- 12 Ocak 2010
- 9.393
- 90
- Konu Sahibi sedosbilal
- #2.441
napcan sogan ekmek yaptım o kadar ekmege soganı sardım oldu bıttı
gelmiom ben:82:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahah sevgusuz kupek hahahhahahahahh
bende 2. olanı beğendim canım. netten alışveriş konusunda çok korkağım illa dokuncam ben.
nasıl alıyorsunuz yaa... aslında en güzel modeller nette var ama işte cesaret edemiyorum..
ceydacım yemeği yedim ve hemen geldim..
canım ben 2. trenchcoatun kemer kısmını çok beğendim ama kollarındaki şeyler çok hoşuma gitmdi.2. trenci kollarındaki ve kemerindeki grilerden dolayı sadece grilerle konbine edebilirsin..ama 1. yi bütün renklerle çok rahat kullanabilirsin.
bence ikinci süper
kesinlikle ikinci
kızlar benide aranıza alın..:S
Arkadaşlar merhaba ;
Bu topikde herkes kapalımı ?? ben değilim .. lakin kapanmak istiyorum 1 yıllık evliyim eşimde beni çok destekliyor hatta o yönlendiriyor desem yeridir ama 32 senedir yaşadığım hayatı bırakmak kolay değil size desemki açın başınızı bir anda sokağa açık çıkabilirmisiniz hayır çünkü bir anda kendinizi çıplakmışda herkes bakıyormuş gibi hissedersiniz dimi ..benimde buna benzer işte.. evet yavaş yavaş başladım uzun kollu bluz filan giymeye başladım .. ama sizlerin kapanma hikayenizi özelliklede benim gibi kapanmaya hazırlanan ve yeni kapanmışların duygu düşüncelerini alabilirmiyim .
umarım yanlış anlattığım bişey olmamıştır
merhaba hatunlar bende katıldım aranıza...bikaç gündür topiği takip ediyorum hepiniz çok tatlısınız. güzel bi arkadaşlık kurarız umarım.
akşamüzeri markete kadar gittim o arada sizler için 2 foto çektim bakalım yorumunuz ne olacak
Eki Görüntüle 215969
Eki Görüntüle 215970
Eki Görüntüle 215971
paintte uğraşmamak için gözlükle çekindim :)
ceyda doğru diyon canım ilk günlerimdi o ondan pek anlamıyodum galiba kısa uzun
zamanla uzunun daha hoş durduğunu öğrendim
saol bebişim senin kadar olmsada
kocan rusyaya gitcekti noldu canım o iş
Sağolun kızlarŞal aldım kendime hafta sonu krem rengi
Hayırlı kandiller Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin...
ayrıca burada yeniym...:97:
Ben bir tunik bulamadım hep kısa kollu ya
Ederiz tabii ki canım
Sizde benim Anneciğime edin çok rahatsız
Birşey soracağım ya ayıp olacak belki ama kandil akşamları ilişkiye girmek olmazmış öyle duydum doğru mu :78::78::78::78:
Cima, eşinin rızası ile olursa çocuk akıllı, gönülsüz olursa ahmak olur.
Pazar ve çarşamba gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, kavgacı olur.
Gündüz öğleden sonra yapılan cimadan çocuk olursa, şaşı olur.
Ramazan bayramı gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, ana babasına asi olur.
Kurban bayramı gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, altı ve ya dört parmaklı olur.
Ayakta yapılan cimadan çocuk olursa, yatağına işer.
Baldızını düşünerek yapılan cimadan çocuk olursa, hünsa olur. [Erkekle kadın arası bir şey]
Cima esnasında konuşursa, çocuk dilsiz, öperse sağır olur.
Kadının fercine bakarsa, çocuk kör olur.
Berat gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, kötü huylu olur.
Taharetsizken yapılan cimadan çocuk olursa, cimri olur.
Sefere çıkacağı gece yapılan cimadan çocuk olursa, savurgan olur.
Orgazma ererken, her ikisinin düşüncesinde ne şekil varsa, çocuk ona yakın olur.
Ben bunları buldum kızlar ya berat gecesini diyor miraç kandilini bulamadım ama:26:
amanında amanın ceydam gelmıs kuzummmm nerdesın az kalmsıdı senı arıcakdım nırdesın dıye
kaç saattir yapa yapa bunu mu yaptın bacım.....pilavlada soğan iyi gider yani..
he napım ıkı saatır ancak bunu yaptım yanınada patates tatlısı yaptım sogan pılav patates ıyı gıder
hangi semttesin dedim cevap alamadım
yemek demeyin çok açim (((
beklede iftar vakti gelsin ((
a kız yazdımya cengelköydenım dıye el sallımı sana dıye sahılden sahıle
yemek demeyin çok açim (((
beklede iftar vakti gelsin ((
bende 2 yıılık evliyim canım.eşimle yalnız 5 yıl çıktım sonra evlendim..profilimde 23 yaş yazıyo ama 22 yaşındayım.henüz çocuk yok ama istiyoruz inş..
ay evet yaa orası neredeydiii
ıkı koprunun arası çengelköy hıyarını hıc duymadınmı kzı hahaha üskudara baglı
ben daha çalışıyorum kızlar yemekleri yapmış benımde eşim yapıo yemeklerı ama bugun işi vardı evde yemek yok
artık iş başa düştü saat geçmiyokı :)5 olsada cıksam