Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Arkadaşlar merhaba ;
Bu topikde herkes kapalımı ?? ben değilim .. lakin kapanmak istiyorum 1 yıllık evliyim eşimde beni çok destekliyor hatta o yönlendiriyor desem yeridir ama 32 senedir yaşadığım hayatı bırakmak kolay değil size desemki açın başınızı bir anda sokağa açık çıkabilirmisiniz hayır çünkü bir anda kendinizi çıplakmışda herkes bakıyormuş gibi hissedersiniz dimi ..benimde buna benzer işte.. evet yavaş yavaş başladım uzun kollu bluz filan giymeye başladım .. ama sizlerin kapanma hikayenizi özelliklede benim gibi kapanmaya hazırlanan ve yeni kapanmışların duygu düşüncelerini alabilirmiyim .
umarım yanlış anlattığım bişey olmamıştır

[

=cyd86;19876186]Kızlar ben çıkıyorum, kocacığımla yemek yiyeceğiz sonra onu işe uğurlayacağım :KK58: Kendinize iyi bakın, Allah'a emanet olun :KK71:[/QUOTE]

merhaba hatunlar bende katıldım aranıza...bikaç gündür topiği takip ediyorum hepiniz çok tatlısınız. güzel bi arkadaşlık kurarız umarım.

akşamüzeri markete kadar gittim o arada sizler için 2 foto çektim bakalım yorumunuz ne olacak
$DSC00971.jpg
$DSC00972.jpg
$DSC00974.jpg

paintte uğraşmamak için gözlükle çekindim :)

akşamüzeri markete kadar gittim o arada sizler için 2 foto çektim bakalım yorumunuz ne olacak
Eki Görüntüle 215969
Eki Görüntüle 215970
Eki Görüntüle 215971

paintte uğraşmamak için gözlükle çekindim :)

oo canım markete giderken bile güzel kapatıyosun başını tebrik ederim seni..ben yazmayı takıp cıkıveriyorum valla:KK9:..gerçi market yakın bize o yüzden..

ben şala hiç alışkın değilim yapamıyorum yakıştıramıyorum kendime.sana çok yakışmış.:KK71:ama ön kısmını biraz daha ileriden yapsan daha güzel olur sanki..

Son düzenleme:
oo canım markete giderken bile güzel kapatıyosun başını tebrik ederim seni..ben yazmayı takıp cıkıveriyorum valla:KK9:..gerçi market yakın bize o yüzden..

ben şala hiç alışkın değilim yapamıyorum yakıştıramıyorum kendime.sana çok yakışmış.:KK71:ama ön kısmını biraz daha ileriden yapsan daha güzel olur sanki..

bend vala yazma takıo gidiom ya
:KK1:

saol canım. bizede market yakın sayılır aslında çok uğraştırmadığı için şal takıyorum. bende eşarp takamıyorum taksam yakıştırmıyom kendime gerçi beceremiyom eşarp bağlamayı. şal daha rahat geliyor. ileriden derken daha yüzüme yakın mı yapayım

DSLR olanlar Olympos marka bir makina ile çekildi ama o makina bana ait değil :KK34:

Teşekkür ederim canım :KK69:

Maaşallah canım, Alalh evladının yaşını hayırlı eylesin inş. :KK71:

Teşekkür ederim tatlım :KK70:

Hoşgeldin canım, Ankara'da oturmadığım için yardımcı olamayacağım :KK17:

Fatih İsmailağa'da bulabilirsin :KK64:

Hoşgeldin ablacığım seni görmek ne güzel :KK70:

Kelimesi kelimesine katılıyorum :KK9: Haşa Peygamber Efendimiz (s.a.v.) în kalbi temiz değil, niyeti iyi değil miydi de sabah-akşam namaz kılar ibadetle meşgul olurdu :KK34: Hz. Fatıma Peygamber kızı olduğu halde babası Hz. Muhammed onu asla kulluğundan ödün vermemesi için tembihlemiş, Peygamber kızısın diye sana ayrıcalık tanınacağını zannetme demiştir.

Ne iyi ettin, hoşgeldin :KK71:

Çok beğendim canım maaşallah ne güzel bir gülüşün var. :KK54: Sana tek tavsiyem mümkünse başörtünün arka kısmını biraz daha uzun tut :KK61:

:KK52:
teşekkür ederim :KK71:

Tabii ki :KK9:

Selam fıstık :KK51:

ceyda doğru diyon canım ilk günlerimdi o ondan pek anlamıyodum galiba kısa uzun
zamanla uzunun daha hoş durduğunu öğrendim
saol bebişim senin kadar olmsada:KK69:

X