- 6 Kasım 2007
- 2.995
- 23
- Konu Sahibi sedosbilal
- #2.681
ben geldım hu hu huh hu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldım hu hu huh hu
merhaba hanımlar... ben geldimmmm
hoşgeldın canım
hoşgeldın nasılsın gezdın alış veriş yaptın:)
hoşbuldum canım nasılsınn?
he ballaha bı tunık aldım bıde şal aldım şalım ıcıme sındıde tunık ıde severek aldım eve geldım esım kucuk bebekler gıbı oldun dedı usenmesem gıdıcem degıscem ha uyuz oldum su yenı cıkan tulmu gpurmu nedır ondna bastan asagı elbıse dız kapagında altınada sıyah kot gıyerım dedım D:
harıkayım tatıl ıcın son dakıkalarım:)
ooo pek güzelll son dakikalar geçmek bilmez...:) iyi tatiller dileyeyim şimdiden :)
bende bu hafta aldım ondan pantolon gıyıyorum altına cok hoş değişme bence:)
he ballaha bı tunık aldım bıde şal aldım şalım ıcıme sındıde tunık ıde severek aldım eve geldım esım kucuk bebekler gıbı oldun dedı usenmesem gıdıcem degıscem ha uyuz oldum su yenı cıkan tulmu gpurmu nedır ondna bastan asagı elbıse dız kapagında altınada sıyah kot gıyerım dedım D:
ya uzun bıde altına taytla denedım abes durdu kot gıydım sıyah sankı koyde altlarına gıyelrlerya salvar o tarz durdu anlamdım resımde bulamdım nete gosterım
bence de güzeldir değişme derim bu sezon çok moda onlar... aman erkekler ne anlar canım sevdiysen kalsın derim..
uzunsa haklısın benımkı cok kısa sadece kalcayı kapatıyo
gıydıgımde dız kapaklarımda duruyor
gıydıgımde dız kapaklarımda duruyor
hadı kızlar ben kacıyorum kendınıze cok ıyı bakın :)