Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Kızlar ben çıkıyorum, kocacığımla yemek yiyeceğiz sonra onu işe uğurlayacağım Kendinize iyi bakın, Allah'a emanet olun

bende 2. olanı beğendim canım. netten alışveriş konusunda çok korkağım illa dokuncam ben.
nasıl alıyorsunuz yaa... aslında en güzel modeller nette var ama işte cesaret edemiyorum..

bende 2. olanı beğendim canım. netten alışveriş konusunda çok korkağım illa dokuncam ben.
nasıl alıyorsunuz yaa... aslında en güzel modeller nette var ama işte cesaret edemiyorum..

bende senin gibiyim canım netten hiç birşry alamıyorum.ama aslında alabilsek daha iyi, çok güzel kampanyalar oluyo..

Kızlar bu trenchcoatlardan hangisi daha güzel sizce :44:

Eki Görüntüle 215790

Eki Görüntüle 215789

ceydacım yemeği yedim ve hemen geldim..

canım ben 2. trenchcoatun kemer kısmını çok beğendim ama kollarındaki şeyler çok hoşuma gitmdi.2. trenci kollarındaki ve kemerindeki grilerden dolayı sadece grilerle konbine edebilirsin..ama 1. yi bütün renklerle çok rahat kullanabilirsin.

canım benimde boyum uzun nişanlımla aynı boydayız eger topuklu giyersem cok uzun oluyorum sözümdede nişanımdada babet giydim o da kundura giyince dengeledik düğünümde de babet giyicem hem cokta rahat oluyor tüm gece hiç durmadan oynadım ne ayak agrısı cektim ne de baska bi sıkıntı herşey çok güzeldi

oyun mu oynamak istiyor ?

ay yok kız cene ancak bahceden eve sokdum sımdık kandıra kandıra babn sana gelırken ısten yatak alıckamsı evlı oda alıakmsı onu dıor cakal ya kandırım deıdm o benden zekı cıdkı o nasıl sıgacakkı bzıım arabanın bagacı kucuk kırılır demezmı kaldım boyel ne dıcemı bılemedım velede

ay bu şimdiki çocuklar ileri zekalılar gerçekten biz boy ölçüşemeyiz onlarla..bizimde var böyle bıdıklar,ben konuşmanın bi yerinde artık susup çekiliyorum kenara

kıyafetlere bende takmış durumdayım,istediğim gibi bi şey bulamıuyorum yaaa...olanlarda pahallı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…