- 16 Ağustos 2010
- 293.151
- 603.144
- 43
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #2.321
bu topicte hep imrendiğim baktıkça hayran olduğum bayanlar;
hayırlı kandiller
Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun
günaydın......Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun
hayırlı olsun............Sağolun kızlarŞal aldım kendime hafta sonu krem rengi
sağol seninde...........Hayırlı kandiller Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin...
ayrıca burada yeniym...:97:
Sağolun kızlarŞal aldım kendime hafta sonu krem rengi
amin canım inşaallah hayırlısıyla,sağlıklı bebeğini kucağına alırsın.............Bayanlar sizden bu mübarek günde benim için dua etmenizi istesem olur mu??..Allahım bana ANNE olmayı nasip etsin..hayırlı,sağlıklı evlat nesip etsin..eğer bu ay hamile kalırsam bebeğimin adını MİRAÇ koyacağım.
Birbirimize ettiğimiz dualar daha çabuk kabul olurmuş arkadaşlar..
ooo hayırlı olsun canım şalınbende bu hafta almayı dusunuorum ınce salım ıkı tane var don basa onları takıorum dıerleır kalın bıde tunık begendım daha dogrusu tunık tarzı bısyede tunık de deıl
Bayanlar sizden bu mübarek günde benim için dua etmenizi istesem olur mu??..Allahım bana ANNE olmayı nasip etsin..hayırlı,sağlıklı evlat nesip etsin..eğer bu ay hamile kalırsam bebeğimin adını MİRAÇ koyacağım.
Bayanlar sizden bu mübarek günde benim için dua etmenizi istesem olur mu??..Allahım bana ANNE olmayı nasip etsin..hayırlı,sağlıklı evlat nesip etsin..eğer bu ay hamile kalırsam bebeğimin adını MİRAÇ koyacağım.
Ben bir tunik bulamadım hep kısa kollu ya
Ederiz tabii ki canım
Sizde benim Anneciğime edin çok rahatsız
Birşey soracağım ya ayıp olacak belki ama kandil akşamları ilişkiye girmek olmazmış öyle duydum doğru mu :78::78::78::78: