Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

istanbulda oturanların yelpazesi geniş giysi konusunda..fatih te süper şeyler oluyor..birde çok tanınmış mağazalarında outlet leri oluyor,oralardanda istifade etmek mümkün..

istanbulda oturanların yelpazesi geniş giysi konusunda..fatih te süper şeyler oluyor..birde çok tanınmış mağazalarında outlet leri oluyor,oralardanda istifade etmek mümkün..

evet çok haklısın büyükşehirde yaşamanın avantajı. bende izmirdeyim ama merkezde değil bi ilçesindeyiz. izmire gidiyorum e hiçbi yer bilmeyince, nerde ne var bilmediğimden insan bişey bulamıyor..

ben fatihteyim canım ama bu sefer de herkes fabrika çıkışı gibi giyiniyo :S
istanbuldan alışveriş yapıp başka şehirde yaşayanlar daha avantajlı
burdan alıp alıp gitsinler :)))))

dün bi ceket beğendim ama 105 tl dedi yaa.. çok geldi vazgeçtim :)

biznefesiz nerelisin canım...yeni evliymiş Allah nice uzun yıllar daim etsin inş.mutlu mesut...

duygucum sanada kpss için dua edeceğim..ALLAH zihin açıklığı versin..

çok teşekkür ederim allah razı olsun inşallah dualarımız kabul olur bugün hastayım hastanın duası kabul olur der annem ne kadar doğru bilemem karşılık beklemekte hoş değil ama yaradan semaya açılan her eli boş göndermez inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin...

sitede yeniyim bayadıır giremiyordum şifremi unuttum tekrar şifre geldi ama çok karıışık bi şifre bunu nasıl değiştirebilirim istediğim gibi yardımcı olurmu birisi konuyla alakasız ama aciiil :))

ben çikiyorum hatunlar, i$lerim yogun, 1 haftadir ugrayamami$tim, kizçelerin kandilini barim kutlayim dedim

haydin baaaaay

ah bu arada aramiza yeni katilan arkada$lar ho$geldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…