Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

hahah sevgusuz kupek hahahhahahahahh

öle deme deme öle deme Fatmagül ağlıyo çok ,ağlıyo fatmagül çok
bende 2. olanı beğendim canım. netten alışveriş konusunda çok korkağım illa dokuncam ben.
nasıl alıyorsunuz yaa... aslında en güzel modeller nette var ama işte cesaret edemiyorum..

valla ben uzun zamandır netten alışveriş yapıyorum. Mesela markafoni,trendyol,dekoreko,evim.net,hepsiburada,gittigidiyor vs.. şu zamana kadar hiçbir problem yaşamadık

bence ikinci süper

kesinlikle ikinci

Kızlar önerileriniz için çok teşekkür ederim ama kocam ikisini de beğenmediği için vazcaydım
kızlar benide aranıza alın..:S

Buyur canım

Tatlım bu topiğe bir göz at istersen ben dahil pek çok kapalı bayanın hikayesi var http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...2290-basimdan-kalbimden-gelen-duygularim.html

merhaba hatunlar bende katıldım aranıza...bikaç gündür topiği takip ediyorum hepiniz çok tatlısınız. güzel bi arkadaşlık kurarız umarım.

Hoşgeldin canım

Eşarp bağlama stilin farklı canım ama benim tarzım değil Gözlüğe bittimm
ceyda doğru diyon canım ilk günlerimdi o ondan pek anlamıyodum galiba kısa uzun
zamanla uzunun daha hoş durduğunu öğrendim
saol bebişim senin kadar olmsada

Estğ tatlım

kocan rusyaya gitcekti noldu canım o iş

Haftaya Salı günü gidecek canım büyük ihtimalle bizim taşınmamızı bekliyorlar
Sağolun kızlarŞal aldım kendime hafta sonu krem rengi

ee hani foto hani hani hani
Hayırlı kandiller Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin...

ayrıca burada yeniym...:97:

skopcam kandil ya da diğer mübarek günlerde vs ilişkiye girmek günah değil tatlım ama tabii o günleri ibadet ile geçirmek daha makbul olur

Bana göre bunların hepsi yalan-dolan ve hurafeden başka birşey değil.. Şahsen hiçbirine inanmıyorum
amanında amanın ceydam gelmıs kuzummmm nerdesın az kalmsıdı senı arıcakdım nırdesın dıye

Hoşbuldum balım çok yorgunum canımcım yaa sabah kahvaltıdan sonra yeni eve gittim, kaba temizlik yaptım yarın bi bayan gelecek o da ince temizliği yapacak inş. bakalım

ben daha çalışıyorum kızlar yemekleri yapmış benımde eşim yapıo yemeklerı ama bugun işi vardı evde yemek yok
artık iş başa düştü saat geçmiyokı :)5 olsada cıksam

Tesettürlüyüm çünkü;
kadınlık vasfıyla deği,insan vasfıyla hayatta ilerlemek isti...yorum

Tesettürlüyüm çünkü
Ehli imana zarar vermek istemiyorum

Tesettürlüyüm çünkü;
Tesettürün en baş vasfı başörtüsünü ilk önce kalbimde sonra kafamda taşıyorum

Tesettürlüyüm çünkü;
İslamı yaşamayı kolaylaştırıyor hayatımın her safhasına yaymamı sağlıyor....

Tesettürlüyüm çünkü;
Bana Rabbimi hatırlatıyor ve hatırlatanlardan olmak istiyorum..

Tesettürlüyüm çünkü ;
KULUM DİYE YADEDİLENLERDEN OLMAK İSTİYORUM….. !!!

Tesettürlüyüm çünkü;
RABBİM BÖYLE EMREDİYOR
-----------------------------------------------
nette gözüme çarptı kızlar hoşuma gitti sizin için paylaşayım dedim ooooooooooffff birde ben yensem şu nefsimi

kızlar burda muhabbet etmek çok güzel ama ben bugünlük cıkıyorum artık..buraya bakacam diye müşterilere bakamıyom..müşteriler dövcek beni.. yarın görüşürüz...tekrardan kandiliniz mübarek olsun..

hepimizin kandili mübarek olsun peygamber efendimiz(sav)in yüce rabbimiz(cc)in birçok lütfuna mazhar olduğu bu gece inşallah bizlere de af vesilesi olur.... her ne kadar birbirimizi tanımasakta bu forumda kalpleri güzel tüm kardeşlerim için dua ediyorum.. inşallah sizlerde dualarınızda beni unutmazsınız... rabbim bize ve neslimize ona layık kul olmayı nasip etsin.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…