- 8 Aralık 2009
- 5.708
- 2
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #2.241
gerçi ben biraz kızımın arkasına saklanmış gibiyim onu tutayım derken
Eki Görüntüle 215769
evet çok güzelmiş lacivert tunaikere bayılıyorum hep ve hala almadım alıcam inşallah
e dslr la çekmişsin bi kaçını altına da yazmışsın hatta...
:44:
kızlar nasılsınız??
ceyda ne güzelmişsin sen ya maşallah
ben iyiyim ya giremedim netim yoktu evi döktük boya badana oldu heryer kalktı anca fırsat buldum ondada girdim topice kimseler yok siz nasılsınız varmı bi yaramazlık bide paşamın dogumgünü oldu işte bir yaşındayız artık
Cyd86, niluferarda ve civciv cok tatlisiniz mashaallah yaaaCyd86 sal sana cok yakisiyor ve super guzel takiyorsun onu valla...Civciv o basortunun rengi cok yakisiyor sana.
herkeze iyigeceler kızlar,ben busayfada yeniyim hiç farketmemiştim sayfayı,bana yardımcı olursanız sevinirim.Malum yaz geldi ve kapalı kıyafet bulmak artık zorlaştı,ankarada önere bileceginiz magzalar varmı yardımcı olursanız sevinirim,kızılayı gezdim ama pek bişey bulamadım belirli 2tesettür magzasındada fiyatlar çok uçuk
Kizlar arap stili feraceleri nerden bulabiliriz acaba bilen var mi? Bide su feraceleri kislik olanlarida var mi acep?:44:
selam kıslar nasılsınız ekobero ikizim sizler nasılsınız
haklısın canım..
hayatta herşeyin kuralları var ve tesettürün de belli başlı kuralları var, bunlar da gayet açık yani...
mesele din olunca herkes alim kesiliyor =) önemli olan niyet diye cümleler başlıyor...
amelsiz niyetin hiçbir faydası yok malesef..
kızlar selamlar canım sıkıldı foruma bi gözatayım dedim sizi gördüm direk daldım.sakıncası yoktur umarım. nasılsınız ?
kızlar sonunda cesartim geldi resmi biraz işgal ettim ama idare edin
işte ablenin kombini
Eki Görüntüle 215430 Eki Görüntüle 215431
aaaaasalın benımkının aynı sanada cooook yakısmıs bana henuz kullanmak nasıp olmadı aldım duruo hala
bende katılsam aranıza???
selamın hello kızlar gzule gunler sızınle olsun
zaten veremedim cnm bilmiyorum onunla alakalı mı ama:S
1 hafta snra 4 ay biticek.
SLM ceyda hoşgeldin..
ceydammmmmm hos geldın bes gıttın kuzumm
kızlarrr ben yemek yemeğe gidiyorum..görüşürüzz..
kızlarrr ben yemek yemeğe gidiyorum..görüşürüzz..
ceydos ıkıncı guzel bırıncı bılındık bır modelıkıncı degısık
@cyd86
konuya cumburlop diye daliyorum ama ilki daha güzel.
Öbüründeki kollarindaki o seyler biraz alakasiz durmus sanki
Durum 1-1 oldufikir verdiğiniz için teşekkür ederim
Bu arada trenchcoatların markası; RESPİRO & LAVISION, yenimoda.com' da 109 TL'den 59.95'e düşmüş fiyatları acaba alsam mı diye düşündüm de :44:
bılmem zevkın bılerbanada alıcasan D: hahhahahahhahah al derım almıcaksan bosver derım