Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Belki kalbindir acıyan... Belki Bedenin... Belkide ruhundur kıvranan.. Belki yokluktur insanı saran...Belki de bin türlü muamma... Her ne durumda olursa olsun dile yakışır bu dua... "Ya Rabbi! Razı olmadığın şeylerden ne yapmışsam hepsini affet. Derdi veren sensin, dermanımda sen ol!"

Herkese hayırlı kandiller!!!

harikaymış canım..bence yakın zamanda sende aramıza katılıcaksın eminim buna

kızlar bu da benim gelinliğim..o zamanlar normalde açıktım sadece düğün için kapanmıştım.o yüzden tesettürlü gelinliğin nasıl olması gerektiği hakkında pek fikrim yoktu..bir günde seçtik ve aldık.istanbul fatihten..

Eklentiler

• $eso.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 32
Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, dualarınız kabul olsun, kandiliniz kutlu olsun.

çekiştire çekiştire uzattınız beni upuzun oldum ay hastalandım yahu mübarek günde 2 dua edecektim. her kandil aynı şey ve ne hikmetse her bayramda aynı şey.

hahah aynı kaderı paylasıoruz kırk yılın bası dedımkı kaynanmdan geldık ablamı aradım enıstemle konsuduk derken uyutum kızı ojelerımı sılem bı dua edem dedım bakdım hastalanmısım D:

benim uykucuk gözlerden aşağıya indi, paçalardan akıyor artık. kızım uyurken ne kadar uyursam kardır.

allahım dualarınızı kabul etsin ve gönlünüzden geçenler gerçek olsun inşallah. herkese iyigeceler :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…