Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

canım okuyamadım geçmişi bugün mü o gün? kimse seni yanlış anlamaz sonuçta bebiş için uğraşıyorsun allahım sana dünyalar tatlısı evlat versin inşallah

ewt canım hesaplarıma göre bugün yumurtlama günüm..Ama bugün yapmayacağım..Allahım çok büyük o isterse her zaman olur...

kızz bitli ne kaaaaaaaaaaaa güzelsin sen öle.. beğendim valla..ne içiyosun sen bakem orda yakaladım

gülcüm bende kızıl saçı çok seviyorum. bende kızıl,siyah ve patlıcan moruna çok boyattım zamanında..ama kapandıktan sonra saçlarımı hiç boyamadım.

kızz bitli ne kaaaaaaaaaaaa güzelsin sen öle.. beğendim valla..ne içiyosun sen bakem orda yakaladım

tamda topiğe uygun di mi

ımmm seyyyyy topıgede evet cok uygun ama sey ımmm soylemesem yılbası aksamı kız o ordan kalma saftımız kaymıs poz verıoruz ıste ya sızde sıksıtırmayın benı tenhada

kızlar önerilerinize ihtiyacım var bana yardım ediverin...
eylülde kuzenimin düğünü var ve ben elbise giymek istiyorum. hadi kolları sıvayıp elbise modelleri bulalım...
bu arada kapalıyım buna göre bişey olması gerek...

benim aklımda buna benzer bişey var ama nerden nasıl bulucam... bolerolu elbiseleri sevmiyorum da

ilk resimdeki elbisenin yakası çok açık eşarpla kapatırken zor olur ya da içine birşey giysen hoş olmaz. model güzel ama diktirceksen yakasını kapalı yaptır bence

ilk resimdeki elbisenin yakası çok açık eşarpla kapatırken zor olur ya da içine birşey giysen hoş olmaz. model güzel ama diktirceksen yakasını kapalı yaptır bence

diktirme imkanım yok o sadece bi örnek yanı bolerosuz uzun kollu o açıdan hoşuma gitti tabi yaka olayınıda gözardı edemem... herşey açıklara göre yapılıyo anacım nasıl bulcam bilmiyorum. türban mağazalarına bkıyorum ninem zamanından şeyler gösteriyolar...:)

tünaydın kızlaaaaar
Kandiliniz mübarek olsun..Rabbim bu güzel günde tüm günahlarınızı affetsin,tövbelerinizi kabul etsin,gönlünüzde olanları hakkınızda hayırlı kılsın,hakkınızda hayırlı olanlara gönlünüzü razı eylesin,korku ve üzüntüden azade eylesin,gönüllerinize genişlik ve ferahlık nasib eylesin...
Sizi Seviyorum

canım nerde oturuyorsun bılmıorum ama ıstanbulda ısen umranıye carsıda cok gzuel elbıselr var benım yayınladıgım gıbı mesela cok sık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…