Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

kızlar herkes diğer tarafa yorum yapmayamı gitti

girmeyin karı koca arasına :))

bugün hava yine kapalı , kapalı havada içim daralıyor

kızlarrr geldım ben :KK70: sıze soylemeden bısey yaptım ben:KK70: dayanamdım gıttım test yaptım ıcım rahatladı vallaha bısey cıkmadı yok yanı hamıle deılmısım :KK70: allahım olmayanlara versın rabbım :KK70: eczacı dedıkı bugunlerde herkez test almaya gelıor havalardan hatunlar demekı hamıleyım sanıor kendılerını:KK70:

kızlarrr geldım ben :KK70: sıze soylemeden bısey yaptım ben:KK70: dayanamdım gıttım test yaptım ıcım rahatladı vallaha bısey cıkmadı yok yanı hamıle deılmısım :KK70: allahım olmayanlara versın rabbım :KK70: eczacı dedıkı bugunlerde herkez test almaya gelıor havalardan hatunlar demekı hamıleyım sanıor kendılerını:KK70:

canım istemiyosun heralde 2. cocuğu henüz..kaç gün gecikti ki adetin.o testlerde cıkmıyo bazen..

bir derdim vara takıldım kaldım valla bugün...:)))))
Allah dert verip derman aratmasın : )
1 hafta gecıkdım ama canım normalmıs :d eczanecı kız deıd havalrdanmı ne butun hatunlar tek tek gıdıromsu test almaya bu gunlerde:KK70:

benimde dün öyle midem bulanıyordu ki bir ara ben bile şüphelendim kendimden günümde geçmiş değil. öyle birşey olması mümkünde değil. midem bulanıyor başım dönüyor. sanırım yorgnluktan oldu benimki .

canım beyaz tunık artık bulmak bıraz zor artık her sezon bı renk moda oldugu ıcın ama eger ıstanbulda ısen umranıyede yasmak var orda bulabılırsın

ben avr. yakasındayım canım ümraniye çok ters bana yaa..
evet bu yıl pudra pembesi çılgınlığı devam ediyorı ama bana beyaz tunik lazım :)
yolum düşerse bakarım yaşmak' a. bilyorum orayı ama uzak işte sağol canım ilgin için :)

$bb.jpg

kızlar ben buna bayıldım..tam benlik..

zaten veremedim cnm bilmiyorum onunla alakalı mı ama:S
1 hafta snra 4 ay biticek
.

zaten hemen 4 ayda verilmezki cnm kilolar hem sen boğazından kesme emzirmen gerek tabi emiyorsa bebik. bak benim 11 ay oldu daha yeni yeni geldim eski halime. gerçi ben 35 kilo almıştım o yüzden uzun sürdü biraz ama yinede çabuk gitti 1 senede.

X