-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #2.281
a ask olsun gel aldık bılekımsın necısın de bakem kımlerdensın
[/QUOTE][
=cyd86;19876186]Kızlar ben çıkıyorum, kocacığımla yemek yiyeceğiz sonra onu işe uğurlayacağımKendinize iyi bakın, Allah'a emanet olun
anaaaamm bir kuzucuk bulmuşsun sen merguanacımmmolsada bi sevsem..bi içime çeksem o cennet kokusunu da huzur bulsam...
merhaba hatunlar bende katıldım aranıza...bikaç gündür topiği takip ediyorum hepiniz çok tatlısınız. güzel bi arkadaşlık kurarız umarım.
hoşgeldin canım.inş .
akşamüzeri markete kadar gittim o arada sizler için 2 foto çektim bakalım yorumunuz ne olacak
Eki Görüntüle 215969
Eki Görüntüle 215970
Eki Görüntüle 215971
paintte uğraşmamak için gözlükle çekindim :)
akşamüzeri markete kadar gittim o arada sizler için 2 foto çektim bakalım yorumunuz ne olacak
Eki Görüntüle 215969
Eki Görüntüle 215970
Eki Görüntüle 215971
paintte uğraşmamak için gözlükle çekindim :)
oo canım markete giderken bile güzel kapatıyosun başını tebrik ederim seni..ben yazmayı takıp cıkıveriyorum valla..gerçi market yakın bize o yüzden..
ben şala hiç alışkın değilim yapamıyorum yakıştıramıyorum kendime.sana çok yakışmış.ama ön kısmını biraz daha ileriden yapsan daha güzel olur sanki..
maşallah cnm çok güzelsin
oo canım markete giderken bile güzel kapatıyosun başını tebrik ederim seni..ben yazmayı takıp cıkıveriyorum valla..gerçi market yakın bize o yüzden..
ben şala hiç alışkın değilim yapamıyorum yakıştıramıyorum kendime.sana çok yakışmış.ama ön kısmını biraz daha ileriden yapsan daha güzel olur sanki..
ay yeni arkadaşlar gelmiş sanırım hoşgelmiş
nasılsınız kızlarrrrrrrrrr
DSLR olanlar Olympos marka bir makina ile çekildi ama o makina bana ait değil
Teşekkür ederim canım
Maaşallah canım, Alalh evladının yaşını hayırlı eylesin inş.
Teşekkür ederim tatlım
Hoşgeldin canım, Ankara'da oturmadığım için yardımcı olamayacağım
Fatih İsmailağa'da bulabilirsin
Hoşgeldin ablacığım seni görmek ne güzel
Kelimesi kelimesine katılıyorumHaşa Peygamber Efendimiz (s.a.v.) în kalbi temiz değil, niyeti iyi değil miydi de sabah-akşam namaz kılar ibadetle meşgul olurdu Hz. Fatıma Peygamber kızı olduğu halde babası Hz. Muhammed onu asla kulluğundan ödün vermemesi için tembihlemiş, Peygamber kızısın diye sana ayrıcalık tanınacağını zannetme demiştir.
Ne iyi ettin, hoşgeldin
Çok beğendim canım maaşallah ne güzel bir gülüşün var.Sana tek tavsiyem mümkünse başörtünün arka kısmını biraz daha uzun tut
teşekkür ederim
Tabii ki
Selam fıstık