Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

ben fatihteyim canım ama bu sefer de herkes fabrika çıkışı gibi giyiniyo :S
istanbuldan alışveriş yapıp başka şehirde yaşayanlar daha avantajlı
burdan alıp alıp gitsinler :)))))

dün bi ceket beğendim ama 105 tl dedi yaa.. çok geldi vazgeçtim :)

fatihtekiler zaten pek bir asortik giyiniyor anacım :KK1: (kötü manada demiyorum)
ben sakaryada yaşarken arkadaşlarım istanbula kıyafet almaya gidiyorlardı..birde üzülüyorlardı o mağazalardan burada açılırda başkalarıyla pişti olurlar diye..:KK1:

evvet canım..bende istanbuldayım..oradaki askerlik şubesi hakkında bi fikrin var mı acaba ? :KK6:

askerlik şubesini biliorum önünden arabayla geçerken görüyordum bildiğin şube işte:KK9: Ama iyi Gebze inş. kazasız belasız bitirir eşin ..Hem istanbula kaçakata yapar hafta sonları:KK9: Tren var harem minübüsleri var çok kolay ulaşımı İstanbula:KK53:

askerlik şubesini biliorum önünden arabayla geçerken görüyordum bildiğin şube işte:KK9: Ama iyi Gebze inş. kazasız belasız bitirir eşin ..Hem istanbula kaçakata yapar hafta sonları:KK9: Tren var harem minübüsleri var çok kolay ulaşımı İstanbula:KK53:

bildiğin askerlik şubesi işte :KK9::KK9: banada birisi sormuştuda dıştan güzel görünüyoda içini bilemem demiştim :KK9:
duana içten bir amin diyorum canım..haftasonları dediğin gibi kaçamakta yapabilir..o yüzden çok mutluyum ya :KK16:

X