- Konu Sahibi sedosbilal
- #2.341
evet canım mubarek gun ne ask meskı kız delı suluman gıbı persenbe gecelerı gır halvete
Sorayım dedim kaza olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım mubarek gun ne ask meskı kız delı suluman gıbı persenbe gecelerı gır halvete
yanlış biliyor olabilirim.:26:ama asıl bugünde hamile kalmak sakıncalı diye biliyorum........:44:kızlar bugün benim yumurtlama günüm büyük ihtimalle..dualarımı ettikten sonra sadece bebek için yapsak günah olurmu??
kızlar bugün benim yumurtlama günüm büyük ihtimalle..dualarımı ettikten sonra sadece bebek için yapsak günah olurmu??
Ben bir tunik bulamadım hep kısa kollu ya
Ederiz tabii ki canım
Sizde benim Anneciğime edin çok rahatsız
Birşey soracağım ya ayıp olacak belki ama kandil akşamları ilişkiye girmek olmazmış öyle duydum doğru mu :78::78::78::78:
allah'tan bir dua gibi peygamberden bir armağan gibi kuran'dan bir nefes gibi gökyüzünden yağan yağmur gibi sevabınız bol kandiliniz mübarek olsun
kandiliniz mübarek olsun............tüm dualarınız kabul olsun............
Bayanlar sizden bu mübarek günde benim için dua etmenizi istesem olur mu??..Allahım bana ANNE olmayı nasip etsin..hayırlı,sağlıklı evlat nesip etsin..eğer bu ay hamile kalırsam bebeğimin adını MİRAÇ koyacağım.
Birbirimize ettiğimiz dualar daha çabuk kabul olurmuş arkadaşlar..
merhaba arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin.burda genelde kapalıyız ama açık arkadaşlarımız ve senin gibi kapanmayı düşünen arkadaşlarımızda var..ben yaklasık 1 yıl 3 aydır kapalıyım canım..nasıl kapandın diye sorarsan anlatıyım.
ben eşimle 2005 yılında tanıştım ve 2009 yılındada evlendik.ben eşimle tanıştığımda açıktım..hemde öle böyle değil baya bi açıktım bikini bile giyodum yani..(ama şimdi asla giyemem bazen diyorumki nasıl girmişim öle cıbıl cıbıl)eşimin ailesi baya bi mutasıp düşün düğünümüz bile ilahili oldu.çalgı çengi yoktu(çok içimde kaldı bu arada)neyse eşimle tanışınca yavaş yavaş kapalı giyinmeye başladım..uzun kollular falan..zamanla uzun tunikler giymeye başladım.bu arada tesettür asla bana ters gelen birşey değildi.zaten annemde kapalı..neyse eşim kapanmamı hep istiyordu ama hiç bir zaman baskı yapmadı..ama ben bir türlü cesaret edemiyodum.hep çevre neder evlendi kapttırdı kocası derler diye çekindim.kendim istesem bile böyle düşünmeye başlamıştım ister istemez(ama şimdi Allah razı olsun kocamdan diyorum)sadece düğünümüzde başımı kapattım yani 21 haziran 2009da.sonra düğün biter bitmez başımı açtım..
neyse şimdi sana kapandığım günü anlatayım..eşimle çarşıda işimiz vardı bende dışarı çıkmak için hazırladım..kot pantolon ve popo üstü yarım kollu badi giymiştim..(kapalı olmasamda hep popomu kapatan şeyler giyerdim)tam çıkıyoduk evden eşim böyle mi geleceksin dedi..o gün çok tartıştık hem de çok..neyse sonra bende ertesi günü eşime hiç birşey demeden bir gün içinde kapandım. o kadar çok sevindiki bütün akarabalrını arayıp haber vermiş deli..herkes beni aradı hayırlı olsun diye..işte bir günde bu şekilde kapandım..ama tartışırken eşim bana asla başını kapat falan demedi.
bir şeyleri zamana bırakmak olmuyor bazen..ne kadar yavaş yavaş kapanıyorum desende olmuyor. bir günde hemen kapanmak en iyisi..Allahıma şükrediyorum her şerde bir hayır vardır derler ya bizim tartışmamız da benim kapanmama vesile oldu..eşim kızdığı için popo üstü badi giymeyen ben o gün giyesim tuttu işte..biraz saçma bi kapanma hikayesi olabilir ama böyle işte canım..
