- 4 Şubat 2009
- 1.144
- 64
- Konu Sahibi sedosbilal
- #2.481
kızlar braunun silk epil epilasyon aletini araştırıyodum bakamadım butarafa. ne habersiniz tanısalım isterseniz. ben ayşegül aranıza trabzondan katılıyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar braunun silk epil epilasyon aletini araştırıyodum bakamadım butarafa. ne habersiniz tanısalım isterseniz. ben ayşegül aranıza trabzondan katılıyorum :)
kızlar bugün başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum...ALLAH kabul eder inşallah dün dua ettim namaz kıldım...sonra dedim ki Allahım namaza başlamayı nasip et bana..sabah namaza kalkmak için saat falan kurmadım ama..çok uykum gelmişti hemen uyudum..sonra gece kulağıma bir sinek geldi vızz vızz uyandım bende ve uyanır uyanmaz ezan okundu.. O an neler hissetiğimi anlatamam size..
ne güzel canım bak Allah sana işaret gönderip vesile vermiş
değerlerdirirsin inşallah bunu..
günaydın bu arada gerçi öğlen olcak ama olsun :)
kızlar iş yerinde namaz kılamıyorum.sadece evde sabah namazlarını kılabiliyorum.akşam eve gidince(23:30) de hepsinin farzları kılıyorum.defalarca namaza başladım ve bıraktım.inş bu sefer bırakmam..peki böyle namaz kılmamda sakınca olur mu acaba..
kızlar bugün başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum...ALLAH kabul eder inşallah dün dua ettim namaz kıldım...sonra dedim ki Allahım namaza başlamayı nasip et bana..sabah namaza kalkmak için saat falan kurmadım ama..çok uykum gelmişti hemen uyudum..sonra gece kulağıma bir sinek geldi vızz vızz uyandım bende ve uyanır uyanmaz ezan okundu.. O an neler hissetiğimi anlatamam size..
iş yerinde neden kılamıyorsun canım? iş ortamı yüzünden mi yoğunluktan mı?
öğlen tatilinde falan dışarı çıkma durumun yokmu. etrafta cami varsa gider gelirsin hemen.
senin durumunda sadece 2 namazı tam kılabilirsin.sabah ve yatsı
Merhaba ..
Ben Figen ..
konuyu inceliyordum bende yazmak istedim :)
benimde 2 ay olucak kapandığım :) hoşuma gitti burası
Merhaba ..
Ben Figen ..
selamun aleykum kızlar nasılsınız?
kızlar bu da benim gelinliğim..o zamanlar normalde açıktım sadece düğün için kapanmıştım.o yüzden tesettürlü gelinliğin nasıl olması gerektiği hakkında pek fikrim yoktu..bir günde seçtik ve aldık.istanbul fatihten..
Merhaba ..
Ben Figen ..
Selam gençlik:92::92: