Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

evet çok güzelmiş lacivert tunaikere bayılıyorum hep ve hala almadım alıcam inşallah

ben bir tane aldım. sarı düğmeleri var yandan..ama daha hiç giymedim antalyanın sıcağında giyilmiyo..bir de kapalı ortamda çalışıyorum arabayla gidip geliyorum pek gerek kalmıyo..ancak dışarıya gezmeye gidersem o zaman giyiyorum..

ama bu modele bayıdım.beyaz pantolonla çok güzel olmuş.sadece başörtüsü pek uymamış..tuğba venn bu..antalyada yok ki mağazası gidip alayım..

e dslr la çekmişsin bi kaçını altına da yazmışsın hatta...
:44:

DSLR olanlar Olympos marka bir makina ile çekildi ama o makina bana ait değil
kızlar nasılsınız??
ceyda ne güzelmişsin sen ya maşallah

Teşekkür ederim canım

Maaşallah canım, Alalh evladının yaşını hayırlı eylesin inş.
Cyd86, niluferarda ve civciv cok tatlisiniz mashaallah yaaa Cyd86 sal sana cok yakisiyor ve super guzel takiyorsun onu valla...Civciv o basortunun rengi cok yakisiyor sana.

Teşekkür ederim tatlım

Hoşgeldin canım, Ankara'da oturmadığım için yardımcı olamayacağım

Kizlar arap stili feraceleri nerden bulabiliriz acaba bilen var mi? Bide su feraceleri kislik olanlarida var mi acep?:44:

Fatih İsmailağa'da bulabilirsin
selam kıslar nasılsınız ekobero ikizim sizler nasılsınız

Hoşgeldin ablacığım seni görmek ne güzel

Kelimesi kelimesine katılıyorum Haşa Peygamber Efendimiz (s.a.v.) în kalbi temiz değil, niyeti iyi değil miydi de sabah-akşam namaz kılar ibadetle meşgul olurdu Hz. Fatıma Peygamber kızı olduğu halde babası Hz. Muhammed onu asla kulluğundan ödün vermemesi için tembihlemiş, Peygamber kızısın diye sana ayrıcalık tanınacağını zannetme demiştir.

kızlar selamlar canım sıkıldı foruma bi gözatayım dedim sizi gördüm direk daldım.sakıncası yoktur umarım. nasılsınız ?

Ne iyi ettin, hoşgeldin

kızlar sonunda cesartim geldi resmi biraz işgal ettim ama idare edin
işte ablenin kombini
Eki Görüntüle 215430 Eki Görüntüle 215431

Çok beğendim canım maaşallah ne güzel bir gülüşün var. Sana tek tavsiyem mümkünse başörtünün arka kısmını biraz daha uzun tut

aaaaasalın benımkının aynı sanada cooook yakısmıs bana henuz kullanmak nasıp olmadı aldım duruo hala

teşekkür ederim
bende katılsam aranıza???

Tabii ki
selamın hello kızlar gzule gunler sızınle olsun

Selam fıstık

zaten veremedim cnm bilmiyorum onunla alakalı mı ama:S
1 hafta snra 4 ay biticek
.

benim bildiğim kadarıyla adet düzene girmeyince kilo vermekte zor oluyormuş..şişkinlik falan..çok zor...inş yakın zamanda düzene girer sen de rahatlarsın arkadaşım.

@cyd86
konuya cumburlop diye daliyorum ama ilki daha güzel.
Öbüründeki kollarindaki o seyler biraz alakasiz durmus sanki

ceydos ıkıncı guzel bırıncı bılındık bır model ıkıncı degısık

@cyd86
konuya cumburlop diye daliyorum ama ilki daha güzel.
Öbüründeki kollarindaki o seyler biraz alakasiz durmus sanki

Durum 1-1 oldu fikir verdiğiniz için teşekkür ederim

Bu arada trenchcoatların markası; RESPİRO & LAVISION, yenimoda.com' da 109 TL'den 59.95'e düşmüş fiyatları acaba alsam mı diye düşündüm de :44:

bılmem zevkın bıler banada alıcasan D: hahhahahahhahah al derım almıcaksan bosver derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…