, nasillar kuzucuklarim begendinizmi bakem :81:
hiç aklimda yoktu yeni babetler almak, fakat gorunce kendimi tutamadim anacim,
ay sizlerle payla$mak istedim.

ben çoktandir giremiyorum buraya surekli i$lerim çikiyor, malum haftaya Allah nasip ederse memlekete uçuyoruz hayirlisi ile..

kandilinizi barem kutlayayim diye geçen gun girdim azicik durdum çikiverdim, kusuruma bakmayin artikin gacilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…