Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

canım sitede bunla ilgili konu var
başımdan kalbimden geçen duygularım diye bunu bi şekilde bul
herkez kapanma öyküsünü yazıo orda
hatta bende o topikte dert yanıodum kapanamıyom diye şimdide kapalılar topiğindeyim

aaa ölemiymiş canım olsun zaten var allah olmayanlara versin hakkatten ama ben seni kesin hamile sanmıştım o belirtilerle ama bak kafanı karıştırmimde bu testlere pek üvenme kız sen bi kan testi yaptır bak hala hasta olmadın çünkü

merhaba arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin.burda genelde kapalıyız ama açık arkadaşlarımız ve senin gibi kapanmayı düşünen arkadaşlarımızda var..ben yaklasık 1 yıl 3 aydır kapalıyım canım..nasıl kapandın diye sorarsan anlatıyım.

ben eşimle 2005 yılında tanıştım ve 2009 yılındada evlendik.ben eşimle tanıştığımda açıktım..hemde öle böyle değil baya bi açıktım bikini bile giyodum yani..(ama şimdi asla giyemem bazen diyorumki nasıl girmişim öle cıbıl cıbıl)eşimin ailesi baya bi mutasıp düşün düğünümüz bile ilahili oldu.çalgı çengi yoktu(çok içimde kaldı bu arada)neyse eşimle tanışınca yavaş yavaş kapalı giyinmeye başladım..uzun kollular falan..zamanla uzun tunikler giymeye başladım.bu arada tesettür asla bana ters gelen birşey değildi.zaten annemde kapalı..neyse eşim kapanmamı hep istiyordu ama hiç bir zaman baskı yapmadı..ama ben bir türlü cesaret edemiyodum.hep çevre neder evlendi kapttırdı kocası derler diye çekindim.kendim istesem bile böyle düşünmeye başlamıştım ister istemez(ama şimdi Allah razı olsun kocamdan diyorum)sadece düğünümüzde başımı kapattım yani 21 haziran 2009da.sonra düğün biter bitmez başımı açtım..

neyse şimdi sana kapandığım günü anlatayım..eşimle çarşıda işimiz vardı bende dışarı çıkmak için hazırladım..kot pantolon ve popo üstü yarım kollu badi giymiştim..(kapalı olmasamda hep popomu kapatan şeyler giyerdim)tam çıkıyoduk evden eşim böyle mi geleceksin dedi..o gün çok tartıştık hem de çok..neyse sonra bende ertesi günü eşime hiç birşey demeden bir gün içinde kapandım. o kadar çok sevindiki bütün akarabalrını arayıp haber vermiş deli..herkes beni aradı hayırlı olsun diye..işte bir günde bu şekilde kapandım..ama tartışırken eşim bana asla başını kapat falan demedi.

bir şeyleri zamana bırakmak olmuyor bazen..ne kadar yavaş yavaş kapanıyorum desende olmuyor. bir günde hemen kapanmak en iyisi..Allahıma şükrediyorum her şerde bir hayır vardır derler ya bizim tartışmamız da benim kapanmama vesile oldu..eşim kızdığı için popo üstü badi giymeyen ben o gün giyesim tuttu işte..biraz saçma bi kapanma hikayesi olabilir ama böyle işte canım..

başının üs kısmını diyorum canım.bone biraz daha az gözükse daha iyi olur sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…