Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Bazı âdâb kitaplarında, cima vakitleriyle ilgili zamanlardan ve bu vakitlerin doğacak çocuklar üzerindeki tesirlerinden bahsedilmiştir Bunlar dini bakımdan uyulması gereken bağlayıcı hükümlerden değildir Fakat bahsedilen vakitlerin gözetilmesi zararlı olmaz, faydalı olur

Cima için tavsiye edilen vakitler:

Pazartesi, Salı, Perşembe, Cuma geceleri ve gündüz öğleden önce

Tavsiye edilmeyen vakitler:

1- Hafta içinde Pazar gecesi ve Çarşamba gecesidir
2- Kameri aylarının birinci, onbeşinci ve sonuncu geceleri
3- Ramazan bayramı ve Kurban bayramı geceleri,
4- Berât gecesi;
5- Yola çıkılacak gece;
6- Gündüz öğleden sonra

Bunlar da bir tavsiyedir Şehvetlenip haram işlemek mesela yabancı kadında şehvetle bakma tehlikesi varsa mekruh olmaz Bilakis beraber olmak lazım olur Güne, zamana bakılmaz

Burada çok sorulan bir konuya açıklık getirelim:

Bir günün gecesi, gündüzden önceki gecedir Örneğin Cuma Gecesi, Perşembeyi Cumaya bağlayan gecedir

kızlar bende bunu netten buldum

herkese mrb. biraz konuya bodoslama dalıcam ama kusuruma bakmayın artık herkesin kandilini kutluyorum allah gönlünüzden geçene erdirsin inşallah bir arkadaş anne olma isteğini yazmış bende ona istinaden yazayım dedim arkadaşım allah sana hayırlı sağlıklı vatana millete faydalı evlatlar versin rabbim herkesin duasını kabul etsin. herkes gibi benimde bir duam var şuan kpss ye hazırlanıyorum bana allahın fettah ismiyle bu sınavdan başarılı çıkmam için istediğim puanı alabilmem için dua edermisiniz.teşekkür ederim

Kİmse beni yanlış anlamasın kızlar eğer bugün yumurlma günüm olmasa asla bölyle bir gecede akılıma ilişki falan gelmez..bugünde sizin tavsiyelerinize uyacağım ve yapmayacağım..

Allah günahlarımızı affetsin..

anam ben bugun pek fırıldak cıkdım enerjı patlaması yasıorum muzık son ses kulaklıga verdım :d ohhhhh dokturoum http://www.youtube.com/watch?v=tyWT25upCTk&feature=related

ben sadece kandil gecesi çocuk yapılırsa sakat olur diye duymuştum hatta bana sıkı sıkı tembihlemişlerdi ama ben unutmuşum şimdi okuyunca hatırladım

canım okuyamadım geçmişi bugün mü o gün? kimse seni yanlış anlamaz sonuçta bebiş için uğraşıyorsun allahım sana dünyalar tatlısı evlat versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…