canım ben buyuklerden bırınden duymsudum mubarek gunlerde ılıskıye gırmek cok gunahmıs o gun hamıle kalan kadının cocugu sakat olabılıormus yıne rabbım bılır ama bence sen bı gun daha sık dısını hem ne len bu yumrutlama gunu tavukmusun sen kız haberımız yok vallaha ben hıc takıp etmedım yumurtlama gunum falan dıe dırek oldu :) ben beb ıstım dınce korunmadık
yanlış biliyor olabilirim.:26:ama asıl bugünde hamile kalmak sakıncalı diye biliyorum........:44:
yanlış biliyor olabilirim.:26:ama asıl bugünde hamile kalmak sakıncalı diye biliyorum........:44:
ben ederim canım annene de dua adı ne annenin..Allahım acil şifalar versin.inş..
gıdddd gıddd gıdatt çekilin yumurtlayacam..aaHH CANIM AHH İLK ZAMANLR BENDE DİKKAT ETMİYODUM YUMURTLAMA GÜNÜ FALAN.AMA OLMAYıNCA BİR SÜRE SONRA MECBUR KALIYOSUN..NEYSE O ZAMAN BEN YAPMIYORUM BUGÜN...
Benim ailem ve ben hiç bir zaman çok açık saçık değildik ailemde kapalı kimse yok annem halam amcam öğretmen asker doktor vs vs korkuyorum alacağım tepkilerden kızkardeşimin ve annemin çok tepki vereceğini biliyorum ama bir yandada eşim işte .. boşanacak değilim ya ..eşim hep diyorum senle mutluyum ama hep bişeyler eksik asla baskı yapmıyor zorlamıyorda benden çok istediğini biliyorum ..benimde düğünüm eşimin köyünde oldu ve onlarda kadınlar oynamaz odada oturdum hep gelen gidenle sohbet ettim falan filan işte ..Allah yardımcım olur biliyorum ama bu sureç benim için nekadar zorolacak onuda biliyorum
Benim ailem ve ben hiç bir zaman çok açık saçık değildik ailemde kapalı kimse yok annem halam amcam öğretmen asker doktor vs vs korkuyorum alacağım tepkilerden kızkardeşimin ve annemin çok tepki vereceğini biliyorum ama bir yandada eşim işte .. boşanacak değilim ya ..eşim hep diyorum senle mutluyum ama hep bişeyler eksik asla baskı yapmıyor zorlamıyorda benden çok istediğini biliyorum ..benimde düğünüm eşimin köyünde oldu ve onlarda kadınlar oynamaz odada oturdum hep gelen gidenle sohbet ettim falan filan işte ..Allah yardımcım olur biliyorum ama bu sureç benim için nekadar zorolacak onuda biliyorum
Fatma canım..Senin adın neydi
Cima, eşinin rızası ile olursa çocuk akıllı, gönülsüz olursa ahmak olur.
Pazar ve çarşamba gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, kavgacı olur.
Gündüz öğleden sonra yapılan cimadan çocuk olursa, şaşı olur.
Ramazan bayramı gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, ana babasına asi olur.
Kurban bayramı gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, altı ve ya dört parmaklı olur.
Ayakta yapılan cimadan çocuk olursa, yatağına işer.
Baldızını düşünerek yapılan cimadan çocuk olursa, hünsa olur. [Erkekle kadın arası bir şey]
Cima esnasında konuşursa, çocuk dilsiz, öperse sağır olur.
Kadının fercine bakarsa, çocuk kör olur.
Berat gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, kötü huylu olur.
Taharetsizken yapılan cimadan çocuk olursa, cimri olur.
Sefere çıkacağı gece yapılan cimadan çocuk olursa, savurgan olur.
Orgazma ererken, her ikisinin düşüncesinde ne şekil varsa, çocuk ona yakın olur.
Ben bunları buldum kızlar ya berat gecesini diyor miraç kandilini bulamadım ama:26:
ya canım bunlar kesin doğrumu ya..cima da konuşursan çocuk dilsiz olur.öperse sağır mı oluranlamadım kafam karıştı:96: