-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #2.301
Arkadaşlar merhaba ;
Bu topikde herkes kapalımı ?? ben değilim .. lakin kapanmak istiyorum 1 yıllık evliyim eşimde beni çok destekliyor hatta o yönlendiriyor desem yeridir ama 32 senedir yaşadığım hayatı bırakmak kolay değil size desemki açın başınızı bir anda sokağa açık çıkabilirmisiniz hayır çünkü bir anda kendinizi çıplakmışda herkes bakıyormuş gibi hissedersiniz dimi ..benimde buna benzer işte.. evet yavaş yavaş başladım uzun kollu bluz filan giymeye başladım .. ama sizlerin kapanma hikayenizi özelliklede benim gibi kapanmaya hazırlanan ve yeni kapanmışların duygu düşüncelerini alabilirmiyim .
umarım yanlış anlattığım bişey olmamıştır
Kızlar ben çıkıyorum, kocacığımla yemek yiyeceğiz sonra onu işe uğurlayacağımKendinize iyi bakın, Allah'a emanet olun
kızlarrr geldım bensıze soylemeden bısey yaptım ben dayanamdım gıttım test yaptım ıcım rahatladı vallaha bısey cıkmadı yok yanı hamıle deılmısım allahım olmayanlara versın rabbım eczacı dedıkı bugunlerde herkez test almaya gelıor havalardan hatunlar demekı hamıleyım sanıor kendılerını
Arkadaşlar merhaba ;
Bu topikde herkes kapalımı ?? ben değilim .. lakin kapanmak istiyorum 1 yıllık evliyim eşimde beni çok destekliyor hatta o yönlendiriyor desem yeridir ama 32 senedir yaşadığım hayatı bırakmak kolay değil size desemki açın başınızı bir anda sokağa açık çıkabilirmisiniz hayır çünkü bir anda kendinizi çıplakmışda herkes bakıyormuş gibi hissedersiniz dimi ..benimde buna benzer işte.. evet yavaş yavaş başladım uzun kollu bluz filan giymeye başladım .. ama sizlerin kapanma hikayenizi özelliklede benim gibi kapanmaya hazırlanan ve yeni kapanmışların duygu düşüncelerini alabilirmiyim .
umarım yanlış anlattığım bişey olmamıştır
saol canım. bizede market yakın sayılır aslında çok uğraştırmadığı için şal takıyorum. bende eşarp takamıyorum taksam yakıştırmıyom kendime gerçi beceremiyom eşarp bağlamayı. şal daha rahat geliyor. ileriden derken daha yüzüme yakın mı yapayım
kızlar ben kapanma hikayemi yazdım ama yasak mı bu topicre sileyim hemen..
başının üs kısmını diyorum canım.bone biraz daha az gözükse daha iyi olur sanki..
kızlar ben kapanma hikayemi yazdım ama yasak mı bu topicre sileyim hemen..
ceyda doğru diyon canım ilk günlerimdi o ondan pek anlamıyodum galiba kısa uzun
zamanla uzunun daha hoş durduğunu öğrendim
saol bebişim senin kadar olmsada
napıyon kız ablee
kandiliniz mübarek olsun............tüm dualarınız kabul olsun............
sağol canım seninde............senınde kandilin mübarek olsun canım
günaydın..........günaydın kızlar.
kandiliniz mübarek olsun
günaydın kızlar.
kandiliniz mübarek olsun